Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"iskoláid miért nincsenek megadva, srác?"<#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://goo.gl/gd6Zi5
#3768:Nem kötelezõ a véleményed megadni.. buta vagyok?azért mer 1 részletet nem értettem? itt vannak kedvesek is, mint pl tnm..^^
Btw, iskoláid miért nincsenek megadva, srác?<#lama>#lama>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"The trees move. Do you not see it?"
767
00:40:02,750 --> 00:40:04,818
- Nem veled jártam az endokrinológia órára.
768
00:40:08,022 --> 00:40:10,190
- Mellettem ültél.
Rólad lestem a--
769
00:40:10,258 --> 00:40:11,625
- Én hallgattam az endokrinológia órádat.
770
00:40:13,661 --> 00:40:14,995
-Miért tennéd...
771
00:40:15,063 --> 00:40:19,967
- Mert már akkor úgy gondoltam, hogy egy
772
00:40:20,034 --> 00:40:21,668
bolond holdkóros vagy.
773
00:40:24,339 --> 00:40:26,807
- Nem a kórház tulajdonát jöttem ide megvédeni.
773-t kiemelném, most ezt hogy érti?
Remélem már értitek..
("A vérbanknak sem kellettél így olcsón meg tudtalak szerezni")
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Cuddy valszeg azért lett igazgató, mert jól fizetõ állás... House már utána került oda, mikor már Cuddy "rég" igazgató volt (vagy rosszul emlékszem?)
a vicodinra meg passz... sztem újra szedni fogja, a jövõheti promo nagyon arra enged sejtetni, plusz a címe is... Both Sides Now
Bazinga!
House akkor már nem fogja szedni a Vicodint?? kíváncsi vagyok, mennyire fog fájni a lába utána..
ty.
Ezen az oldaon is nyílt ma egy house fórum,
LINK
Egy gyönyörû hölgy nyitotta a témát 😛
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Ez nemtünt fel hát sry^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Lenne egy kérdésem:mennyi ideig tartott House "elvonója"? Egy éjszaka alatt le lehet szokni a drogról?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
btw, király rész volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"You slept with House?" mondatát. 😊
Laurie játéka meg, hát igen... és nem a House-zal kezdte a brillírozást.
Ezzel nem spoilerezek, de amit alakított, valami rettentõen durva volt.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