Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de amúgy valszeg inkább csak a világnak akarta hirdetni, hogy ezt a roppant nagy rejtélyt neki is sikerült megoldania...
nah, de ez sem bántás akart lenni😊
A kisfiúnak azt mondja, értsen vele egyet.
A férfinek aki nem beszéli a nyelvet azt mondja, ne értsen egyet semmivel.
A nõnek pedig erkölcsi legyen.
Nos, a csapatát akarja megtestesíteni, arra rájöttem.
A kisfiú Csész lenne?
A férfi Formen lenne?
A nõ pedig Kemeron?😊
Thx.^^
az összes régi sorozatban voltak ilyen undorító filler epizódok, brrrr
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Episode Number: 98
Season: 5
Season Episode #.: 12
Original Airdate: Monday January 19th, 2009
mellesleg hamarosan jön a 100. rész! 😉
a következõnek, aki ilyet kérdez, te írod be 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kösz szépen..
UTÓLAG boldog karácsonyt.😊
Az 5ik évad akkor csak 11 részbol áll, vagy csak most pihenõ van az unnepek miatt ?
macselek: Igen, az egész haluzás volt, de láss a dolgok mögé. 😛
1. nézd meg újra az elsõ résztõl a sorozatot, és ha még mindig nem érted akkor hagyd abba
2. hagyd abba most
de még most megpróbálom elmagyarázni:
A lábába nem jutott vér, ezért elhaltak a lábizmai, amiket kivettek neki és ezért lett bicebóca. Mivel a mûtét miatt a krónikus fájdalmai megmaradt, szednie kellet a vicodint, és mivel túl sokat szedett belõle...függõ lett.
Azért lõtték meg az s02e24.-részben, mert a csávókám (aki meglõtte) felesége korábban bent volt (mint beteg), és House rávette a férfit, hogy vallja be, hogy megcsalta a feleségét (mert h lehet h ez fogja megmenteni az életét, de persze a kedves doktorunk csak kíváncsi volt).
Késõbb a nõ otthagyta a férfit / felakasztotta magát (erre nem emléxem pontosan, de a vége 1kutya)...és õ ezért berágott House-ra és elhatározta, hogy megmutatja Housenak, hogy milyen szenvedni...és meglõtte.
<#ticking>#ticking>
azt tudom, hogy utána lõtték meg..😄
Utána meg még meglõtték, álmodozott, és úgy lett vikodin függõ.
köszi 😊
A denevéres meg asszem a hajléktalan csaj volt akinek korábban meghalt a gyereke és attól zakkant be.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
az elternatív verzió szerint nem hal meg. ürölhetsz, hogy két verziót forgattak le 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
a 24et nemrég kezdtem el nézni, az elsõ évadot már megnéztem, most járok a 2. évad elején... a legboldogabb pillanatom az elsõ évad végén az volt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
"The trees move. Do you not see it?"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...