Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
sztem ez is k*rvajó rész volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó volt House játszadozása Foremannal 😊
Wilson-nál tetszett, hogy kicsit megfricskázta House-t 😊
A betegség tényleg nem volt nagy cucc, de voltak jó részek benne 😊

hát az 5x08re max 10/7et adnék....
SPOILER!!! NE OLVASD?HA MÉG NEM LÁTTAD

Szerintem jó volt,hogy elõzõ részben a dinamik duoé volt a fõszerep a régi nagyokból,most meg a F.-ról szólt az epizód....Lehet 2 csapat lesz és valamlyik részben összeugrasztják õket,hogy vajon ki fejti meg hamarabb az ügyet(valami nagy téttel persze). Ez az ötlet nagyon benne van most a soriban.Azonban ezen kívül a története unalmas volt, a betegség sem volt valami marha izgalmas(egyik sem),nem is tudom volt-e jó beszólás az epizodban(erõs a gyanum,hogy nem).Szóval az a 7,8 rész az 5ik évadban marha gyenge lett,remélem a következõ nagyott fog szólni,mert ha ez így marad 4 év fanatik house nézés után végeztema sorival.
dragon11
Világos, köszönöm.😊

Nem hogy nem mozog, csak tevesztette a balt a jobbal. Mikor keri hogy mozgassa meg a bal labujat, a jobbat mozgatja, ha jobban megfigyeled.
Minden evadzaro resz eddig dramaian vegzodott, az elso evadba a Sztészis ugy hogy nem lehet az ove, masodik evad hogy meglottek, harmadik evad hogy elveszti a csapatot, negyedik evad ami eddig mindent visz hogy egyreszt az o hibajabol hal meg Amber es House sir a vegen, nagyon durva resz! Az otodik evad evzaro resz is nagyon jo lesz lemerem fogadni 😄
kas123
a,
lelõtték, haluzott, megmûtötték

A haluzási idõ az a "valóságban" max olyan 3 perc lehetett, de ha ezt a részt 6 percesre csinálták volna meg, akkor több millió nézõ rontott volna neki a készítõknek.

b,
nem kintrõl hozták be

c, a haluzási idõ alatt a csávókám elmondja h ki õ (és tényleg õ volt az, szóval meghaluzta a valóságot<#nemtudom>)

remélem tévedsz

sadvagabond
nekem elég gyanús,hogy ennek az évadnak úgy lesz vége,hogy house valami olyan betegséget fog kapni(vagyis már tuti megvan neki),amit csak õ maga tudna meggyógyítani.(mint joey figurája a days of our livesben a jóbarátoknak.)csak beugrott pár résszel ezelõtt,mikor cuddy megkérdezte,miért von vissza mindent.ahogy õ is elgondolkodott,az olyan fura volt.aztán lehet,h tévedek,csak eszembe jutott.

banok
tényleg lelõtték, ami utána jön az halucináció (álmodja)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

toysoldier
istenem <#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]FaTaL
te hallod... nem neked való ez a sorozat

http://goo.gl/gd6Zi5

dragon11
Jah értem..

lelõtték aztán elkezdett haluzni és úgy mûtötték meg..

(csak kár, hogy a halu. idõ alatt elvérezhetett volna..)

de most akkor ki lõtte le, mert a végén a mentõsök kintrõl hozták be.. mondjuk ez mind1..😊

köszi passat^^

passatgt
lelövik-haluzik-megmûtik

dragon11
Csak a záró részt nem értem, lehet mert este van.. bár valahogy ez a kép alakult ki:

elképzelte hogy lelövik, kap egy gyógyszert amitõl megjavul a lába, közbe vitázik, hogy nem kell neki.. de mikor "igaziból" lelövik, akkor azt mondja kell neki ez a gyógyszer.

valami ilyesmi?^^

csak ezt mondjátok el plz..:s

Magoo
Tényleg bocs, de ha ennyi kérdésed van minden rész után, akkor ez a sorozat nem neked való....Nagyon nem!
Bocs...

passatgt
<#wilting>

dragon11
Bocs a sok kérdésért, de a 2.évad zárórészét sem értem.. most hogy lövik le House-t? meg hol? miket képzelt és mi volt a valóság?

bocs télleg..

köszi.😊

dragon11
Bocs hogy megint kérdezek..

mi volt a macskába amit felboncolt House? attól halt meg a macska és attól betegedett meg a srác, ha jól emlékszem.. termesz volt v. mi?😊

köszi.

dragon11
Ehh😄 kösz😄

Calver
a) 4men-ért tarkónlövés jár. minimum.
b) ne csak belenézz. kb két mondattal elintézik az elõzõ részben történt "sajnálatos" eseményeket.

