Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
---Battlestar Galactica---
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy meg itt megtalálod. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A dr. House negyedik évadjának a zenéjét keresem. Nem tudjátok, hogy hol tudom megtalálni?
Üdv:
Arnold Layne
-the invisible-
Gaba323
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lenne 1 kérdésem lesz e Dr House 5-dik évadja én most nézzem a 4-dik évadot rohadt jó lesz fõleg magyarul.
Szakácsi tényleg nagyon jó volt õ a best annak ellenére,hogy azért a harmadik évadra Kulka és elég jól belejött.Mondjuk az eredeti Hugh Laurie hang is ott van 😊
A végére elég jól belejön de szerintem is jobb volt Szakácsi Sándor hangja(RIP).
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Viszont rendkívül kiakasztott a második éved egyik epizódjának felénél történõ szinkronváltás :SSS (Jójó, tudom miért történt, de szidtam magam, hogy miért nem eredeti nyelven néztem eleve..). Nagy kár érte, hihetetlenül illett a hang 😞
2. mire való 1 fórum ha nem kérdéseket tesznek fel benne?
3. úgy ír ahogy akar
4. sztem semmi kivetni való nincs a hüyébe, a yön-be meg társaikba -.-
Kettõ: google
Három: írj normálisan
Négy: hüye...XD
amúgy htx.
amúgynem azé érdekelt hogy mikor hanem hogy vége a 4.-nek. ennyi. lehet ugatni megin :|
htxbeyl
http://loal.atw.hu
Az 5.évad jön szept. 16-án.
és Hugh-nak is,biztos megsértõdne,ha nem kívánnék neki <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.