Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ez a rész valami kegyetlen jó volt <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#hehe>#hehe>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
aki értette a tegnapi részt az ne kíméljen 😊
A bipolaritás - pasas felesége elõtt való titkolózás - és a végén felfedezet agyprobléma vonal érdekelne...
Csak dióhéjban <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
igénytelenség és mazochizmus ftw
Bazinga!
"A megoldás egyszerû. A felirat elejére odaírod, hogy copyright © Deino. Ezzel levédted az anyagodat és beleegyezésed nélkül nem lehet felrakni sehova ugyanazt a tartalmat. Mondjuk ez csak a jogi háttér, mert gondolom ha kikerül, pereskedni nem akarsz. B verzió hagyd a fenébe a dolgot.
Thunder said this on 2009. Február 18. at 13:56"
Ezek a kedvenceim, hangosan felnevettem ezen is. Miért hiszik az emberek, hogy a copyright felirat bármit is jelent jogilag alátámasztott "papír" nélkül?
[merlinw.org]
"A megoldás egyszerû. A felirat elejére odaírod, hogy copyright © Deino. Ezzel levédted az anyagodat és beleegyezésed nélkül nem lehet felrakni sehova ugyanazt a tartalmat. Mondjuk ez csak a jogi háttér, mert gondolom ha kikerül, pereskedni nem akarsz. B verzió hagyd a fenébe a dolgot.
Thunder said this on 2009. Február 18. at 13:56"
Ezek a kedvenceim, hangosan felnevettem ezen is. Azt hiszik az emberek, hogy a copyright felirat bármit is jelent... Persze jelent, abban az esetben, ha ügyvéddel levédetjük, bejegyeztetjük a jogokat, ezt mind kifizetjük és utána papírral rendelkezünk róla😊
Na mindegy, súlyosak egyesek, de nagyon😊
[merlinw.org]
1. Leszedik a feliratot megköszönik a munkát, a fórumra csinálnak egy topikot a linkkel a fordítópáros oldalára
2. Ha már bunkók voltak, akkor kérjenek elnézést, vagy ha tényleg van a történetnek "másik" oldala, akkor írják le, és ne ilyen "mi ezt már lezártuk" dolog mögé rejtõzennek, mert ez így nekem se egyenesnek, se õszintének nem tûnik.
Az oldal minõségérõl: régebben valóban minden, elképesztõen rossz felirat is kikerült az oldalra, de ma már jobb a helyzet(bár nem tökéletes). Én valahogy szívesebben járok SuperSubtitles-re.
Na a feliratos dolog számomra ennyi, ne offojuk teljesen össze a topikot😉
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A 3. évad 11 es részét honnan tudnám leszedni? Az vmiért hibás, nem megy.
Elõre is köszönöm!
majdleszedem ujrakkor.
http://loal.atw.hu