Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
-the invisible-
am végignéztem az 5.évad 11.részéig.. hát, bejövõs 😄 már várom a folytatást..😊
-the invisible-
htx.
http://loal.atw.hu
menjél innen
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Am. a 4.évad zárórésze jó volt..😊
Chingy - Chk Chik Chick de youtube-on sehol nem lehet megtalálni.. tutkóra az az a zene?😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
csak hirtelen.
am nincs veled semmi bajom, csak olyan hüyleségeket kérdezel meg ami teljesen nyilvánvaló 😊 és amikor el is magyarázzuk még visszakérdezel rá 3x...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nyilván a print screen gomb jelen esetben nem jó (semmilyen videónál mellesleg) meg az ilyen programok sem Hypersnap és társai.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
fsz bajod van velem?
jah, és eredeti a videó így nem lehet kivágni képet.. copyright ^^ mert elfeketedik..
am 35:50-nél pont látni a cipõjét..
kas123, azért ne vidd túlzásba sztem, nem kell "személyes hadjáratot" folytatni dragon11 ellen. még akkor se ha annyira ügyetlen, hogy nem tud kilopni egy képet egy filmbõl😄 -b*ssza meg hát nem elkezdtem én is? xD
csomó félét hord, amit én mondtam az is volt rajda, meg asics is, a futócipõje az volt
nem tudom kivágni a képet, se képlopóval kivágni, se videóra venni, sem print screen gombbal,mert nincs kép ha lementem.. szal feltenném a kérdést.
S03 E23 35:30perctõl kezdõdõen látni rajta a Nike cipõt.. milyen típusú lehet?^^
Köszi.😊