Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
eztv szerint: On break, returns: 2009-03-30

Bazinga!

Oncsi
Nincs a Héten rész?:S(USA-ban)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

precision
Kutner egy állat 😄😄😄

Bazinga!

banok
megnéztem az 5/1-et.
hát elég szomorú volt House a végére.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Calver
szerintem ez lazán hét idézete lesz junkie-n <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

tnm
"Yeah, a cat..." XDDDDD

Narxis
omg rész volt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kas123
jugen
<#eplus2> Nagy volt!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Calver
"Yeah... a cat."
ez a rész valami kegyetlen jó volt <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

precision
humorosaranyosból

Bazinga!

jugen
Azért Cuddy belefutott😊))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

herczeg
borat az mozi, house az országos tvcsatorna 12+os karikával.

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

GregSB
Ha a Borat lemehetett itthon különösebb cenzúra nélkül, akkor ez miért ne? 😊

GregSB
5x17

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kicsit csalódtam ebben a részben. Nagyon jól indult, arra vártam hogy a végén egymásnak esik az igazmondó beteg + House, és jól kivesézik egymást, de ez elmaradt :S

tnm
jah, az akkora poén volt. kiváncsi vagyok itthon lemehet-e, vagy finomítják-e. (nálunk kicsit más a közhangulat.)

kisdead99
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Sandy Koufax is all you Jews go on about. Sandy Koufax and the holocaust. Gets old."
<#hehe>

5x16 felirat by chigurh: link ELSÕ VÁLTOZAT! Még vannak benne hibák, javítás a napokban várható, ugyanezen a linken(infó gombra kattintva lehet csekkolni)
tnm
Foremannek de náthás hanjga volt :S , amúgy asszem ilyen "ijesztõ" aláfestést nem is nyomtak még House-ban, mint ami 27. percnél volt.

Köszi a kimerítõ választ.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

jugen
utálom a szüneteket...<#szomoru2>

dragon11
Szánalom..

precision
hahah, tényleg 😄
pwned 😄

Bazinga!

Még te mondtad hogy nincs ezen a héten, hát még magadnak se hiszel? XD

precision
jahogy te TV -ben nézed
már megijedtem, hogy lemaradtam valamirõl 😊

Bazinga!

banok
keljünk együtt birokra. XDDDDDD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Magáról a betegségrõl(bipolaritásról) itt lehet olvasni. A dolog lényege egyébként az, hogy a pasast nem zavarta a bipolaritása, azonban amikor elvette a nõt, akkor ez a bipolaritás terhessé vált neki/meg akart szabadulni tõle, ezért egy kísérleti mûtéten esett át, ami eredményesnek bizonyult az esetek egy részében. Azonban mivel ezt titkolni akarta a felesége elõtt, ezért elutazott egy mediterrán/idegen országba, ahol a mûtét közben szedte össze az agyi maláriát. Dióhéjban nagyjából ennyi
Sziasztok,

aki értette a tegnapi részt az ne kíméljen 😊

A bipolaritás - pasas felesége elõtt való titkolózás - és a végén felfedezet agyprobléma vonal érdekelne...

Csak dióhéjban <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Black Hawk
itt vóót már az ideje 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vezérszuszu
Köszi

precision
16

Bazinga!

vezérszuszu
Hali!

A 4. évad hány részbõl áll?

A TV2-re március 18-án tér vissza új részekkel!

Egy kis promó...
precision
jól gondolod:

On break, returns: 2009-03-09

Bazinga!

Jól gondolom hogy ma is elmaradt 1 rész? :S

precision
én a househoz mindig a feliratok.org -ról szedem a magyar feliratot
igénytelenség és mazochizmus ftw

Bazinga!

MerlinW
OFF

"A megoldás egyszerû. A felirat elejére odaírod, hogy copyright © Deino. Ezzel levédted az anyagodat és beleegyezésed nélkül nem lehet felrakni sehova ugyanazt a tartalmat. Mondjuk ez csak a jogi háttér, mert gondolom ha kikerül, pereskedni nem akarsz. B verzió hagyd a fenébe a dolgot.

