5975
  • ProGabe #3574
    hú mekkora rész volt ez a 19-es! talán most éreztem először, hogy együtt érzek a beteggel, drukkoltam is neki: "mozdítsd meg a kurzort!" eddig talán nem is érdekelt, hogy él-e, vagy hal az aktuális páciens :)
    nagyon kellett már ez a sorozatnak, mert hihetetlen mód ellaposodott. Mos Def már a 16 Blocks-ban is hozta a "szerehető csávó" figurát. tökéletes választás volt erre a szerepre

köv. rész promó. utolsó előtti az évadban és nagyot ígérnek benne, remélem betartják. mindenesetre hangulatos
  • [HUN]FaTaL
    Igen.
  • killecske
    Hali

A 4. évadban tényleg csak 16 rész van?

Köszi
  • Narxis
    Há me a beteg csávó is így látott amikor el volt zárva a külvilágtól. :D
  • dragon11
    Télleg gondolkodtató, hogy amikor a liftbe beszáll House, akkor miért lát homályosan? Elkapta a fertőzést? Erre azt mondtam, hogy nem, de már tippem sincs.:D

Am. ez a Lock-in betegség hűű:-s hát nem lehetett kellemes ^^:D
  • wordsworth
    Igen, gondolj bele, hogy éreznéd magad egy ilyen Lock-in betegségben, bezártan, magányosan.. egyedül :)
  • r4pt0r
    Jah.
  • Narxis
    Jaja, elég érdekes volt a beszédstílusa, utoljára ilyet Manhatten-ben hallottam.
  • Narxis
    Egyedül fogsz maradni.(?)
  • wordsworth
    Nem, a csákó végig egyedül volt, és a belső zénet egyfajta ábrázolás módja volt ennek, és mit is mondott a végén Wilson? :)
  • dragon11
    Széép, HTX.
  • UnknownAsshole
  • dragon11
    Én sem hiszem.:D:D
  • herczeg
    nem
  • GregSB
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintetek az 5e19 végén azért látott homályosan House, mert elkapta a fertőzést?
  • dragon11
    gg.. majd linkeljétek.:D
  • tnm #3558
    viccet félretéve:
    tudtommal ezt így még nem mondták ki. van az az érvelés is, hogy egy filmnek minden (jelentős) része szerzői joggal védett, külön-külön is. tehát elvileg a szövegek, párbeszédek is benne, nyelvtől függetlenül. aztán itt a különböző részleteket millióféleképpen lehet értelmezni és a különböző oldalak teszik is szerencsére eléggé ingoványos terület jogilag, és gyak. kis anyagi kár, ahhoz képest amennyi energiát igényelne (az egyébként kivitelezhetetlen felszámolása) az amatőr film-/sorozatfordításnak.

[persze ha rajtam múlna, a p2p-es film/sorozat letöltés+megosztás is legális lenne]
  • [HUN]FaTaL
    ápr1 :)

A feliratfordítás nem illegális.
  • [HUN]FaTaL
    Estére / éjjelre.
  • dragon11
    Áh.. ez fájt :C
  • r4pt0r
    Hmm kommented érdekes de pont ma van április 1. XD
  • tnm #3553
    hát, nem tudom. tegnap olvastam feliratok.hu-n (mindjárt linkelem is), hogy állítólag nagyobb sorozatok fordítóit valahogy wiw (ki az a hülye, aki megadja ott is a net-es nick-jét, azt nem tudom...), meg ilyenek alapján asva-sok beazonosították, és most egy elég izmos kis büntetésre (vagy perre) számíthatnak. várhatóan kicsit meg fog torpanni most a hazai warez fordítás, vagy nem tudom (remélem nem).

amúgy ezért vágtak vissza az asva-sok. (mondjuk, ne mondja senki, hogy egy nap alatt ilyet előhúztak a kalapból, szal erre már egy ideje készülhettek -.-)
  • dragon11
    Valaki tudja mikor lesz felirat? Akár nem hivatalos is..

Thx.
  • tnm #3551
    asszem az új rész lesz az amit a következő Emmy-re küldenek majd... :D

nagyon poén volt, beteg kommentjein haltam (amúgy is poén a beteget játszó színész stílusa)
  • killecske
    Köszönöm a válaszokat!
  • tnm #3549
    ezeket találtam:

House is filmed in LA, and the exterior shots of the hospital were done at Princeton University in New Jersey.

The show takes place in the Mercer County area of New Jersey. In the opening credits, there are shots of various locations around the area of Princeton, Trenton, West Windsor, and Plainsboro, including Princeton University. The hospital, Princeton-Plainsboro Teaching Hospital, is based on a real hospital in Princeton, Princeton Hospital, the University Medical Center at Princeton.

#3548:New Jersey
  • banok
    New Yersey
  • killecske
    Hali

Valaki meg tudná mondani, hogy melyik államban és melyik városba játszódik a sorozat?
  • dragon11
    Thx, vártam már nagyon..
  • precision
    jön :)
  • dragon11
    Ma jön rész, v. megint szünet lesz?:-s
  • precision
    my bad, én nem voltam annyira kedves hogy megnézzem, azt hittem benne van
  • tnm #3542
    én is akartam volna már ezzel a torkának ugrani, de ez nincs benne, mivel nem "igazi szám"
    valszeg vagy saját szerzeménye, vagy csak a ehhez a részhez írták
  • N3TuddKi
  • precision
    banner? :)
  • banok
    5x15 epizód utolsó jelenete (Hugh Laurie zongorázik)
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/339467
  • sylars
    hello

Valaki megtudná mondani azt , hogy a 4.évad 1. részében House gitáron milyen zenét játszik ?

Valaki segítsen !
  • Molnibalage
    Ja, mikor a mobil csöng akkor mi az a zene? Ismerem, de honnan?
  • Molnibalage
    Mekkora rész a social contract!
  • Flamer
    AHAH:D pedignemvicc. télleg csodákra képes:D