Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
én bízom benne, hogy a Cuddy-s vonal nem marad befejezetlenül.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

herczeg
azért nem csak kedves és megértõ, meg tök bunkó van a világon. létezik valami átmenet is...

és nem vagyunk naivak, de a borotválkozós jelenetben nekem annyira benne volt a továbblépés hogy meglepett amilyen csóri módon lelõtték ez agészet

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

GregSB
Naivak vagytok ha abban hittetek House rajta marad a meth-en 😊

Mégis ki nézte volna a sorozatot ha mindenkivel kedves és megértõp lett volna ezentúl? 😊

Egyébként egyetértek, valami változás nagyon ráférne már... Ha nem tudnak valamit újítani a készítõk akkor akár be is fejezhetnék a sorozatot. Szép kerek lenne. Persze titkon reménykedem hogy elõállnak valami zsír új ötlettel és folytatni fogják 😊

5x15 és 5x16 is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó rész volt....ideje volt....végre megint érdekes és jó részeket kapunk.
wordsworth
Bizony nekem ez a rész nagyon bejött, csak egy kis változástól, hát mi lenne ha teljesen változna, de lehet h dirrekt ez a céljuk, hogy mindig csak remenykedjunk 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

herczeg
nem az a problémám hogy nem zseniális hanem hogy 5 éve zseniális és még mindig majdnem ugyanúgy. mozdulni kéne valamelyik irányba. de mindig ha egy houset érintõ változás kerül terítékre betojnak a készítõk és visszacsinálják az egészet ((spoileres lehet a felsorolás) stacy elment, a kethamin kezelés nem mûködött, a rehab csak színészkedés volt, cuddyval csak nem jutnak dûlõre, wilson is visszajött, most meg lemondott a methadoneról nem tudom mi volt több, halálközeli élménye vagy gyógymódja a fájdalomra)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

tnm
sztem pedig zseniális volt, végre volt jó sok House-Cudy, House-Wilson dialóg. vége elõtti száám is nagyon komoly volt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet, volna a gyerek egyik szülõje néger, ha már félig ffi, félig nõ, és Jackson-nak hívják 😄DD

herczeg
16.rész

no megint nem merték meglépni a készítõk. itt cseszték el a harmadik évad végén is. ha változtatni akarnak a sorozaton houseon kell változtatniuk. lecserélhetik annyiszor a csipet-csapatot ahányszor akarják, leküldhetik cuddyt és wilsont ha house ugyanolyan marad a sorozat is ugyanolyan marad. és egyet értek ProGabebel, közel nem élvezem annyira a sorozatot mint az elsõ 3 évad idején. (sztem akkor volt legjobb house amikor elvették tõle a fájdalmat. a harmadik évad elején.)

precision
15. rész:

Lehet én vagyok helikopter, de ha Foreman és Thirteen végig csak megjátszották, hogy vitáznak House elõtt és így csapják be, akkor amikor egyedül voltak otthon, miért kellett veszekedniük? Mert ugye a végé nagyon összebújtak, miközben egy jelenettel elõtte még oltogatták egymást keményen. Tehát megjátszották, így zavarva össze House -t. Vagy House pont erre játszott, hogy így történjen. Mind1, csak nem vágom akkor ha megjátszás volt miért kellett akkor is szívniuk egymás vérét mikor nem Housenál voltak

Jó rész volt amúgy, tetszett!

Bazinga!

Gaba9
Nem is azt mondtam a kedvenc embered csinálta hanem h van 😊 😛 mind szeretjük ezt a majmot és kéx h ki milyen felirattal nézi meg az meg sztem rohadtul mindegy .. én csak jeleztem a kollégának h van már új is

