Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De már tudom mibõl fogok meggazdagodni. Fizetõs feliratoldalt fogok létrehozni >:]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csajom nem beszéli a Zangolt, azé kell csak - dojcsul tud csak -.-
Kezdem Cuddyt sajnálni már...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://goo.gl/gd6Zi5
http://loal.atw.hu
amúgy jó rész volt, a végén jó volt a poén, mikor kihúzta Cuddy a fiókot 😊
Bazinga!
Találtam Dr House-ról egy nagyon jó képet ezen az oldalon!
grafitart.c8.hu
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Ezen azért derültem:
a H-C (+Wilson) vonal tekinteteben szerintem a "vihar elotti csend" szituacio van, lesz meg ebbol valami olyan, amibe beleremeg a epulet 😊
Szerintem a C-H dolognak meg nem 2 rész alatt kell lezajlania
PSP user n\' soon ps3 user too :)
nálam ez nem csak szöveg...már kapott cancelt nálam a lost is....és a terminátoros sori is megkapta....egyszerûen,ha nem jó nem nézem, van más dolog amivel azt a kevés szabadidõmet eltölthettem és nem szeretném igénytelen dolgokra vacakolni.
spoiler a tv2ös emberkéknek!!!!
Nagyon szerettem a house-t,de nálam az elsõ 2 volt a best....az még igazán házas volt(ette a pirulákat agyba fõbe)....a 3ik kicsit viszavett,4.ikben nekem kevés volt a vérfrissités...és az 5ikben várom H-C ??? vagy W-C ??? 2 rész ment el úgy,hogy nem tudtunk meg szinte semmit....nagyon kicsit csöpögtetnek csak ezen a vonalon....azért az nekem fura,hogy elvileg eltelt nem kevés idõ és Kádi meg Ház nagyon nem beszéltek azóta....oké,hogy kinos,de akkor is.....
Remélem tényleg nagyott durantanak a következõ részben bár örültem volna,ha nem spoilerezed le elõre így....de már mindegy.
amit te mondasz, arra példának jó a lost, shield, wire, pb ilyesmi😊
méghogy cancel, ugyanmár 😛 dobálóznak itt a nagy szavakkal 😊
aki végignézett már majdnem 5 és fél évadot egy sorozatból, pár gyengébb rész után úgysem fogja azt mondani hogy cancel (szerintem a mostani részek is jók amúgy)
Bazinga!