5975
-
#3454 mainak a végén 13-14-os csavart ki lehetett találni, de a zenei poén a végén, valami zseniális volt, már csak azért érdemes volt megnézni a szokásos minőségű részt (nem kiemelkedő, nem különösebben gyenge).
amúgy, ugye mkinek leesett, hogy 14 nemcsak azért 14 mert 13-nel jár, hanem mert Foreman is. (nekem csak most esett le, hogy elkezdtem írni ezt a hsz-t). ezt azért nem írtam spoiler-be mert már pár rész óta így hívja House a csókát. -
#3453 #3439 -
#3452 Haha:D nekem most csak 250GB-os van benne.. talán 8mb cache-val=D
Am. én is jártam már pórul, hogy írás után nem olvasta be a dvd-t és winfos reinstall volt formával :F -
#3451 vinyok is megdöglenek :| nek mmost két 750-es van. de ez már nem house:D -
#3450 Nekem xvidben van pont a méretek miatt, hordozható vinyóra nincs szükségem. Ha kell valami áttöltöm a notebookra. Megnéztem a 15.részt is, érdekes volt ez is:) -
gyonax #3449 Én ezt hordozható winchesterrrel oldom meg.... amúgy brutális méretű mind az 5 évad 720p-ben(már amelyikből van;), türelmem se lenne DVD-re irogatni... -
#3448 Én már semmit nem írok ki, mert:
- Akkor sosem nézem meg többször, lusta vagyok keresgélni xD
- Szar minőségűek az üres dvd-k, van amit közvetlen írás után se olvas már, marad a HDD. Majd beszerzek a 750es mellé még egy terásat :D -
#3447 Ha jól tudom earl nem igazán ért rá azért csinálja chigurgh, jópár részt együtt fordítottak, legalábbis a felirat.hu szerint. Általában az opensubtitleses felirattal nézem meg a részeket, de archiválni chigurgh felirataival szoktam, mert sokkal jobb minőségű. :) -
gyonax #3446 Hát, chigurh azt mondta, hogy mostmár hamarosan visszaáll a "régi" rend, tehát elvileg vasárnapra mindig lesz felirat. Amúgy azt hiszem megdőlt a leghosszabban fordított House rész rekordja;) Én amúgy earl fordításait nagyon szerettem... Chigurh-é van olyan jó minőségű, de ha jól emlékszem earl általában péntek-szombatra megcsinálta a feliratot. Persze ha chigurh is belehúz és tényleg lesz minden vasárnapra felirat, akkor az ő feliratai is vannak olyan jók. -
#3445 Aham értem. Hát, Én nem írom ki DVD-re, de már ~37gb a Doktor House, ki kellene, mert lassan nem lesz helyem..(Kell másra is.=D) -
#3444 szerintem nézhető a nem hivatalos fordítással is.
kb hasonlo amugy. ugye a sok felirat kb abban különbözik hogy van aki tujda hány szót lehet belerakni egy sorba meg hány betűt meg hát ugye azon hogy ki hogy forditja az egyes szavakat.
de kb mind ugyanojan amugy. jelentésben elég kevéssé tér el.
én a Nanny -t szeretem legjobban. gecyprofin csináálja a smallville feliratokat!
nade: aki nem szeret sokat várni néze meg unofficial felirattla majd nézze meg azzal is.
vagy ugy mint én.. megnézem mikor van időm akármijen felirattal de dvdre akkoris az officiallal irom ki. -
#3443 Nah, ne csak off legyen, akkor:
-Mind szép és jó, hogy minőségi feliratod ad chigurh, de kérdés, hogy megéri-e több mint 1 hetet várni, úgy általában?:) mert ugye kijött a 15.rész..
-Vagy érdemes megnézni a bebi és az összes nem hivatalos fordítással, ami szerintem ugyancsak jó és e mellett még hamar is jön!
Véleményeket várok.. csak hogy ne legyen má' annyi off.. -
#3442 Ha nem* -
#3441 szerintem meg pont ezért meggondolandó hogy kell -e. hanem hozzátok fel hogy kell akkor nem lenne ez a vita. máris 10hszel kevesebb lenne. ez mint a ti hibátok. ezért nem lenne yó tnm. -
gyonax #3440 Na látjátok ezért kell a házigazda... Szerintem tnm bőven nyerte a szavazást... -
#3439 Fejezzétek már be az offot. Ezért kéne ide házigazda :/ -
#3438 utállak :D
mégsem :D -
#3437 detesenkitnemérdekelsz:D -
#3436 Vetozom a Te vetodat! -
#3435 elégmár a tnmből :D [kurváraVETOzza] :D -
#3434 Aham.. nem baj, van hozzá nem hivatalos, megnézem később milyen az.. -
gyonax #3433 Bocs, ezért a nagyon értelmes mondatért ;) a "kezdek" véletlenül maradt ott, szerkesztési lehetőség meg persze hogy nincs..... -
gyonax #3432 chigurh azt ígérte, hogy a héten meglesz, bár ebben kezdek így vasárnap 5 órakor nem tudom, hogy tényleg meg lesz-e. -
#3431 Hosszupuska-n mikor lesz a 14.részhez felirat?:)
Thx. -
#3430 tnm +1 -
gyonax #3429 Én is csak olvasom de én is tnm-re szavazok... -
#3428 tnm-re szavazok, habár én csak olvasom ezt a topicot... -
#3427 téged hát. :D [legyen ő] (y)
szavazzatokrám+ yeeeeaayyy!!1 :D! -
#3426 vetozom a vetodat. kell egy hg mert minden idióta itt offol (mint pl én most :p) -
#3425 kit? :D vagy egyáltalán, hogy legyen hg? -
#3424 VETO! -
#3423 thx-ek :$ -
#3422 Én is vállalom ha gondoljátok, de támogatom tnm-t is :) -
#3421 Én is -
#3420 támogatlak :) -
#3419 szívesen vállalom*, de akkor heti 3-4 új hsz marad csak benn :D
*= akár próba jelleggel is, aztán ha nem vagytok elégedettek a szolgáltatással, 14 napon eredeti csomagolásában... :) -
#3418 mert nem érdemled meg.
valaki nem akar házigazda lenni és törölni a sok ehhez hasonló, mély bölcsességről árulkodó kommentet? -
sYnTaxMD #3417 Miért nincs még a s05e14hez magyar felirat ? -
#3416 nanemár, biztos elfelejtették hogy house lessz a TVben különben elhalasztották volna -
#3415 Igen ezen a héten elmaradt Obama beszéde miatt...
Jövőhten viszont jön az új rész.