Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
opensubtitlesen van

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

tnm
kell neked ungarisch asszonka 😛 😄

SötétBarom
Ungáris kéne asszonykának. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
"?" lemaradt a végérõl 😄

GregSB
Angol jó, mert azt át tudok dobni ha kell (opensubról van)

[HUN]FaTaL
Gondolom ott lenne fent, ha fent menne. De ha nem elérhetõ, honnan veszed hogy van már felirat?

http://goo.gl/gd6Zi5

SötétBarom
22höz van sub valahol, opensubs éppen szenved, és nem elérhetõ..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Twetr0x
sleep well?

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Narxis
Zsír résznek ígérkezik!

btw. a mostan rész isteni omg zsír rész volt, nálam bekerült a Hall of Fame-ek közé 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az mekkora volt már mikor a magnóval bement a szobába. 😄 Meg amik Wilson hazajött a saját lakásába. Meg az egész rész drámai volt, nem tudom, hogy volt-e valami digitális abban amikor az elején megérkezett a kórházba, de iszonyat szarul nézett ki, nagyon durván jól megcsinálták. Jó rész volt, jó poénok és kellõen komoly jelenetek is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

jugen
Ez megint egy zseniális rész volt 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

kisdead99
Bakker... azt hiszem egy ideig még a mai rész hatása alatt leszek. Az elmúlt 3 rész írói munkája megér egy tapsot!

- I knew you couldn't stay away.
- This is my apartment.<#vigyor>

herczeg
no, hát mégse tûnt el amber a végére. érdeklõdve várjuk a folytatást

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Nah ez egy jó kis rész volt.

ProGabe
szóval Tommy Gavint csinálnak Houseból, hm :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jugen
Ez állat 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis
OMG ez nagyon zsír lesz!!!

sb1
Úgy látszik szépen elkezd kattogni <#buck>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL
Lehet hogy tényleg skizofrén lesz? Both Sides Now.. Vagy valami totál másra utal a cím 😄

MerlinW
Yep. Itt az uccsó 3:

2009-Apr-27 House 05x22 House Divided
2009-May-04 House 05x23 Under My Skin
2009-May-11 House 05x24 Both Sides Now

[merlinw.org]

dragon11
áááá😄

Narxis
***** *****, hogy ********* meg

MR ME
ez se lesz? há faxom má 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tnm
ne érjen senkit meglepetésként, holnapra nem lesz új rész. köv. ep:
Title: House Divided
Episode #: 05x22
Original Airdate: Monday April 27th, 2009

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

banok
hát olyan biztosan lesz, hogy Cuddy babájának valami baja lesz és House menti meg. Tudom ez így elsõre kicsit sablonos de ez akkora magas labda amit kár lenne kihagyni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

N3TuddKi
inkább Cuddy-t ha lehet 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

UnknownAsshole
(szerintem) valami biztos lessz mostmár House-al, kis elmezavar vagy hasonló, egyszercsak elkezd õrjöngeni vagy épp az ellenkezõje... mind1 nemnagyon merek találgatni de kíváncsian várom a folytatást
banok
én pont a tahóságát szeretem és ezért nézem. 😊

[HUN]FaTaL
Én is így gondoltam. A bunkó stílusát ne vegyék el, megöli a sorozatot.

Molnibalage
Ez az amit én sem értek. Az egész De. House olyan, mint a Rém Rendes család. Elõször csak egy kicsit flúgos család volt és csak kifigurázták az jenki életmódot. Aztán kezdett egyre durvább és tényleg elborult lenni.

A House is ilyen lett. Nézze meg valaki az elsõ sorozatot aztán az ötödiket. Jóformán mintha nem is ugyanazt a sorozatot néznéd. Akkor House-ban volt valami emberi. Most már szinte csak egy nagy tahó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

herczeg
nem értem mért kell sántának maradnia.
3. évad elején nem volt sánta és nekem kb akkor volt a kedvencem. imádtam az életvidám houset... aki még mindig szarkasztikus volt meg bunkó is, viszont nem volt boldogtalan. ahogy wilson is folyton megjegyzi hogy 'you gotta stop being miserable'

Narxis
homoszexuális?😄DD

MR ME
énis így vagyok ezzel, de nem is fognak ilyen téren hozzányúlni, hoszen ezért nézzük 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tnm
amíg a sorozat létezik, addig House szarkasztikus, sánta, és addikt marad. ez kb 110%. emellett felõlem hozzányúlhatnak a karakterhez (akár felerõsíthetik a látens homoszexuális érzéseit is Wilson iránt, ha sok poént tudnak belõle kihozni...)

wordsworth
Nekem sincs semmi bajom a karakterével, de azért legyen jellemformálódás 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

banok
szóval én egydül vagyok azzal, hogy nem szeretnék változást House karakterében? én ilyen bunkón kedvelem.
Inkább egy nõ kéne neki. Vagy Cuddy vagy Cameron vagy egy külsõs.

tnm
én se hinném, de azért létezik egy olyan kifejezés is, hogy "cápát ugrani". de még egyszer mondom, hogy jelen esetben nem hiszem, hogy ez történt. mellesleg, ha mégis, akkor is gyorsan lehet visszakozni

wordsworth
sztetek bombabiztos siker/ötlet nélkül mernének hozzányulni House figurájához? Akkor meg mit aggódtok 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

[HUN]FaTaL
Én sem díjaznám, egy kis változás a karaktereken jó lenne, de ne ilyen baromságot, mint a grace klinikában is, szellemmel beszélget az egyik karakter..

MR ME
am +fav 😊

MR ME
remélem azért nem csinálnak houseból skizot, én nagyon nem díjaznám a dolgot...

kas123
idióták -.-'

herczeg
írtam modiknak talán kezdenek valamit a #3677-vel

Molnibalage
Inkább a banner alá írd szerintem. Elcsúfítja a szép képet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

herczeg
új banner...
<#nezze>

jugen
<#lama>

Narxis
LOL

GregSB
<#falbav>

Narxis
Lényegtelen.