Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez eleg erdekes, fogalmazasom alapjan vagy fiatal vagyok vagy oreg es a fiatalok szinten maradtam. Hihi, sehogysem jo.
Kellemes estet.
Kellemes estet.
© chigurh2 tegnap 17:34 | Válasz | #14622
Mint mindig, igyekszem péntek estére, de csak a hétfõt tudom viszonylag biztosra mondani.
Mint mindig, igyekszem péntek estére, de csak a hétfõt tudom viszonylag biztosra mondani.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
...én csak azt nem étem, hogy miért könnyebb ezt, az SG idevágó topicját figyelemmel követni, mint a hosszupuskát? <#idiota>#idiota>
Hellow!
Ha lesz a S05E07 -hez magyar felirat jelezze valaki
ha megkerem szepen!
Koszonom elore is
Kellemes estet,
Ha lesz a S05E07 -hez magyar felirat jelezze valaki
ha megkerem szepen!
Koszonom elore is
Kellemes estet,
Jó kis rész volt ez a 7., jó vólt újra egy telljes rész erejéig viszontlátni Cameron-t..
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
House Moves to Mondays - Starting Jan. 19th
Yesterday at 2:16am
Emmy-winning medical drama HOUSE moves to Mondays (8/7c) and has its time period premiere Jan. 19 followed by the time period premiere of 24 (9/8c).
An all-new House airs next Tues. at 8/7c, only on FOX!
Magyarul: januártól átköltözik hétfõ estére a sorozat.
Yesterday at 2:16am
Emmy-winning medical drama HOUSE moves to Mondays (8/7c) and has its time period premiere Jan. 19 followed by the time period premiere of 24 (9/8c).
An all-new House airs next Tues. at 8/7c, only on FOX!
Magyarul: januártól átköltözik hétfõ estére a sorozat.
Én most tartok a 2.évad 7.részét fejeztem be.. és ebbe a részbe Kemeron belõtte magát, a haja ilyen "gyûrött" volt, egész helyesen néz ki.😊 fõleg olyan hajjal.. de amúgy azt hogy csinálják, hogy olyan "gyûrött?"
Hehe😄
Hehe😄
Koszonom az infot!
Kellemes estet.
Kellemes estet.
keddenként megy az USA -ban, idõeltolódás plusz átfutási idõ, szerdán reggelre már elérhetõ torrenteken
ezen a héten nem volt, jövõhéten lesz új rész
ezen a héten nem volt, jövõhéten lesz új rész
Bazinga!
Gondolom a Fox is hetente adja le az uj reszeket, azt lehet tudni hogy mien nap ? Gondolom ahogy le adjak, torrenteken letoltheto.
Kellemes napot.
Kellemes napot.
Ensem emlexem pontosan hol emliti hogy ferj es feleseg voltak, de a beszedbol es a reszekbol kikuszobolheto, hogy tobb mint valoszinu hogy igen.
Kellemes estet.
Kellemes estet.
Sztésziy v. hogy kell írni (elnézést ..) sztem House-al volt együtt, de nem volt Neki megfelelõ.. most is a Nagy Õ Neki, de unta mellette az életet ezért választotta az új férfit akit House vizsgál..
(2.évad elsõ részénél tartok😄)
(2.évad elsõ részénél tartok😄)
elképzelhetõ, hogy rosszul emlékszem, nem ma láttam és nem is ez volt akkor a lényeg. de nekem akkor az úgy jött le, hogy a csávó az új férje a csajnak.
mindemellett #3053-ban is van vmi...
mindemellett #3053-ban is van vmi...
Orvosi döntést élettárs nem hozhat meg! Csak családtag!
4.évad 1. részében se hozhatott döntést a csajszi csávója. Mindent az anyától kérdeztek. Aki semmit nem tudott a lányáról.
4.évad 1. részében se hozhatott döntést a csajszi csávója. Mindent az anyától kérdeztek. Aki semmit nem tudott a lányáról.
hát én ilyenre nem emlékszem. csak élettársak voltak.
mikor mondja hogy a volt felesége?
mikor mondja hogy a volt felesége?
rosszul emlékszel. élettársak voltak. Stacy férje a csávó volt akit meggyógyított House (belebaszta a tût a lábába. "láttták mit csináltam?")
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Csak annyi Stacy nem volt a felesége szerintem <#wave>#wave>
A végén amikor õ a beteg, az róla szól egy az egyben.
Felidézte a múltat...
Csúnya betegsége lett, õ nem akart megválni a lábától, inkább vállalta a kockázatot.
A felesége azt szerette volna, hogy biztos túlélje, ezért az anputáció mellett voksolt.
Houset mesterséges kómába juttatták, mert nagyon kakiul volt a fájdalomtól, és a "csúnya" felesége egy köztes megoldást választott.
Kivágatta az elhalt izmokat, House kérésének (hogy ne vágjanak le/ki semmit) ellenére...
Semmi bonyolult nem volt abban a részben.
Felidézte a múltat...
Csúnya betegsége lett, õ nem akart megválni a lábától, inkább vállalta a kockázatot.
A felesége azt szerette volna, hogy biztos túlélje, ezért az anputáció mellett voksolt.
Houset mesterséges kómába juttatták, mert nagyon kakiul volt a fájdalomtól, és a "csúnya" felesége egy köztes megoldást választott.
Kivágatta az elhalt izmokat, House kérésének (hogy ne vágjanak le/ki semmit) ellenére...
Semmi bonyolult nem volt abban a részben.
A kígyós ember is v. mi?
Am a 2.évad elsõ része végén a Hale lújás zene címe mi?
kösz.
de mondd má mi baja lett.. infartus, nem ?
Am a 2.évad elsõ része végén a Hale lújás zene címe mi?
kösz.
de mondd má mi baja lett.. infartus, nem ?
Akkor legyen europid így megfelel?😄 Amúgy felesleges már ezen vitázni, Houset nem fertõzhette meg a genetikai betegség és kész 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Végig néztem az elsõ évadot és nem tudom mi lett house-szal.. a 22.részben a tanoncoknál volt célzás de nem értettem.
köszi a választ hogy mi történt vele..
köszi a választ hogy mi történt vele..
úgy gondoltam, hogy fehér ember, de hát az amerikai fehérek nyilván európából jöttek 😊
-the invisible-
de amikor azt mondjuk,hogy amerikai akkor nem egy indiánra gondolunk....ha indiánt akarunk mondani akkor amerikai benszülöt.....
de ebbe nem akarok belefolyni....a lényeg,hogy a karakter amerikai.
google jóbarát.
de ebbe nem akarok belefolyni....a lényeg,hogy a karakter amerikai.
google jóbarát.
És az amerikai nem európai?😊 Netán House Indián?😄
Vannak az Indiánok (bennszülött amerikaiak) meg európai és afrikai származású amerikaiak 😊 Tehát lényegében House európai származású. A karakter is és Hugh Laurie is 😊
Vannak az Indiánok (bennszülött amerikaiak) meg európai és afrikai származású amerikaiak 😊 Tehát lényegében House európai származású. A karakter is és Hugh Laurie is 😊
én is ezt akartam írni,de megelõztél.
#3029, #3030:
szeritem Gregory House karaktere amerikai származású, csak Hugh Laurie angol
szeritem Gregory House karaktere amerikai származású, csak Hugh Laurie angol
Vivimos por ti, vence por nosotros.
genetikai betegség volt, úgyhogy biztosan nem kapta el, fõleg Európai létére..
biztos nem, mivel nem fertõz, fõleg európait nem
-the invisible-