5975
-
#3734 Most mi van? house megbolondul?x) -
#3733 komoly rész volt, kíváncsian várom a folytatást... -
#3732 Hát ez brutál rész volt :D -
#3731 és a 23. rész promoja? na az is mi :D -
#3730 Wáwáwáw ez a rész kegetlen volt :D -
#3729 Köszike. :) -
#3728 itt is fennvan -
#3727 opensubtitlesen van -
#3726 kell neked ungarisch asszonka :P :D -
#3725 Ungáris kéne asszonykának. :) -
#3724 "?" lemaradt a végéről :D -
#3723 Angol jó, mert azt át tudok dobni ha kell (opensubról van) -
#3722 Gondolom ott lenne fent, ha fent menne. De ha nem elérhető, honnan veszed hogy van már felirat? -
#3721 22höz van sub valahol, opensubs éppen szenved, és nem elérhető.. -
#3720 sleep well? -
#3719 Zsír résznek ígérkezik!
btw. a mostan rész isteni omg zsír rész volt, nálam bekerült a Hall of Fame-ek közé :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az mekkora volt már mikor a magnóval bement a szobába. :D Meg amik Wilson hazajött a saját lakásába. Meg az egész rész drámai volt, nem tudom, hogy volt-e valami digitális abban amikor az elején megérkezett a kórházba, de iszonyat szarul nézett ki, nagyon durván jól megcsinálták. Jó rész volt, jó poénok és kellően komoly jelenetek is. -
-
#3717 Ez megint egy zseniális rész volt :D -
#3716 Bakker... azt hiszem egy ideig még a mai rész hatása alatt leszek. Az elmúlt 3 rész írói munkája megér egy tapsot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- I knew you couldn't stay away.
- This is my apartment.
-
#3715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!no, hát mégse tűnt el amber a végére. érdeklődve várjuk a folytatást -
r4pt0r #3714 Nah ez egy jó kis rész volt.
-
#3713 szóval Tommy Gavint csinálnak Houseból, hm :| -
#3712 Ez állat :D -
#3711 OMG ez nagyon zsír lesz!!! -
#3710 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy látszik szépen elkezd kattogni
-
#3709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy tényleg skizofrén lesz? Both Sides Now.. Vagy valami totál másra utal a cím :D -
#3708 Yep. Itt az uccsó 3:
2009-Apr-27 House 05x22 House Divided
2009-May-04 House 05x23 Under My Skin
2009-May-11 House 05x24 Both Sides Now -
#3707 áááá:D -
#3706 ***** *****, hogy ********* meg -
#3705 ez se lesz? há faxom má :D -
#3704 ne érjen senkit meglepetésként, holnapra nem lesz új rész. köv. ep:
Title: House Divided
Episode #: 05x22
Original Airdate: Monday April 27th, 2009 -
#3703 -
#3702 hát olyan biztosan lesz, hogy Cuddy babájának valami baja lesz és House menti meg. Tudom ez így elsőre kicsit sablonos de ez akkora magas labda amit kár lenne kihagyni. -
#3701 inkább Cuddy-t ha lehet :) -
#3700 (szerintem) valami biztos lessz mostmár House-al, kis elmezavar vagy hasonló, egyszercsak elkezd őrjöngeni vagy épp az ellenkezője... mind1 nemnagyon merek találgatni de kíváncsian várom a folytatást -
#3699 én pont a tahóságát szeretem és ezért nézem. :) -
#3698 Én is így gondoltam. A bunkó stílusát ne vegyék el, megöli a sorozatot. -
#3697 Ez az amit én sem értek. Az egész De. House olyan, mint a Rém Rendes család. Először csak egy kicsit flúgos család volt és csak kifigurázták az jenki életmódot. Aztán kezdett egyre durvább és tényleg elborult lenni.
A House is ilyen lett. Nézze meg valaki az első sorozatot aztán az ötödiket. Jóformán mintha nem is ugyanazt a sorozatot néznéd. Akkor House-ban volt valami emberi. Most már szinte csak egy nagy tahó. -
#3696 nem értem mért kell sántának maradnia.
3. évad elején nem volt sánta és nekem kb akkor volt a kedvencem. imádtam az életvidám houset... aki még mindig szarkasztikus volt meg bunkó is, viszont nem volt boldogtalan. ahogy wilson is folyton megjegyzi hogy 'you gotta stop being miserable' -
#3695 homoszexuális?:DDD