Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már mikor megmondtam hogy a thirteen és foreman összejönnek 😄
a rész maga jó volt, mikor House kedves volt a pácienssel az nagyon fura volt, egyáltalán nem áll neki jól a kedvesség, maradjon csak "rohadt szemétláda", abban õ a legjobb 😄
Cuddynak is megvan az öröme végre. Ja és az is tetszett hogy végre nem tudták megmenteni a beteget. Nem igazán rémlik, hogy halt e volna meg vmelyik betegük.
Bazinga!
ráadásul ott Mischa Bartonnal...<#szeret>#szeret>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Mellesleg vkinek megvan a balek címû könyv hugh laurie írta egész jó 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
És tényleg átköltözik hétfõ estére, azaz mostantól kedd hajnalban fog megjelenni itthon. #3071
http://goo.gl/gd6Zi5
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-the invisible-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azt figyeltétek, hogy Cuddy ott aludt House ágya mellett? ...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Meik reszbe mondja azt House nem is tudom kinek.
Mindenki haldoklik, a srac tobb sajnalatot erdemel ?
Ha mindenki a haldoklo emberekkel foglalkozna megalna az elet.
Vagy valami hasonlo, pls pls.
Koszi.
Kellemes estet.
Ha emlékeztek a kézrátétellel gyógyítós csávónál volt jópár keresztényes poén.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
-the invisible-
azért a mormonokkal volt poén bõven elõzõ évadban, szal én sem értem...
-the invisible-
amúgy azon gondolkodom, hogy valamilyen vallási okokból tilos jézusra utalni a szûznemzés kapcsán? ha valaki emlékszik csillagkapuban is a példa darth vader volt (by teal'c), itt meg a katonás történet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
House rendelõs szivatásain beszartam. Azon amikor bejött a párhoz, aggódó tekintettel meredt a lapokra, majd kiment és otthagyta õket 6 órára majdnem könnyesre röhögtem magamat 😊)
szinkron vagy eredetivel a jobb?
bocs ,hogy nem olvasok vissza de nem akarok spoilerbe furni!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy nagyon jó rész volt. A végén a "halott" nõ feltámadt hát az hatalmas volt 😄
Na meg Cuddy kontra House az egész rész alatt <#eljen>#eljen>
Még az eset is tetszett
szerintem wilson intézte az asztalt(amit mondot,hogy nagyon kedves tõle,hogy az asztalt intézte meg minden,bár ne lenne igazam).....és nagyon jó rész volt....
itt a lista
Yppah - "It's Not The Same"