5975
-
#3534 a webforditas.hu csodákra képes :D, csak vitzelek:D -
#3533 nahátazdurva. -
#3532 pontosítva aznap amikor kijön a house, már aznapra kész a HUN felírat is :) -
#3531 én a feliratok.org -ról szoktam a House -hoz magyar feliratot szedni
ez persze nem olyan jó mint a hosszupuska féle, ellenben sokkal-sokkal gyorsabban kész van... és szerintem elfogadható maga a fordítás minősége is
a legutóbbi rész feliratában asszem 2 sor nincs lefordítva összvissz, a többi teljesen jó -
#3530 kezd el nézni vele és ha végigtudod nézni akkor jó volt, ha 5 perc után fogod a fejed akkor nem volt jo :D -
#3529 most S05E18-hoz van már magyar felirat ???
hosszúpuskasub-on csak az angol felirat van..
egy ilyet találtam, nemtudja valaki ez mennyire "hivatalos" vagy egyáltalán -
#3528 ehh dejo h minden masodik heten van csak house.. -
#3527 eztv szerint: On break, returns: 2009-03-30 -
#3526 Nincs a Héten rész?:S(USA-ban) -
#3525 Kutner egy állat :D:D:D -
#3524 megnéztem az 5/1-et.
hát elég szomorú volt House a végére. -
#3523 szerintem ez lazán hét idézete lesz junkie-n -
#3522 "Yeah, a cat..." XDDDDD -
#3521 omg rész volt. -
#3520 s05e17 chigurh -
#3519 Nagy volt! -
#3518 "Yeah... a cat."
ez a rész valami kegyetlen jó volt -
#3517 humorosaranyosból
-
#3516 Azért Cuddy belefutott:))) -
#3515 Vótmá? -
#3514 borat az mozi, house az országos tvcsatorna 12+os karikával. -
#3513 Ha a Borat lemehetett itthon különösebb cenzúra nélkül, akkor ez miért ne? :) -
#3512 5x17
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy kicsit csalódtam ebben a részben. Nagyon jól indult, arra vártam hogy a végén egymásnak esik az igazmondó beteg + House, és jól kivesézik egymást, de ez elmaradt :S -
#3511 jah, az akkora poén volt. kiváncsi vagyok itthon lemehet-e, vagy finomítják-e. (nálunk kicsit más a közhangulat.) -
#3510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Sandy Koufax is all you Jews go on about. Sandy Koufax and the holocaust. Gets old."
-
gyonax #3509 5x16 felirat by chigurh: link ELSŐ VÁLTOZAT! Még vannak benne hibák, javítás a napokban várható, ugyanezen a linken(infó gombra kattintva lehet csekkolni) -
#3508 Foremannek de náthás hanjga volt :S , amúgy asszem ilyen "ijesztő" aláfestést nem is nyomtak még House-ban, mint ami 27. percnél volt. -
Axl Rose #3507 Köszi a kimerítő választ. -
#3506 utálom a szüneteket... -
#3505 Szánalom.. -
#3504 hahah, tényleg :D
pwned :D -
r4pt0r #3503 Még te mondtad hogy nincs ezen a héten, hát még magadnak se hiszel? XD -
#3502 jahogy te TV -ben nézed
már megijedtem, hogy lemaradtam valamiről :) -
#3501 keljünk együtt birokra. XDDDDDD -
gyonax #3500 Magáról a betegségről(bipolaritásról) itt lehet olvasni. A dolog lényege egyébként az, hogy a pasast nem zavarta a bipolaritása, azonban amikor elvette a nőt, akkor ez a bipolaritás terhessé vált neki/meg akart szabadulni tőle, ezért egy kísérleti műtéten esett át, ami eredményesnek bizonyult az esetek egy részében. Azonban mivel ezt titkolni akarta a felesége előtt, ezért elutazott egy mediterrán/idegen országba, ahol a műtét közben szedte össze az agyi maláriát. Dióhéjban nagyjából ennyi -
Axl Rose #3499 Sziasztok,
aki értette a tegnapi részt az ne kíméljen :)
A bipolaritás - pasas felesége előtt való titkolózás - és a végén felfedezet agyprobléma vonal érdekelne...
Csak dióhéjban -
#3498 itt vóót már az ideje :D -
#3497 Köszi -
#3496 16 -
#3495 Hali!
A 4. évad hány részből áll?