Thunder said this on 2009. Február 18. at 13:56"

Ezek a kedvenceim, hangosan felnevettem ezen is. Miért hiszik az emberek, hogy a copyright felirat bármit is jelent jogilag alátámasztott "papír" nélkül?

[merlinw.org]

MerlinW
OFF

"A megoldás egyszerû. A felirat elejére odaírod, hogy copyright © Deino. Ezzel levédted az anyagodat és beleegyezésed nélkül nem lehet felrakni sehova ugyanazt a tartalmat. Mondjuk ez csak a jogi háttér, mert gondolom ha kikerül, pereskedni nem akarsz. B verzió hagyd a fenébe a dolgot.

Thunder said this on 2009. Február 18. at 13:56"

Ezek a kedvenceim, hangosan felnevettem ezen is. Azt hiszik az emberek, hogy a copyright felirat bármit is jelent... Persze jelent, abban az esetben, ha ügyvéddel levédetjük, bejegyeztetjük a jogokat, ezt mind kifizetjük és utána papírral rendelkezünk róla😊

Na mindegy, súlyosak egyesek, de nagyon😊

[merlinw.org]

OFF: Nekem se feltétlen az az unszimpatikus, hogy kirakták a feliratot, de miután a fordítók megkérték õket, hogy szedjék le 2 dolgot tehettek volna, ami szerintem jó megoldásnak számított volna:
1. Leszedik a feliratot megköszönik a munkát, a fórumra csinálnak egy topikot a linkkel a fordítópáros oldalára
2. Ha már bunkók voltak, akkor kérjenek elnézést, vagy ha tényleg van a történetnek "másik" oldala, akkor írják le, és ne ilyen "mi ezt már lezártuk" dolog mögé rejtõzennek, mert ez így nekem se egyenesnek, se õszintének nem tûnik.

Az oldal minõségérõl: régebben valóban minden, elképesztõen rossz felirat is kikerült az oldalra, de ma már jobb a helyzet(bár nem tökéletes). Én valahogy szívesebben járok SuperSubtitles-re.

Na a feliratos dolog számomra ennyi, ne offojuk teljesen össze a topikot😉

tnm
én se. nem is az írás miatt önmagában, mert az valóban csak az egyik fele (egyik fél szemszögébõl bemutatott fele) lenne a történetnek, de mivel a másik fele nem publikus, csak azt hajtogatja, hogy "nem így volt"; nekem ez annyira nem szimpatikus. igazából korábban se nagyon jártam oda, mert azért hogy hamar kikerülhessenek feliratok, képesek (voltak?) minden minõségtelen vackot kirakni.

Én a hosszupuskára ezután nem szívesen járok... bár ez egy kicsit off, de olvassa el akinek van kedve, tanulságos...
gabi89
Ez is jó hely bár hosszupuskasub.com-al sincs semmi baj és itt is ki van írva persze melyik verzióhoz van és ki csinálta.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

precision
eztv.it

Bazinga!

vezérszuszu
Sziasztok!
A 3. évad 11 es részét honnan tudnám leszedni? Az vmiért hibás, nem megy.
Elõre is köszönöm!

Itt egy link, ahol mindig elérhetitek az aktuális House feliratokat(chigurh). Az infóra kattintva láthatjátok, hogy elsõ, vagy javított változat-e, a nevébõl pedig kiderül, hogy sima vagy 720p-s verzióhoz van.
Flamer
mostmár azvan fent.. mekkora gecyszar hogy nincs ott mijen verzio van épp fent..
majdleszedem ujrakkor.

http://loal.atw.hu

Igen, mert az elsõ változat volt... Mostmár van javított változat, amiben minden mondat jól szerepel.
kas123
Flamer
nem azért de a 14-es official feliratból hiányoznak mondatok :|
pl amikor benyomja Taub a tût és kiszivja a vért.. ottis mond valamit ugye és nincs a feliratba. azhogy vérrel van teli.. :|

http://loal.atw.hu