5975
-
#3294 sötét szerencsetlenség... -
#3293 ha már vmeik részből kérsz ilyeneket akkor nyomjá be PONTOS időt...
am nincs veled semmi bajom, csak olyan hüyleségeket kérdezel meg ami teljesen nyilvánvaló :) és amikor el is magyarázzuk még visszakérdezel rá 3x... -
#3292 Bs player -
#3291 Fogadjunk,hogy a VLC playerem tud képet csinálni ?
Nyilván a print screen gomb jelen esetben nem jó (semmilyen videónál mellesleg) meg az ilyen programok sem Hypersnap és társai. -
#3290 -
#3289 tanulj meg olvasni.. -tól tudod mit jelent?^^
fsz bajod van velem?
jah, és eredeti a videó így nem lehet kivágni képet.. copyright ^^ mert elfeketedik..
am 35:50-nél pont látni a cipőjét.. -
#3288 Nem folytatok én semmit ellene, de 35 perc 30 másodperckor nincs house a képen. Még a közelében sincs :), és így nem tudok segíteni. -
#3287 lehet egyikőtöknek másik irányba számlál a lejátszója, vagy nem ugyanaz a release.
kas123, azért ne vidd túlzásba sztem, nem kell "személyes hadjáratot" folytatni dragon11 ellen. még akkor se ha annyira ügyetlen, hogy nem tud kilopni egy képet egy filmből:D -b*ssza meg hát nem elkezdtem én is? xD -
#3286 s03e23
35 perc 30 másodperckor
chase látható amint dumál 1 nővel :D -
#3285 akkor Nike Shoxs
csomó félét hord, amit én mondtam az is volt rajda, meg asics is, a futócipője az volt -
#3284 Ez se olyan szerintem.. vlahogy ki kellene vágni a képet és belinkelni a cipős totyikba.. :S de akárhogy.. ha videó is, akkor se .. -
#3283 Nem is hasonlít rá, más a szín felosztása is..:) azért thx:D -
#3282 vagy Nike Air Zoom Dunkesto -
#3281 Nike Air Zoom Cush -
#3280 örülök..:D
nem tudom kivágni a képet, se képlopóval kivágni, se videóra venni, sem print screen gombbal,mert nincs kép ha lementem.. szal feltenném a kérdést.
S03 E23 35:30perctől kezdődően látni rajta a Nike cipőt.. milyen típusú lehet?^^
Köszi.:) -
#3279 Én még semmit :). Minden részt megértek :):P -
#3278 lol, nézd vissza jobban akkor.. -
#3277 lehet kérdezett már, de te napi 5ször kérdezel vmit.
-
#3276 Mert, Te nem kérdeztél semmit?^^ am ma befejeztem a 3.évadot.. komoly zárórész volt.. -
#3275 Nagyon helyes, lol:) -
#3274 bocsánatot kérek mr. nyelvprofesszor úr :(, most megyek és fél órán át kukoricán fogok térdepelni és közben nyelvtan könyveket fogok olvasni -
#3273 Elég furán fogalmaztál:P -
#3272 attól mert nem bírja követni, attól még nézheti csak ne kérdezgessen. :D
de amúgy valszeg inkább csak a világnak akarta hirdetni, hogy ezt a roppant nagy rejtélyt neki is sikerült megoldania...
nah, de ez sem bántás akart lenni:) -
#3271 Bocsi hogy ezt mondom neked, de hagyd abba a nézését a House MD-nek. -
#3270 szívesen -
#3269 A Harmadik évad 18.részénél ugyebár House meg Caddy repülőn utaznak, akad egy beteg.. megkér az utasok közül 3 embert, köztük egy gyerek és egy olyan férfi, aki nem beszéli a nyelvet.
A kisfiúnak azt mondja, értsen vele egyet.
A férfinek aki nem beszéli a nyelvet azt mondja, ne értsen egyet semmivel.
A nőnek pedig erkölcsi legyen.
Nos, a csapatát akarja megtestesíteni, arra rájöttem.
A kisfiú Csész lenne?
A férfi Formen lenne?
A nő pedig Kemeron?:)
Thx.^^ -
#3268 remélem arra összedobnak valami igazán ütőset. aztán lehet elővesznek egy régi szokást: elkezdődik a rész, leülnek egy asztalhoz és elkezdenek nosztalgiázni, vagyis régi részek legjobb jeleneteit láthatnánk újra
az összes régi sorozatban voltak ilyen undorító filler epizódok, brrrr -
#3267 Title: Painless
Episode Number: 98
Season: 5
Season Episode #.: 12
Original Airdate: Monday January 19th, 2009
mellesleg hamarosan jön a 100. rész! ;) -
#3266 Megnéztem a track listában, 11.részig van az 5.évad, tehát majd Januárban jön a 12.rész.. igaz? -
#3265 Zero 7 - In The Waiting Line megvan, köszönöm szépen.:)
Vak voltam.. -
#3264 :D -
#3263 banner alatt a megoldás
a következőnek, aki ilyet kérdez, te írod be :) -
#3262 A harmadik évad 13.részében a végén menő zene címe kellene!
kösz szépen..
UTÓLAG boldog karácsonyt.:) -
#3261 :D
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#3260 örökkárhozat várrád :D -
#3259 Akkor egy napot tévedtem :D -
#3258 On break, returns: 2009-01-19 -
#3257 Pihenő van. Ha jól rémlik jan. 18-án lesz a következő rész. -
sYnTaxMD #3256 1 kérdes.
Az 5ik évad akkor csak 11 részbol áll, vagy csak most pihenő van az unnepek miatt ? -
#3255 nem vitának szántam, kiegészítésnek:)