5975
  • jackcsabi
    De ez hogy a "netre" ez pontosan milyen oldalt jelent?
  • tnm #3933
    reklámok, csatorna promó, stáblista a végén. netre meg értelemszerűen csak a nettó kerül fel
  • GregSB
    (br idő)

Szal ebben benne van a reklámok ideje is?
  • tnm #3931
    mindig azt az időt mondják promókban, ami a slot nagyságára vonatkozik (br. idő)
    nem hiszem, hogy ez az első, hogy találkozol ezzel. :P
  • passatgt
    szerintem nem két órás, csak 2 rész ami egybefügg:)
  • kas123
    a zinterneten is elérhető lesz :P
  • jackcsabi
    Ah...kár.
  • herczeg
    FOX
  • jackcsabi
    És ez hol lesz?
  • zoliii
    nem baj 2 óra bunkósság vicces lesz
  • GregSB
    2 órás lesz az évednyitó
  • ProGabe #3923
    Monday, Sept. 21
    8:00-10:00 PM ET/PT HOUSE (2-Hour Season Premiere)
  • dragon11
    gg
  • Narxis
    Doktor House a kedvenc

Az amerikai „Doktor House” című sorozat lett 2008-ban a legnézettebb televíziós műsor a dráma, illetve fikciós műfajban. Az Eurodata TV Worldwide nézettségi adatokat mérő ügynökség szerint a brit Hugh Laurie alakította doktor Gregory House és orvosi csapata tavaly több mint 81 millió nézőt vonzott a tévéképernyők elé.

Az amerikai tévésorozat ezzel jócskán megelőzte kategóriájának korábbi évekbeli győzteseit - a „CSI: Las Vegas” és „CSI: Miami” című sorozatokat.

A televíziós komédiák közt tavaly után idén ismét a „Született feleségek” /Desperate Housewives/ nyert. A második legnézettebb tévés komédia pedig „Monk”, a flúgos nyomozó című sorozat lett.

Az Eurodata TV Worldwide televíziós nézettséget mérő ügynökség 66 országból gyűjti adatait - Ausztriától Grúzián át Norvégiáig.

FH
  • Narxis
    LOL :DDDDD
  • Black Hawk
  • jackcsabi
    Csúnya reklám
  • Narxis
    Nehogy drogos legyél. :)
  • zoliii
    16-os karika a Dr House alatt vicces
  • jackcsabi
    TV-re fel, hiába láttam már attól még megnézem :)
  • dragon11
    2.évad 12.rész.;-)
  • zoliii
    Az epizód címe: Figyelemelterelés

A sürgősségiek egy 16 éves fiút szállítanak be a kórházba, akinek egy quad-baleset következtében a teste csaknem 40 % - a súlyosan megégett. Az elsődleges teszteredmények agyi rendellenességre és szívproblémákra utalnak, ezért House csapata kapja meg az esetet. Ám mivel Adam mellkasa is teljesen összeégett, ezért nem a modern gépek segítségével vizsgálják őt meg, hanem egy úgynevezett galvanométerrel. Eközben azonban a fiú rohamot kap és bevérzik az agya…Gregory House-t ez alatt teljesen más jellegű dolgok foglalkoztatják. Azt már megszokhattuk tőle, hogy morbid dolgokat művel, ám most éppen egy két éve kómában fekvő idős betegnél próbál előidézni migrént – csupán kísérleti céllal. Majd egykori csoporttársát, Dr. Philip Weber-t hívja meg önhatalmúlag – Cuddy tudta nélkül – előadást tartani a klinikára, nem más okból, minthogy megbosszulja rajta az egyetemi évek alatt elszenvedett súlyos sérelmét…
  • 5m0k3sh0w
    ez az a rész lesz, amikor house észreveszi hogy a gyerek cigizik és hogy a leszokáshoz gyógyszereket szed, és az okozza a tüneteit?
  • zoliii
    állítólag most megint lesz a Tv-ben House Dr House
  • 5m0k3sh0w
    volt az a rész amikor egy csaj azt mondta, hogy akihez odafekszik a macska az meghal. ezt 2-3 éve olvastam, és az 5. évadban mr benne volt :)
  • tnm #3909
    13 nem fog fiatalon meghalni? :D kíváncsi vagyok bekerül-e. (ha egyáltalán van valami veleje is a hírnek és nem csak szokásos index-es "tudósítás")
  • zoliii
    köszi
  • zoliii
    óhh én kérek elnézést
  • MR ME
    lol
    tessék direktlink ha a keresés nemmegy :|
  • [HUN]FaTaL
    De van már hetek óta, ne legyél láma. :)
  • zoliii
    köszi de itt nincs felirat ehhez a sorozathoz
  • zaki
    feliratok.hu, feliratok.org, opensubtitles.org... válassz
  • zoliii
    és hol?
    mert a hosszupuskasub.hu-n nincsen!
  • MR ME
    már nagyon rég van hozzá
  • 5m0k3sh0w
    van már
  • zoliii
    az 5. évad utolsó részéhez mikor lesz magyar felirat?
    Már nagyon kéne
  • Narxxis
  • Calver
    ejjdegonosz.

mondjuk azért közepesen jó poén, én a helyedben tetéztem volna azzal h berakok valami index.hu-s linket, amit ha megnézed hova mutat úgy tűnik mintha valós lenne, csak elírtad volna, ezért jönne 404 hiba. mondjuk így.

na jó, abbahagyom az ötletadást.
  • zaki
    idióta
  • jackcsabi
    Ne játsz ilyenekkel...