5975
-
#3654 FLV lejátszása tényleg kiemelkedővé tesz egy lejátszót. igazándiból még senki sem készített külön codecet amivel minden médialejátszó képes lesz FLV lejátszására. képarány kijavítására is az összes létező médialejátszó közül csak és kizárólag a bsplayer képes. -
#3653 Zsír lesz, érzem. -
#3652 És? Ezek olyan nagy dolgok?:D MPCHC százszor jobb. -
#3651 OFF
Miért is? Még az ősrégi 1.02-es verziója is korrektebb sok új csilivili szarnál. Az újabb verziói simán lejátszák az FLV-et és a szar képarányt is korrigálható.
ON -
#3650 bsplayer sux.
mplayer vagy vlc. -
#3649 Most meg megy. Nem értem. Valami nem stimmel nálam. Bár tudnám mi. 1000 éve használok BSPlayert... -
#3648 Látom még mindig nem értitek. Valami baj van a letöltött filmmel. SEMMIFÉLE feliratot nem enged betenni alá. Tök mindegy, hogy milyen formátum. Maga az opció szürke. Nem lehe megcsinálni... -
Kutner fészbúkja -
gyonax #3646 Próbáld meg megnyitni a feliratot jegyzettömbben(vagy WordPad-ben) és mentsd el a feliratot ANSI vagy Unicode kódolásban.(Felirat mentése a kezdőbbek számára: Fájl-> Mentés másként -> Fájl neve: *Avi neve*.srt ; Fájltípus: Minden Fájl) -
#3645 Ennyire nem vagyok kezdő...
Manuálisan betöltve sem történik semmi. A BsPlayer-ben van egy olyan rész ami a feliratottkal foglalkozik. Mikor betöltődik a film azok blokkolva vannak. -
sgamez #3644 És itt a link is hozzá:
http://hu.tvsubtitles.net/tvshow-9-5.html -
sgamez #3643 Itt vannak feliratok.
Hátha valakinek tudtam segíteni -
sgamez #3642 És honan tudnám letölteni? -
#3641 van -
sgamez #3640 Van már a 19 és a 20 as részhez felirat? -
#3639 +vlc -
#3638 Nevezd át a feliratot hogy ugyanaz legyen a neve mint az avinak. -
#3637 the kmplayer, ingyenes, széleskörűen konfigurálható (kicsit el is lehet veszni a beállítások között :S), beépített codec-eket használ, a fájlok 99%-át lejátsza külön codec nélkül.
vagy vlc player, az is kb hasonló -bár a feliratok képre rajzolásánál még nem volt olyan jó, amikor legutóbb néztem -
#3636 Skacok valami gáz van nálam. Nem tudok feliratot rakni az 5x19 és 20 alá. Sem winmp sem Bs Player fel sem kínálja. UGYANAZ a codec fut, mint a régi részeknél. Ötlet? Annyira nem vagyok profi, hogy felirat nélkül megértsem őket... -
#3635 hát ez a 20. rész....
fuh hát nemtudom mitmondjak :D érdekes volt -
#3634 Jól van :D np.:) -
#3633 az előzőre cskaazértnem válaszoltam mer off már és elég :| de erre ittvan. :|
let me google for you? pix? meg netán olvassak urbandict-t is? :CYsry -
#3632 Te a Kyle topikba is failoztál rám, ott mondtam Neked, hogy ez ownfail volt rád nézve...
Szerintem nem vagy tisztában a jelentésével.. -
#3631 Nekem egyébként tetszett a rész, az volt a lényeg hogy az egyes emberek hogy kezelték a dolgot.) -
#3630 tudod egyáltalán, mit jelent a fail?:/ -
#3629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!január közepén interjúkba már voltak rá utalások hogy lesz valami nagy dobás, meg egy állandó szereplő távozik, és most így utólag megerősítették hogy igen erre utaltak
szóval nem az volt hogy penn múlthéten a pocijára ütött és lelépett
FaTaL... facepalm.jpg... -
#3628 fail. -
#3627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Január közepén már rég megvolt az évad forgatókönyve végig. Sőt, már rengeteg rész le volt forgatva. Szerintem tuti emiatt kellett őt ilyen hirtelen kiírni... -
#3626 Előbb írni tanulj meg mielőtt ugatsz te csicska. -
#3625 ok ok de sajnozs akkoris vannak ostoba enberek akik ne mértik meg hogy ne szpojlerezzenek és nem értik meg és minek 500x elpofázni meg sirni hogy yayy ugyanmár szpojlerezz.. egyszerűen ostobák.
a kismodi ide meg.. legyen. végre valami yó. de ne ojan aki ide se néz és szolni kell nki privibe mer annak értelme nincs.
-
#3624 hát de talán nem azt kéne leszólni aki nyafog hanem aki spoiler nélkül ír mindent. télleg kéne egy hg...
on:
junkien is kijött egy post róla meg én is kicsit utánaolvastam, hogy mi a háttere ennek az egésznek (már a stáb részéről). spoilerbe annak aki esetleg még nem halotta volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval nem volt ez egy olyan hirtelen dolog, mert már január közepén tudta a stáb. kal penn munkát kapott a fehér házban obamanál és most kicsit abbahagyta a színészkedést(tehát nem filmezések miatt lépett le). nem kirúgták, ő kérte hogy írják ki
a sorozat jövöjéről meg annyit mondtak, hogy egyelőre nem pótolják a helyét, sőt nem terveznek szereplőváltásokat ősszel, viszont ígérgetik nagyba hogy ez az eset mennyire meg fogja változtatni a karaktereket. főleg houset. hát hiszem ha látom -
#3623 igenigen csak énmeg már unom an yafogást.:sry:c -
#3622 :DDDDDDDDDD -
#3621 kicsit drámaibb lett volna az a félkövér ha nem írom el... >.< -
#3620 tény hogy én se jövök be ide amíg nem láttam az aktuális heti részt, nehogy elspoilerezzenek itt valamit nekem, de attól még minden értelmesebb sorozatos topikban az a szokás, hogy a legújabb rész első magyar feliratának kiadásáig spoiler tagek használata kötekező -
#3619 minekyösszide.:| -
#3618 A rohadt életért nem lehet spoilerbe írni, pláne mikor még felirat sincs. -
#3617 Igen a "mostani" szó miatt, mind1.. Lesz amikor lesz..:) -
#3616 Hmm ez, hogy is mondjam eléggé összecsapott rész volt, nem ugy viselkedett, hogy na akkor most Killin'spree vagy valami, nem volt rossz rész, csak értelmetlen , viszont House végre talált valami olyat amit nem lehet megoldani, és csak kiakasztani a "sikerült megoldani" táblára :D -
#3615 Mivel már kb mindenki spoiler nélkül beszélt róla gondoltam nem lesz gond :)
Nekem nem tetszett a rész és kész. Szerintem ez volt eddig a legrosszabb évadzáró-meglepetés.
Most vagy nagyon alulteljesítettek a forgatókönyvírók, vagy a K-t alakító személy távozása hirtelen jött, és mivel már nem tudták átírni az előző részeket ezért kellett bedobni ezt a "senki nem tudott semmit" joly jokert, és így kiírni a sorozatból... SZVSZ.