5975
-
#5775 úgy úgy aranyos és a hangja -
#5774 Dominicát én is feleségül venném, ha csak zöldkártyáért is :) kedves aranyos kis prosti...:D -
#5773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah értem, és igaz :), ha megkapja a zöldkártyát már válna is el Housetol? prosti szerint Dominica is kedveli Houset, nah majd kiderül baromi kíváncsi vagyok mi lesz velük :) -
#5772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Babás story tényleg nagyon beteg volt. Chase még mindig szerelmes Cameronba (szerintem). House pedig szereti Dominicát, maga mellett akarja tartani. -
#5771 hát ez megint mekkora epic rész volt már :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a babás beteg story ütött :D, chase és adams wtf, hát miért nem ment el vele chase? :D és a végén house wtf miért dobta ki a levelet? :( -
#5770 jókis rész volt... a végéről pedig ha valaki kérdez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5769 megrakja nyugi:D -
#5768 jó rész volt, viszont a Chases dolog nem tetszett... logikátlan volt vagyis inkább váratlan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak azért ajánlja fel Parknak a szobát, mert társaságra vágyik? :) Popo -ra? :D hagyjuk már. -
#5767 Jajajaja jót röhögtem szegény Wilsonon. :DDD -
paly90 #5766 hát ez valami kegyetlen nagy rész volt:D:D
annyira tudtam h ez lesz a wilsonos dolog:D:D
-
Renegade #5765 és a végén?
ausztrál akcentust is tudsz? :-) -
#5764 én rendesen sajnáltam wilsont... aztán mégse :D:D:D
10/10 megint chase meg popo ikszdé -
#5763 jófej volt...:D egy aggasztó gondtól szabadította meg Wilson-t. -
#5762 mikor nem az? :D -
#5761 House mekkora genya volt -
#5760 Szerintem hasonlóan a majmos virtuális valóságos cucchoz hasonlóan ez is egy fiktív játék. (Egyik részben volt egy fószer, aki vmi majmos 3d-s cuccot fejlesztett... későbbi részben House az ágyban fekve azzal játszik, amikor bejön Wilson. Másik részben meg Foreman meg Taub játszik vele Foreman lakásán.) -
Janika114 #5759 Megtudnátok mondani melyik játék ez? Köszi. -
#5758 haha
kicsit komoly hangulatú rész volt de voltak benne poénok :)
-
#5757 Neki milyen szerep jutott a houseban? -
#5756 kicsi chase kicsi unokateósi :D:D:D
megint epic rész volt -
#5755 Ez rohadt jó rész volt gyerekek! :D -
#5754 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Occam's Chainsaw-t akkor senki nem szúrta ki? (link lapul ott, csak spoilernek hála nem látszik) -
#5753 Fasza rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!House mekkora geci volt :D
A Taubinátoron meg sírtam :DDDD -
#5752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Taubinator wins! :DDDD -
#5751 azért ez k*rvajó rész volt. House adta megint:D -
-
#5749 Köszi! -
hugopareiros #5748 House MD 5x22 A House Divided Promo -
#5747 Valaki meg tudná mondani ez melyik rész volt? -
#5746 Azt én is remélem. -
#5745 Vagy az aktuális eset megoldását megálmodja csicsikálás közben és Kuttner is szerepel benne. -
#5744 De csak nem öngyilkosságba hajtó befejezés.. -
#5743 hát ha ez igaz és szerepelni fog akkor az tuti valami hallucinálós befejezés lesz :D full bekattanás vagy hasonló -
paly90 #5742 remélem, úgy h House bekattan vagy valami ilyesmi:)
és nem lesz happy end, hanem olyan House-s vég lesz:) -
#5741 "A House készítői Kal Penn-t is szeretnék visszahozni a fináléra."
Nem tudom, hogy képzelik... :) -
#5740 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom hogy vagytok vele de nekem a nyuszi lány jött be a legjobban :-D (adams) -
most felső nélkül :DDDD -
#5738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah szakadtam rabbit chasen :D:D:D de a fogtündér taub HÁHÁHÁHÁ :D:D:D:D house meg lsd-ve is house :D -
#5737 Következő rész április 2 :( -
#5736 Ez a rész :DDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Park hallucinációja a nyúlakkal mindent visz :DDDD