Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisdead99
Bizony-bizony, ha jól emlékszem, az elsõ a denevér által megharapott, veszett nõ volt még az elsõ évad derekán.

pedig halt meg, nem is egy 😊

precision
SZPÓJLER!

én már mikor megmondtam hogy a thirteen és foreman összejönnek 😄
a rész maga jó volt, mikor House kedves volt a pácienssel az nagyon fura volt, egyáltalán nem áll neki jól a kedvesség, maradjon csak "rohadt szemétláda", abban õ a legjobb 😄
Cuddynak is megvan az öröme végre. Ja és az is tetszett hogy végre nem tudták megmenteni a beteget. Nem igazán rémlik, hogy halt e volna meg vmelyik betegük.

Bazinga!

kas123
Megvolt, kiolvastam, jóvolt 😊.

N3TuddKi
maradhatott volna leszbi. már a narancsvidékben úgy hozzászoktam. itt meg folytatta 😛
ráadásul ott Mischa Bartonnal...<#szeret>

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

wordsworth
De tényleg adta magát, houset meg megszállta a karácsonyi szellem kevesebbet szopatta az embereket 😊
Mellesleg vkinek megvan a balek címû könyv hugh laurie írta egész jó 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

MerlinW
Jó csaj az a 13, pazarlás lenne nem dukni😊

[merlinw.org]

Kmarha
pedig e rész elejétõl adta magát a dolog 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sb1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, már kiváncsi voltam, a leszboszi mikor ránt magára egy csávót, de hogy pont a feka lesz az, azt nem gondoltam 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

GregSB
Kedden szokták adni (este USAban, szerda hajnalra kerül ki torrentre).

És tényleg átköltözik hétfõ estére, azaz mostantól kedd hajnalban fog megjelenni itthon. #3071

[HUN]FaTaL
Ne rinyálj már egyfolytában😄 Hétfõnként szokott jönni a felirat egyébként is...

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
<#banplz>

SötétBarom
Mi a rétes van már megin a felirattaL??

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

és a 24 smafu? 😛

-the invisible-

eddig.

ProGabe
jövõre váltanak. így - nekem - nagyon durva lesz a kedd. House, Heores, How I Met 😊 nem feltétlenül ebben a sorrendben 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zoliii
Január 19 az egy Hétfõi napra esik és a Dr House-t Szerdánként szokták adni.

ProGabe
jan 19-én lesz csak új rész 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
bizony nagyon drámai volt.
Azt figyeltétek, hogy Cuddy ott aludt House ágya mellett? ...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hello.

Meik reszbe mondja azt House nem is tudom kinek.

Mindenki haldoklik, a srac tobb sajnalatot erdemel ?
Ha mindenki a haldoklo emberekkel foglalkozna megalna az elet.

Vagy valami hasonlo, pls pls.

Koszi.

Kellemes estet.
Flamer
htx

http://loal.atw.hu

GregSB
Flamer
az utód az anya klonnya? link valami?😮 <érdekli>

http://loal.atw.hu

tnm
jogos. ott a pont.

Cuchulainn
House valószínûleg azért nem lõtt el vele poént, mert Jézus nem születhetett volna szûznemzéssel - partenogenetikusan csakis nõi utód, születhet, mert az utód lényegében az anya klónja.
Ha emlékeztek a kézrátétellel gyógyítós csávónál volt jópár keresztényes poén.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Black Hawk
szerintem is elég sok dráma szorult bele

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ez a 4. évad utolsó része nagyon durva volt! o:

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tnm
elnézést az utolsó félmondat csak a magánvéleményem és csupán a vallásokkal szembeni antipátiámat fejezi ki, nem a vallásos embereket akarom megsérteni

tnm
de van sok minden, amit nem szabad. ami nálunk az ORTT az amcsiban az FCC és sajnos a keresztény egyházaknak túl sok befolyása van ott (nem nagyon sok, de így is több, mint kéne: semmi)

na, picit túlhasználtam a poén szót, sry 😄

-the invisible-

igen, ezen én is csodálkoztam hogy nem lõtt el house egy jézusos poént sem... tilosnak semmi nem tilos egyébként, max a csatorna nem akart ilyen poént bevállalni.
azért a mormonokkal volt poén bõven elõzõ évadban, szal én sem értem...

-the invisible-

tnm
nekem az tetszett, ahogy spóroltak egy poént az asztmás nõvel.
amúgy azon gondolkodom, hogy valamilyen vallási okokból tilos jézusra utalni a szûznemzés kapcsán? ha valaki emlékszik csillagkapuban is a példa darth vader volt (by teal'c), itt meg a katonás történet

GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naggyon jó volt a s5e11 😄
House rendelõs szivatásain beszartam. Azon amikor bejött a párhoz, aggódó tekintettel meredt a lapokra, majd kiment és otthagyta õket 6 órára majdnem könnyesre röhögtem magamat 😊)

ProGabe
katt

berakattam a zenés linket a banner alá. tapasztalatok alapján mindegy hogy mekkora, milyen a betûstílus, ha valaki write-onlyban kérdez, büdös életbe nem venné észre. akinek meg van esze, meglátja

üdv.
hanyadik évad és hanyadik résznél tart a sorozat?az évadok hány részesek?
szinkron vagy eredetivel a jobb?
bocs ,hogy nem olvasok vissza de nem akarok spoilerbe furni!
herczeg
kérj meg egy modit

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

gabi89
Nem volt szándékos csak elfelejtettem aztán szerkeszteni meg nem tudok. :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
Tényleg jó rész volt 😊

MerlinW
Csupán a csattanót...

[merlinw.org]

Twetr0x
szerintem is õ intézte :p

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

[HUN]FaTaL
Tudom hogy van de még nem volt idõm megnézni 😊

gabi89
Hupsz a spoiler ,de talán sok dolgot nem lõttem le meg már van egy ideje felirat.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
SPOILER!

gabi89
Van benne valami.
Amúgy nagyon jó rész volt. A végén a "halott" nõ feltámadt hát az hatalmas volt 😄
Na meg Cuddy kontra House az egész rész alatt <#eljen>
Még az eset is tetszett

wordsworth
Oké már meg is van, Harry Nilsson-coconut

wordsworth
10. rész végén mi a szám címe?

spoiler 5*10

szerintem wilson intézte az asztalt(amit mondot,hogy nagyon kedves tõle,hogy az asztalt intézte meg minden,bár ne lenne igazam).....és nagyon jó rész volt....
tnm
valaki, akinek van hozzá joga, tegye már ki tényleg banner alá:
itt a lista

Yppah - "It's Not The Same"

mi az a zene, amivel az 5. évad 9. része kezdõdik?
így is úgy is bachatód 😄