"The trees move. Do you not see it?"

dragon11
A 2. évad 20-21.részben megfertõzõdött 4men.. 22.rész már nem róla szól (ahogy belenéztem) most nem fejezték be, vagy melyik részbe lesz befejezve? mert a lábát nem tudta mozgatni, meg a jobb karja helyett a balt nyújtotta mert gondolom nem mozog..

köszi!

dragon11
Jah, valóban😊

jugen
LOL!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

tnm
eat my shorts!

jugen
így van.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Flamer
ezér eztv. (y)

http://loal.atw.hu

jugen
Arra figyelj még, hogy tudd mikor van szünet a sorozatnál! Sok oldalon hajlamosak fake részeket feltenni, amik szinte garantáltan valami fertõzött cuccok.

jugen
Köszönjük Emese 😄DD

MerlinW
Lényeg, hogy eztv.it oldalon minden sorozatot megtalálsz naprakészen vírusmentesen. Csak saját release-ek vannak náluk. Ha ez számít, 5 éve tõlük töltöm a sorozatokat.

[merlinw.org]

dragon11
Ezek script vírusok, vagy férgek. Azért, mert ha Te megkapod, mint ahogy Te is említetted egy kép megnyitással v. egy fájl letöltésével a vírus inteligens és saját maga önerejébõl küldözgeti az általa generált linket hogy töltsd le.. (mindig a saját e-mail címedhez generálja a linket) és írja neked..😊

remélem érthetõ😛

gabi89
Na ez azért így nem igaz volt már képfájlban is vírus találkoztam is vele igaz nem a saját gépemen.MSN-en terjedt valami ilyesmi kaptál egy képet ismeretlentõl és aki elfogadta majd megnyitotta...
Az más kérdés,hogy ez is exe vagy valami futtatható csak képnek van álcázva.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

dragon11
Igen. Tisztában vagyok a fájl formátumokkal (wma, wmw, avi, exe, mpg stb.)
Meg Kaspersky Internet Security 2009et használok, no meg router tûzfalam van. a Kaspersky sosem volt kispályás. 😊

még1x köszönöm a segítséget, hogy csak House-sal kell rákeresni!

tnm
#3089-re volt reakció

dragon11
Tudok torrentezni, torrentz.com-ot használok ami megkeresi az általatok felhozott mininovan levõ torrenteket..😊 csak doktor houset írtam nem sima houset.. így meg már megvan a rész.

köszönöm szépen a segítségeteket!

passatgt
én google-ban a house s0xe0x rapidshare keresõkifejezéssel élek

tnm
talán, a "hülye" kicsit erõs, legyen inkább "járatlan".

új résszel kapcsolatban is legyen valami:
elég átlagos rész volt, inkább drámai, mint poén de ilyenre is szükség van az átlagon felüli részekhez😊

azt sajnálom, hogy a magánnyomozó úgy tûnt el a történetbõl, mintha nem is lett volna, ezt kicsit finomabban kellett volna, sztem.

tnm
hát, igen, aki annyira hülye, hogy nem veszi észre, hogy avi/mkv helyett exe-t, stb. töltött le, az inkább ne is torrentezzen😊

a jelölésre azonban tényleg érdemes figyelni, mert a tag-eket néha hamisítják, és kellemes fake-ekre lehet pazarolni a sávszél-t meg az idõt...

MerlinW
Igen, a video fájlokban rengeteg vírus lehet. Vírus csak futtatható állományokban lehet, video, zene állományokban nem.

Egyébként eztv és vtv torrenteket csak a releaser csapatok rakhatják ki, ezt jelöli is az oldal -jelöléssel mint hitelesítés.

[merlinw.org]

jugen
és a vírusok 😊

MerlinW
eztv.it, mininova.org

ide kerülnek fel elsõként az eztv és vtv release-ek

[merlinw.org]

wordsworth
végig fennvan 😊))) house siman searchbe es keresd ki

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dragon11
honnan lehet letölteni az 5. évadot? ncoren nincs..

wordsworth
Szerintem is így van a dolog, ha ujra megnézed azt a részt, a zene is megváltozott, mintha minden szárnyalt volna, azt kopp 😊

precision
Hát nemtom. Nekem nagyon úgy tûnt hogy nem azért csinálja... ugye mikor mondta neki House hogy ne vetítse rá a saját érzéseit akkor elgondolkodott. És szerintem komolyan is gondolta, mikor bevalotta Cuddynak hogy mi van. Látszott az arcán is, hogy nem egészen ezt a választ várta Cuddytól. Korábban ugye még randizott is Cuddy meg Wilson. Szal nemtom.

Bazinga!

gabi89
Nem jön be neki csak azért mondta,hogy randizzanak és House féltékeny legyen.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

wordsworth
Mondjuk vicces, hogy kiosztotta house a beteget, aztán õ meg ennyit nem mert megtenni... 😄

precision
Szegény Wilson, tényleg bejön neki Cuddy, be is vallja neki, Cuddy meg lekoptatja... 😊

Bazinga!

Nagyon happy endes lett ez a 7. rész. Ha még House is elhívja Cuddyt már-már giccsesnek tartanám 😄
zaki
van már felirat a 7. részhez

Rendben van, koszi szepen.