5975
  • herczeg
    csak azért rosszabb mert nem évek óta tervezték nagy titokban?
    vagy te hogy szeretted volna? apró jeleket mutatnak heteken át?
    amiket minden néző észrevesz de house nem. könyörgöm a srácnak kb tíz másodpercébe telik kiszúrni hogy előző este ki feküdt le kivel, meg ki jár kivel meg ki mit mondott a feleségének.
    nem, ez így volt jó. senki nem sejtette, így a nézők sem...

(megjegyzem egy ilyen kaliberű történést a vetítés másnapján még illene spoilerbe rakni)
  • GregSB
    Én is így éreztem. Én arra gondolok, hogy már rég kész volt az évad forgatókönyve végig, és közben derült ki hogy a színész távozik, ezért át kellett írni a végét és ennyi tellett az íróktól. Ha ez így lett volna már az elejétől megtervezve akkor több rész alatt vezették volna fel a halálát SZVSZ. Így szerintem is béna volt.
  • toysoldier
    ja ezt nem tudtam, hogy még csak 19eshez csinálja a feliratot :D
  • kas123
    chigurh a 19es részhez adja ki holnap a feliratot, dragonnak pedig a 20hoz kéne :)
  • dragon11
    Köszi!:)
  • Narxis
  • Csak77
    Nem szeretem az ilyen barátok közt szintű részeket, amikor egyik részről a másikra, ostobán kiirnak valakit a sorozatból. Szar rész volt.
  • toysoldier
    © chigurh2 ma 18:15 | Válasz | #16285
    Sziasztok, ha valakit még érdekel, House holnap estére várható. Sajnálom, hogy így alakul.
  • tnm #3606
    én a múltkori rész miatt egész biztos voltam benne, hogy ő fog menni. ezért villogott múltkor ennyit.

a rész sztem lehetett volna jobb is, kicsit úgy tűnik, hogy csak kisujjból írták meg. (kár, hogy a színész már ebben a részben sem szerepelt, ez egy kicsit olcsó megoldás volt, úgy érzem)
    a választott szűrő viszont tényleg zseniális volt. egyébként is több dícséretet érdemelne az operatőr! (főleg a múltkori rész kivitelezése után)
  • ProGabe #3605
    holnap 16:14 -.-

ha megtudnád, hogy pontosan mikor lehetne tölteni, attól gyorsabban eljönne a pillanat? így is, úgy is várnod kell, ráadásul mindegy, hogy a fordító mit ígér, lehet elkezdenek tüsszögni a halai és viheti őket lódoktorhoz orvosságért, máris késik a fordítással

(minek koptattam a billentyűzete? :D)
  • toysoldier
    majd lesz... -.-
  • dragon11
  • Narxis
    Tyűűűűűűűűűűű, ez aztán epizód volt a javából, de tényleg House-szal is történhetne már valami komolyabb dolog, valami jellemfejlődés még ha csak ideiglenes is.
  • herczeg
    egyrészt imádom amit a színvilággal művelnek a készítők, kevés helyen láttam ilyet hogy ennyire visszaadná egy-egy rész hangulatát (most pl amennyire lehetett elkerültem a spoilereket és nem értettem az elején hogy mire fel ez a nagy szürkeség.), sztem ez nagyon nagyot dob az egészen.
    másrészt viszont kicsit zavar, hogy két éve próbálják felrázni a sorozatot de egyszerűen nem mernek house karakteréhez hozzányúlni, hanem mindig az őt körülvevő emberekkel kavarnak. oké ott a lehetőség hogy houset kicsit mélyebben érinti ami történt és megváltozik (#3597) de ennél jobb helyzetből se lépték meg az írók, itt se fogják

mindemellett tetszett a mostani részt, nekem az évadban egyértelműen ez jött be legjobban csakhát
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kutner bőven a kedvencem volt a három újonc közül
  • GregSB
    Nemtom, nekem kicsit összecsapottnak tűnt ez a rész, nem tetszett :S
  • jugen
    Érdekes, meglepő, váratlan és szomorú volt...
  • dragon11
    Nem tudtok vlmi időt, mikor lesz a feliratok.org-on felirat a mostani részhez?:)

thx.
  • Magoo
    I didn't see that coming either!
    most akkor ezzel a végső bevágással rávilágítottak, hogy tényleg öngyilkos lett és House sem vette észre a jeleket?
    Mert akkor lehet hogy elindul House a leejtőn egy kis önostorozással...
    De azért jobb lenne ha kiderülne, hogy mit tudom én, pl egy begőzölt Sci-fi rajongó esett neki...vagy akármi....csak ne öngyilkosság.
    Azért szépen leoltotta House a szülőket :D
  • Nisba
    szomorú volt, sajnálom, hogy őt áldozták fel a kreativitás oltárán!
    Hát igazából nemtom, nagyon vegyesek az érzéseim ezzel a dologgal kapcsolatban.
  • macselek #3595
    Elég szomorú az új rész:( De jó.
  • nagy hős
    neki hosszútávú szerződése van, nem hiszem hogy meglépik. akkor már inkább utóbbi. ő amúgy is unalmas karakter :)
  • kas123
    sanszos hogy kutner vagy taub, pedig kutnert épp kezdtem már komálni
  • passatgt
    Valaki meg fog murdálni:/
  • N3TuddKi
  • banok
    hát elég hátborzongató.
  • dragon11
    LOL.
  • Narxis
    Ez kurva jó. :D
  • [HUN]FaTaL
    lol :D
  • ProGabe #3586
    LOOOOOL
  • jugen
    Nem tűnik rossznak...
  • Calver
    egyetértek, pont mikor kezdett ellaposodni a sorozat ellőttek egy ilyen részt és visszahozták az ember érdeklődését bár Here Kitty is iszonyat jó volt már.
  • herczeg
    szubjektív. nekem pl az a duplarész jön be legkevésbé az egész öt évadból. szegéyn beteg foreman nagyon irritált
  • ProGabe #3582
    szerintem a Bushmill's az egyik legjobb ír whiskey, haverom szerint meg a Jameson. remélem érthető, mire akarok kilyukadni :)
    persze a te hszedet nem vettem kötekedésnek, csak felhívtam a figyelmed erre az apróságra
  • dragon11
    Hja, OK.:)
  • Molnibalage
    Ellaposodott? Azért annyira közel sem, mint a 2. sorozat vége. A duplarészt leszámítva az nem volt túl komoly. A 3. vége meg végképp.

A social contract hosszú idő óta az egyik legjobb rész volt.
  • Narxis
    Ez csak egy ilyen fricska volt a végére. :D
  • dragon11
    És akkor House miért látott úgy?:D azt eddig is tudtuk.=)
  • passatgt
    és évadzáróban mi lesz?:)
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes promó, kiváncsi leszek.
  • Narxis
    Egyetértek, ütősnek igérkezik a köv. rész is!