Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én MPCHC-t használok és ott is tökéletes volt a felirat 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy, nagyon tetszett , 5X04 Wilson és House mint a régi szépidõkben, végre ez egy olyan rész volt ebben az évadban mint a régiek.
Jó volt, na,
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://loal.atw.hu
Na de mostmár ON
Sztem is nagyon jó rész volt, leginkább a House-Wilson párbeszédek, poénok miatt.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ne vicceljünk már, simán jó
egész egyszerûen hihetetlen, ami megy. pl. torrent oldalakon is. még le sem jött a film/rész adott embernek, de már megkérdezi, hogy van-e felirat
tényleg erõs lett az elõzõ hsz-em, de már minden felirat-szidót egy kaptafa alá veszek és elküldöm melegebb éghajlatra. szóval azért elnézés mindenkitõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mindemellett az általim idemásolt üzenetek alapján én azt gondolom, hogy menetközben derült ki, hogy nem lett elég ideje. ilyenkor meg tûrni kell.
és sztem az se sokkal jobb, ha a "háborgó feliratkövetelõket" háborgó reakciókkal küldik melegebb éghajlatra. azt is megértem, hogy valaki szeretné már nagyon nézni és az egészbõl csak annyit vesz le, hogy itt valami szar volt a szervezéssel hogy már X napja nincs felirat.
természetesen azért ez elég önzõ magatartás,, mivel valóban nem egy megrendelt (ellentételezett) szolgáltatásról van szó.
a minõség viszont erõsen más tészta, szerintem, aki szart készít, az inkább neki se kezdjen
mielõtt valaki elfogultsággal vádolna meg , akkor elárulom, hogy halálosan hidegen hagy amúgy a felirat, mert nem azzal nézem sose és <#2960-ra>#2960-ra> pont ezért nem esik most szó a részrõl, mert aki egybõl megnézte annak már nem friss, és nem akart spoilerben írni, az újjak meg még csak most kezdik nézni, és mellékesen ebbe a vitába csöppenek bele.
amúgy hogy azért mágicsak essen szó a részrõl:
zseniális volt, végig profi munka, nem is nagyon lehet hova dícsérni. sztem jövõre ezt a részt jelölik majd emmy-re. az utsó 2 mondat pedig olyan drámai, mûvészi, tökéletes szinészi interakcióval, szal az a 20 másodperc önmagában annyi érzelemmel volt tele, mint más sorozatokban néha egy évad se
"én minden shield epizód fordításánál egy napot tökölök a soronkénti újraidõzítéssel."
és ha hiszed, ha nem, nekem sem fizet senki érte, de akkor sem adok ki a kezem közül trehány munkát! én magamból indulok ki. én nem, nem fogom magamnak újraidõzíteni, én szeretném élvezni az epizódot, nem javítgatni. majd a saját sorozatomat javítgatom.
mi az, hogy "Ne mond már azt h az egész földön 1 ember lenne képes lefordítani 900 sort"
tanulj meg angolul b+, ha már ezt így volt pofád leírni!
a hangnem azért ilyen, mert aki a feliratkészítõket sürgeti, szidja, annak szava nincs!
"ilyet nem szabadna kiadni a kezei közül. "
akarod mondani: "ha kapna érte bármit is, akkor nem szabadna ezt kiadnia!?"
egyszerûen hihetetlen ami felirat szinten megy az országban. nem igaz, hogy nem bírjátok felfogni: ezt õk ingyen csinálják, minden egyes lefordított mondat után megköszönhetnétek nekik, ahelyett, hogy ócsárolnátok a munkájukat
majd lesz normális idõzítés akkor, ha valaki megcsinálja. de tudod mi a nagy büdös helyzet? Te is megcsinálhatnád, akár csak magadnak is. nem nagy meló. ehelyett itt szidod a készítõt. pofám leszakad
az új részrõl kb. egy szó nincs, ellenben a feliratról igen. csodás...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ne mond már azt h az egész földön 1 ember lenne képes lefordítani 900 sort. Én csak azt írtam hogy ha nincs ideje, megkér valakit h fordítsa le, vagy kiírja akárhova h bocs nem lesz idõm, valaki vállalja el ezt a részt.
Mert (még1x leírom) úgy senki se akar fordítgatni h közbe nemtudja hány perc múlva lesz kész egy másik ember jóvoltából.
És ha taposni van kedved menj el egy konditerembe, van ott elég taposógép...
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
de egyébként engem is zavart
Vivimos por ti, vence por nosotros.
(elsõ három és a 4.évad 8.részéig megvan minden rész.)
Nem baj, holnap megnézem végre. És hõbörgés helyett, nagy hála a fordítónak.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
nincs magyar felirat mert csak. ha nem tetszik csinálj egyett.
(de most komolyan, megköszöni az a sokezer ember a hetente gyorsan elkészülõ feliratokat? de nem ám. viszont ha késés van akkor "azt már õ sem tudja szó nélkül hagyni". ilyenkor nagyon szeretnék arcon taposni pár embert...)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Csak ezt a sorozatot nem tudom felirat nélkül nézni, mert néha nagyon nehéz a szöveg és gyorsan szinte egymás szavába vágva beszélnek.
Nekem nehéz szöveg. Köszönöm a fordítóknak, hogy a szabad idejüket arra szentelik, hogy ÉN is élvezhessem ezt a ragyogó sorozatot.
a 3-ik, 4-ik évad menetrendje (lehet az elsõ kettõé is, azokat daráltam) az volt, hogy kijött a rész kedden, és vasárnapra lett kész a felirattal Earl. szóltunk egy szót is? nem. én személy szerint megköszöntem neki, hogy az egyik legbonyolultabb nyelvezetû sorozatot szabadidejében, hugyér-szarér lefordítja? igen
Sajnos csak reggelre... 😞
De a következõ már normális idõzítéssel megy, ha minden igaz. Mindenkitõl elnézést!
Ha nem tudja vállani a feliratot megkér valakit h fordítsa le helyette, vagy szóljon h nem tudja elkészíteni, és akkor akárki aki veszi a fáradságot lefordítja. És h miért nem kezdi el senki fordítani? Azért mert attól félnek h mire fefejezné chigurh, vagy earl kidobná (nem egyszer volt ilyen)...
Akkor kérdezem, kinek hibája a késés?
(ettõl függetlenül minden tiszteletem a fordítóké, de ezt már énse tudtam szó nélkül hagyni)
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Õ soha sem várakoztatott meg minket ennyire. (tudom h ezt ingyé csinálják a saját szabadidejükben, de ha elvállalta vki az csinálja meg 😊)
Sziasztok!
House-rajongóknak üzenem, hogy az 5x04 kicsit csúszik. Szerettem volna ma estére összehozni, de nem volt semennyi idõm rá, ezért hétfõ elõttre nem tudok ígérni semmit.
Engesztelésképpen 10%-os árengedményt tudok felajánlani."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elõre is kösz
Lucky Thirteent várom már, remélem még jobb lesz, mint ez 😄 Promo
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x