5975
  • precision
    ja ez jó rész volt :) Thirteen egyben rlz és idióta egyszerre :D
  • banok
    a szerdai TV2-ős epizód best jelenete

• jugen
    Boldog tudatlanság...
    No mindegy, meglátjuk a következő évadban;)
  • Narxxis
    :DD
  • herczeg
    kivéve hogy nem elvonó hanem pszichiátria...
  • jugen
    Nagyon durva volt... Szenzációs volt ez az évadzáró:)
    Elképzelem, mint a következő részben az elvonón osztja a betegeket...
  • MerlinW
    Hát ez komoly évadzáró volt:)
  • dragon11
    nem baj.. kulának meg igaza van.;-)
  • MR ME
    nemtom mit kell ennyire nagy dobra verni az egészet, sztem ő sem foglalkozott vele, ha flame lenne azt észrevettétek volna...
  • PiszkosFred
    Akkor szeptemberig zarja be egy moderator a topikot, ennyi.
  • tnm #3844
    de most full ilyenkor kéne csöndben maradnod, mert ezzel csak az oltogatóidat provokálod.

nem akarlak bántani,azt hiszem eddig se tettem, de ha fele ennyit kommentelnél (vagy negyedennyit), akkor 8ad (32ed) ennyiszer kötnének Beléd. és végülis, az ontopik hsz-eid száma nem csökkenne jelentősen, if you catch my drift ;)
  • dragon11
    végre akad 1 normális ember.. többség
  • Narxxis
    nm
  • Flamer
    szerintem is elkussolhatnátok és nem kéne basztatni már a dragont mer kurva unalmas. htx.
  • tnm #3840
    off a házigazdaság-ról:
    én anno mikor egy (jó) pár támogató hsz volt már itt (#3419 utántól kezdve), akkor írtam mailt a megfelelő címre, de nem reagáltak, aztán a moderátor kerestetik topikban egy másik kérdés mellett ezt is megemlítettem, de ott se volt válasz (sőt, a másik kérdésre is csak külön kérésre érkezett - pedig eléggé odaillő volt)

a lényeg, hoyg továbbra is szívesen vállalnám, de ha esetleg vmiért nem vagyok megfelelő, akkor mondják meg azt, és akkor választunk egy újat -azt hiszem egyébként, hogy ezt is írtam akkor a moderátor kerestetik-be, ezzel együtt nem érkezett válasz.
  • dragon11
    örül a szád^^
  • MR ME
    sztem meg szünet van a sorozatban, szal most épp tökmind1 mi megy a topikban
    (kell egy hg)
  • herczeg
    szerintem ez a house topic, nem az oltsuk dragont topic. (kell egy hg >_<)
  • MR ME
    tényleg az :DDD
  • dragon11
    qrva vicces.:)
  • MR ME
    :DDDDDDD
  • Narxxis
    á dehogy XD
  • dragon11
    lol?
  • Narxxis
    Hát ööö ;-D
  • dragon11
    Most szivatni akarsz?:D
  • tnm #3829
    pont ő? {vagy pont szivatásból kérdezed?}
  • Narxxis
    Hátha valaki még nem látta. :)
  • dragon11
    Minek?:)
  • Narxxis
    Nézd mg, aztán ha kedved van írhatnál egy kis összefoglalót.
  • dragon11
    :) majd ma megnézem már az évadzáró részt..:S
  • banok
    bizony akkor Szingapúrból mentek haza. A koreainak meg Keszon (talán így kell írni) betegsége volt.
  • Molnibalage
    Az? Fura. Nekem semennyire nem jött be. Csak arra volt jó, hogy a 3. évadot jól felvezesse. Azon kívűl, hogy meglőtték semmire nem emlékszem belőle. Az 1 évad utolsó két része messze jobb az én szememben.
  • GregSB
    Egyébként szerintem is ütős évadzáró volt, de nem a legjobb. Nálam még mindig a 2-es záró "No reason" viszi a pálmát... azt nehéz lesz überelni.

• herczeg
    egy ilyen népszerű sorozatot még a legszarabb író sem tud egy évad alatt kinyírni...
    a hetediket mindenki biztosra veheti (100%) a nyolcadik valóban 'kérdéses'

mondjuk szerintem lauri gond nélkül lelépne ha az írók elcsesznék a dolgot, szerződés ide vagy oda
  • dragon11
  • ProGabe #3819
    nem. ez "csak" annyit jelent, hogy HA lesz +2 évad (6-ik ugyebár már biztos), akkor azokban 100%, hogy Laurie szerepel majd
    ha a nézettség leesne a béka segge alá (nem fog), akkor nem rendelnének be újabb évadokat
  • herczeg
    8. évadig van laurinak szerződése, szóval addig mindenképp lesz...
    uána kérdés
  • kas123
    lesz
  • MR ME
    én ezt nemértem
  • Molnibalage
    Lesz hatodik évad? Én a Locked in című részt láttam utoljára, csak ezért kérdem...