#3467-re tényleg jöhetne plusz izgalom de én egyenlõre elvagyok így is 😊

Gaba323

ProGabe
tök jó, hogy az elmúlt 200 hsz-nek a 10% volt csak ON

mondjuk hozzáteszem, hogy a sorozat számomra kezd (hm, vagy már régóta az?) unalmassá válni. jó, ha felnevetek, elmosolyodok 2-3-szor egy rész alatt. semmi extra. mindig ugyanaz, amivel meg megpróbálják kicsit fokozni a feszültséget (pl. a 13-14 viszony), az meg inkább csak lassítja az egészet

régen egy House vs Wilson-on, vagy House vs Cuddy vitán úgy vigyorogtam, mint valami idióta. most meg alig vannak, amiket meg kapunk, azok vagy kiszámíthatók, vagy túl komolyak

a másik meg: ez már régen eszembe jutott, kb. 1 éve, amikor a Rescue Me-t daráltam. abban a párbeszédek hihetetlen mód kötetlenek, tényleg olyanok, mintha éppen ott beszélgetne egymással az két-három-X ember (és mindemellett mocskosul viccesek). ezzel szemben a House párbeszédein érezni, hogy minden egyes mondatot átrágnak 100x az írók, hogy az olyan legyen, mintha két szuperintelligens ember beszélgetne. ez egy House-Wilson "diskurzus" esetén még megengedett, de amikor már egy aggódó anya is úgy tud ellenérvelni, vitatkozni, "sarokba szorítani", mint egy amcsi elnök, az már kezd nagyon fárasztó lenni. szinte minden egyes mondatot újra le kell játszania magában az embernek. jó, most kicsit túloztam, nem kell félkegyelmûnek titulálni miatta, mondván nem értek egy egyszerû párbeszédet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
én csak kijavítottam h chigurh s05e15 felirat nincs még 😛

Bocs, hogy odaírtam a fordító nevét.... Nektek senki nem szólt be, hogy azzal nézitek, csak a fordítót kritizáltuk(én speciel még nem, de szerintem se túl jók a feliratai), és hadd örüljünk már hogy kijött az a felirat amire vártunk(hozzáteszem: csendben😛).
Ezt muszáj beírni mindig, örülünk nektek várjatok nyugodtan. Õ beírta van már valahol felirat, de minek mindig elmondani hogy chigurh így meg úgy, várjatok inkább csendben, köszi. 😛

kas123
Felirat chigurh módra

mi igényes House nézõk inkább várunk 1 kicsivel többet a feliratunkra, minthogy egy olyan szennyel nézzük meg amit ti feliratnak neveztek (tudom hogy valaki törõdött azzal a felirattal is és köszönet járna érte...de NEM, ha odaadnám az 1ik haveromnak, aki 1 szót nem tud angolul, még az is igényesebben fordítaná le)

Gaba9
15-ös re is van már rég 😊

Gaba323

tnm
hát ezzel már elkéstél... 😊

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[HUN]FaTaL
Köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

House S05E14 Felirat chigurh módra: Link
wordsworth
leesett mar mikor mondta es irto nagy poen 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

5x15ös szerintem megint marha jó rész volt végre!!!nagyon bejött.
[HUN]FaTaL
Egy vinyó 4-5 évet kibír azért. Arról nem beszélve, hogy még egyetlen vinyóm sem szállt el úgy, hogy akár GetDataBack-kel ne tudtam volna lementeni (kopp-kopp-kopp). De ez már erõsen OFF.

tnm
mainak a végén 13-14-os csavart ki lehetett találni, de a zenei poén a végén, valami zseniális volt, már csak azért érdemes volt megnézni a szokásos minõségû részt (nem kiemelkedõ, nem különösebben gyenge).

amúgy, ugye mkinek leesett, hogy 14 nemcsak azért 14 mert 13-nel jár, hanem mert Foreman is. (nekem csak most esett le, hogy elkezdtem írni ezt a hsz-t<#falbav>). ezt azért nem írtam spoiler-be mert már pár rész óta így hívja House a csókát.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

dragon11
Haha😄 nekem most csak 250GB-os van benne.. talán 8mb cache-val=D

Am. én is jártam már pórul, hogy írás után nem olvasta be a dvd-t és winfos reinstall volt formával :F

Flamer
vinyok is megdöglenek :| nek mmost két 750-es van. de ez már nem house😄

http://loal.atw.hu

[HUN]FaTaL
Nekem xvidben van pont a méretek miatt, hordozható vinyóra nincs szükségem. Ha kell valami áttöltöm a notebookra. Megnéztem a 15.részt is, érdekes volt ez is😊

