5975
-
#3934 De ez hogy a "netre" ez pontosan milyen oldalt jelent? -
#3933 reklámok, csatorna promó, stáblista a végén. netre meg értelemszerűen csak a nettó kerül fel -
#3932 (br idő)
Szal ebben benne van a reklámok ideje is? -
#3931 mindig azt az időt mondják promókban, ami a slot nagyságára vonatkozik (br. idő)
nem hiszem, hogy ez az első, hogy találkozol ezzel. :P -
#3930 szerintem nem két órás, csak 2 rész ami egybefügg:) -
#3929 a zinterneten is elérhető lesz :P -
#3928 Ah...kár. -
#3927 FOX -
#3926 És ez hol lesz? -
#3925 nem baj 2 óra bunkósság vicces lesz -
#3924 2 órás lesz az évednyitó -
#3923 Monday, Sept. 21
8:00-10:00 PM ET/PT HOUSE (2-Hour Season Premiere) -
#3922 gg -
#3921 Doktor House a kedvenc
Az amerikai „Doktor House” című sorozat lett 2008-ban a legnézettebb televíziós műsor a dráma, illetve fikciós műfajban. Az Eurodata TV Worldwide nézettségi adatokat mérő ügynökség szerint a brit Hugh Laurie alakította doktor Gregory House és orvosi csapata tavaly több mint 81 millió nézőt vonzott a tévéképernyők elé.
Az amerikai tévésorozat ezzel jócskán megelőzte kategóriájának korábbi évekbeli győzteseit - a „CSI: Las Vegas” és „CSI: Miami” című sorozatokat.
A televíziós komédiák közt tavaly után idén ismét a „Született feleségek” /Desperate Housewives/ nyert. A második legnézettebb tévés komédia pedig „Monk”, a flúgos nyomozó című sorozat lett.
Az Eurodata TV Worldwide televíziós nézettséget mérő ügynökség 66 országból gyűjti adatait - Ausztriától Grúzián át Norvégiáig.
FH -
#3920 LOL :DDDDD -
#3919 -
#3918 Csúnya reklám -
#3917 Nehogy drogos legyél. :) -
#3916 16-os karika a Dr House alatt vicces -
#3915 TV-re fel, hiába láttam már attól még megnézem :) -
#3914 2.évad 12.rész.;-) -
#3913 Az epizód címe: Figyelemelterelés
A sürgősségiek egy 16 éves fiút szállítanak be a kórházba, akinek egy quad-baleset következtében a teste csaknem 40 % - a súlyosan megégett. Az elsődleges teszteredmények agyi rendellenességre és szívproblémákra utalnak, ezért House csapata kapja meg az esetet. Ám mivel Adam mellkasa is teljesen összeégett, ezért nem a modern gépek segítségével vizsgálják őt meg, hanem egy úgynevezett galvanométerrel. Eközben azonban a fiú rohamot kap és bevérzik az agya…Gregory House-t ez alatt teljesen más jellegű dolgok foglalkoztatják. Azt már megszokhattuk tőle, hogy morbid dolgokat művel, ám most éppen egy két éve kómában fekvő idős betegnél próbál előidézni migrént – csupán kísérleti céllal. Majd egykori csoporttársát, Dr. Philip Weber-t hívja meg önhatalmúlag – Cuddy tudta nélkül – előadást tartani a klinikára, nem más okból, minthogy megbosszulja rajta az egyetemi évek alatt elszenvedett súlyos sérelmét… -
5m0k3sh0w #3912 ez az a rész lesz, amikor house észreveszi hogy a gyerek cigizik és hogy a leszokáshoz gyógyszereket szed, és az okozza a tüneteit? -
#3911 állítólag most megint lesz a Tv-ben House Dr House -
5m0k3sh0w #3910 volt az a rész amikor egy csaj azt mondta, hogy akihez odafekszik a macska az meghal. ezt 2-3 éve olvastam, és az 5. évadban mr benne volt :) -
#3909 13 nem fog fiatalon meghalni? :D kíváncsi vagyok bekerül-e. (ha egyáltalán van valami veleje is a hírnek és nem csak szokásos index-es "tudósítás") -
#3908 köszi -
#3907 óhh én kérek elnézést -
#3906 lol
tessék direktlink ha a keresés nemmegy :| -
#3905 De van már hetek óta, ne legyél láma. :) -
#3904 köszi de itt nincs felirat ehhez a sorozathoz -
#3903 feliratok.hu, feliratok.org, opensubtitles.org... válassz -
#3902 és hol?
mert a hosszupuskasub.hu-n nincsen! -
#3901 már nagyon rég van hozzá -
5m0k3sh0w #3900 van már -
#3899 az 5. évad utolsó részéhez mikor lesz magyar felirat?
Már nagyon kéne -
#3898 -
#3897 ejjdegonosz.
mondjuk azért közepesen jó poén, én a helyedben tetéztem volna azzal h berakok valami index.hu-s linket, amit ha megnézed hova mutat úgy tűnik mintha valós lenne, csak elírtad volna, ezért jönne 404 hiba. mondjuk így.
na jó, abbahagyom az ötletadást. -
#3896 idióta -
#3895 Ne játsz ilyenekkel...