5975
-
#3814 Az komoly rész volt..:D "forduljon el" kérdi a csaj miért.. mert hányi fog..:D oda is hányt..:D -
#3813 jaja, vmi olyasmi rész is jöhetne, mint mikor Cuddyval repültek, és a repcsin kellett segíteni vkin :D -
#3812 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hallucináció a hallucinációban... nagyon nagy :D
remélem lesznek a 6. évadban benti részek is... ez a megold ott bent egy-két ügyet nem is lenne rossz :) -
#3811 Hát ez tényleg odab@szós volt .
Mondjuk a 4. évad vége sztem kicsit jobb volt, ott az egész rész egy nagy wtf volt, itt csak az uccsó 6-7 perc, igaz az nagyon el volt találvaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a zsebéből kihúzta a Vicodinet... :p -
#3810 OMG ilyen évadzárót. 1 órája láttam de még mindig wtf fejjel ülök a monitor előtt :D -
#3809 sure:D -
#3808 Hugh Laurie amúgy otthagyja a sorozatot, amit következő évadban már Foreteen-nek hívna majd :D -
#3807 nagyon kemény:o -
#3806 :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OMG
mindenre számítottam csak erre nem -
#3805 kösz az infót addig nézzem az 5-dik évadot magyarul -
#3804 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondoljátok, hogy nem fognak részeket mutatni? a legjobb lesz az egészben, remélem sok rész lesz a szanatoriumban -
#3803 Nee:'( őszig House nélkül..:D -
#3802 hát én is még mindig hatása alatt vagyok. lehet mondani bármit, hogy unalmas a sorozat abból a szempontból, hogy mindig ugyanaz a részek szerkezete, vagy House karakteréhez nem nyúlnak elégszer, de nekem eddig se volt sok bajom vele: minden héten azt kaptam a sorozattól, amit vártam - néha több röhögéssel, néha több drámával.
viszont az ilyen részek után tagadhatatlan, hogy abszolút profik dolgoznak rajta. színészektől az írókon át az operatőrökig. pl. nekem az is nagyon bejött, amikor a "betegeknek" a 2+1 monitoron mutatták a szavakat, és mindig úgy volt benne a fej, hogy _csak_ az "aktuális beteget" láttuk (aki megnézte már a részt az érti, aki nem, annak meg így nem spoiler) -
#3801 House MD season 6
Season premiere: September 2009
Season finale: May 2010
TV season: 2009–2010 -
#3800 ez durva volt -
#3799 ősz. úgy is írhatnám, hogy 5-ik kezdete +1 év -
#3798 tényleg nagyon jó volt ez a rész
A 6 évad mikorra várható? -
#3797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem tuti lesz minimum egy rész a benti életéről, de több is talán, itt most sok lehetőség és szál van az írók előtt. -
#3796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem bent megold pár ügyet:) -
#3795 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok, hogy a következő évad hogy fog indulni. Mutatnak valamit House gyogyóban eltöltött idejéből, vagy onnantól kapcsolódunk be hogy már kifele sétál :P -
#3794 úristen ez az évadzáró -
#3793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem pont megfelelő hosszúságú volt wft momentum, ennél több már mondhatni időhúzás lett volna.
btw ki tippelte be, hogy ennél a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szanatóriumba dugás pont House lesz? mert nálam spec fel sem merült, Kutner haluzásra gondoltam csak.
-
#3792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk szerintem kevés volt a vége, egy 5 percel lehetett volna több wtf -
#3791 fél órája néztem meg de még mindig omg arccal ülök itt a monitor előtt egyik legjobb ha nem a legjobb rész ever -
#3790 hát omg -
#3789 Te jóságos ég!
Micsoda évadzáró volt ez! Hát a végén a szívem a torkomban dobogott kőkeményen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csodálkoztam is, hogy 1 nap alatt kilehet gyóygulni a drogfüggőségből! Így már tiszta a kép. Dehogy az utóbbi napokat így lekreálta az agya baszki......aaaaaaaaaaaz durva
A végén meg Kutner és Amber felvillanása...iszonyat durva. Csodálkozom, hogy Cuddy nem kísérte el House-t a pszichiátriai klinikára. Gondolom S6 ott indul, hogy House tisztultan jön ki a helyről és minden régi drogos múltjára emlékezteti, és stb. Gondolom első dolga lesz (vagy a tudatalattiának), hogy felkutassa a régi dugihelyeit ahol tárolta a Vicodint. :) Mert biztos lesz olyan hogy Wilson átkutatja a házát töviről hegyire, de végül egy dobozka marad ami elcsábítja ismét.
Eddig Cameron ragaszkodását sem értettem a spermákhoz, de most már vili...nem kétkedés csak hát mégis a nagy szerelem utsó élő cseppjei :D
Egy szóval ZSENIÁLIS volt az epizód -
#3788 nem nem érted el sztem, szegénykének először valami mesével kellene kezdeni, utánna áttérni komolyabb művekre :) -
#3787 hmmmm... talán a legzseniálisabb évadzáró ever? de legalábbis toplistás.
ez ütött. tényleg. nagyon. meg sem fordult a fejemben h ekkora mókával zárják le az ötödik évadot.
és dragonka egyáltalán nem fogja érteni, majd beírja ide, mi pedig egy jót fogunk röhögni. ejjdeszép az élet.
(bár ha ezzel a mondattal elértem azt h ne tegye, kapásból sokkal szebb) -
#3786 ty xD -
#3785 +1 _D -
#3784 :DDDDD -
#3783 én dragon-ra szavazok :D -
#3782 mikor Thirteen lányokat nyaldos, ilyen kérdést... :) -
#3781 na váltsunk témát.
nektek melyik a kedvenc epizódotok? -
#3780 szerintem meg fogjátok már be a pofátokat és nem lenne gond.. -
#3779 lol^^ -
#3778 kéne egy hg... -
#3777 Ez lesz a hónap oltása -.-