Én ezt hordozható winchesterrrel oldom meg.... amúgy brutális méretû mind az 5 évad 720p-ben(már amelyikbõl van😉, türelmem se lenne DVD-re irogatni...
[HUN]FaTaL
Én már semmit nem írok ki, mert:

- Akkor sosem nézem meg többször, lusta vagyok keresgélni xD
- Szar minõségûek az üres dvd-k, van amit közvetlen írás után se olvas már, marad a HDD. Majd beszerzek a 750es mellé még egy terásat 😄

[HUN]FaTaL
Ha jól tudom earl nem igazán ért rá azért csinálja chigurgh, jópár részt együtt fordítottak, legalábbis a felirat.hu szerint. Általában az opensubtitleses felirattal nézem meg a részeket, de archiválni chigurgh felirataival szoktam, mert sokkal jobb minõségû. 😊

Hát, chigurh azt mondta, hogy mostmár hamarosan visszaáll a "régi" rend, tehát elvileg vasárnapra mindig lesz felirat. Amúgy azt hiszem megdõlt a leghosszabban fordított House rész rekordja😉 Én amúgy earl fordításait nagyon szerettem... Chigurh-é van olyan jó minõségû, de ha jól emlékszem earl általában péntek-szombatra megcsinálta a feliratot. Persze ha chigurh is belehúz és tényleg lesz minden vasárnapra felirat, akkor az õ feliratai is vannak olyan jók.
dragon11
Aham értem. Hát, Én nem írom ki DVD-re, de már ~37gb a Doktor House, ki kellene, mert lassan nem lesz helyem..(Kell másra is.=D)

Flamer
szerintem nézhetõ a nem hivatalos fordítással is.
kb hasonlo amugy. ugye a sok felirat kb abban különbözik hogy van aki tujda hány szót lehet belerakni egy sorba meg hány betût meg hát ugye azon hogy ki hogy forditja az egyes szavakat.
de kb mind ugyanojan amugy. jelentésben elég kevéssé tér el.

én a Nanny -t szeretem legjobban. gecyprofin csináálja a smallville feliratokat!

nade: aki nem szeret sokat várni néze meg unofficial felirattla majd nézze meg azzal is.
vagy ugy mint én.. megnézem mikor van idõm akármijen felirattal de dvdre akkoris az officiallal irom ki.

dragon11
Nah, ne csak off legyen, akkor:
-Mind szép és jó, hogy minõségi feliratod ad chigurh, de kérdés, hogy megéri-e több mint 1 hetet várni, úgy általában?😊 mert ugye kijött a 15.rész..

-Vagy érdemes megnézni a bebi és az összes nem hivatalos fordítással, ami szerintem ugyancsak jó és e mellett még hamar is jön!

Véleményeket várok.. csak hogy ne legyen má' annyi off..

dragon11
Ha nem*

Flamer
szerintem meg pont ezért meggondolandó hogy kell -e. hanem hozzátok fel hogy kell akkor nem lenne ez a vita. máris 10hszel kevesebb lenne. ez mint a ti hibátok. ezért nem lenne yó tnm.

Na látjátok ezért kell a házigazda... Szerintem tnm bõven nyerte a szavazást...
[HUN]FaTaL
Fejezzétek már be az offot. Ezért kéne ide házigazda :/

dragon11
utállak 😄

mégsem 😄

Flamer
detesenkitnemérdekelsz😄

dragon11
Vetozom a Te vetodat!

Flamer
elégmár a tnmbõl 😄 😄

dragon11
Aham.. nem baj, van hozzá nem hivatalos, megnézem késõbb milyen az..

Bocs, ezért a nagyon értelmes mondatért 😉 a "kezdek" véletlenül maradt ott, szerkesztési lehetõség meg persze hogy nincs.....
chigurh azt ígérte, hogy a héten meglesz, bár ebben kezdek így vasárnap 5 órakor nem tudom, hogy tényleg meg lesz-e.
dragon11
Hosszupuska-n mikor lesz a 14.részhez felirat?😊

Thx.

Szolnokboy1
tnm +1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Én is csak olvasom de én is tnm-re szavazok...<#wave>
N3TuddKi
tnm-re szavazok, habár én csak olvasom ezt a topicot...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.