5975
-
#4175 azé csöcsre gyúrhatna még:) -
hippy #4174 Parancsolj:) -
#4173 -
#4172 még 6 nap :) -
#4171 Igaz, valóban. -
#4170 Nem nagyon követtem de mintha az 5x11 -el lett volna vége. -
#4169 Azt már leadták amúgy... -
#4168 óteelbaszottidiota :D:ASDAS!!!ASDD -
#4167 További TV2-es visszatérők
09.23 21.25 Doktor House – 5×12
Forrás: Sorozatjunkie -
#4166 másik best sorozat! :)
mellékesen, de kőbunkó House-unk, már járt a Jóbarátokban is! :)
csekk. -
#4165 XDD -
#4164 -
TDantes #4163 Fog szerepelni, de férfi testben, ugyanis Cuddy agyát átültették Dr. Drake Ramoray testébe -
#4162 Félsz hogy nem lesz kire verni? -
#4161 külföldi sorozatok nem barátok közt színvonal, azaz itt nincs olyan, hogy a karakter megmarad, de a színészt lecserélik -
szabolcs94 #4160 Cuddy fog szerepelni az uj évadban és ugyan az fogja játszani? -
#4159 jóféle
de most ugyanazt egy fehérneműs és egy meztelen verzióban ha kérhetem :D:D:D -
#4158 szept 21 -
#4157 nagyon nem. majd 2 hét múlva, szept. 21.-én. -
#4156 Ma jön az új éved nem? :) -
#4155 -
#4154 nemértem mi bajotok vele, sztem az egyik legjobb dokis film
üdv.:MR ME -
#4153 Ezzel pályázol a 2009es "az év hozzászólása" címre. -
#4152 Basszameg de jó :D -
#4151 -
#4150 -
#4149 lol -
#4148 Szerintem az egyik legjobb dokis film.Aki látta az tudja hogy az egyik legjobb dokis film de szerintem is.
Üdv:Junior -
#4147 laza promokép junkie-ról lenyúlva
-
#4146 A modik szarnak mindenre... -
#4145 nem is vettem magamra, mivel nem 5 éve, hanem csak 1-1,5 csillaggal ezelőtt próbáltam :)
pusztán csak tájékoztatásnak szántam [mindenkinek], hogy nem a jelöltek hülyeségének köszönhető, hogy senki nem vált hg-vá -
#4144 okok, nem sértésnek vagy bárminek írtam amit írtam (igazából nem is tudtam h tettél lépéseket házigazdaság ügyben, nem nézem modtopicot), pusztán kellett valami kerettörténetet keríteni a mankóval a seggben ébredésnek -
#4143 már írtam többször ide is. engem elég sokan támogattak egy ilyen "kellene egy hg" felszólalás után. írtam szabályosan mailt modiknak: nem válaszoltak. kis idő után írtam 'A moderátor figyelmébe'-be, ott se válaszoltak, aztán megint ugyanígy és arra se reagáltak. de még egy annyit se, hogy fölöslegesen pedálozok, vagy, hogy mi szól ellenem (vagy egyáltalán az ellen, hogy valakinek odaadják ezt a jogot)
mondjuk bannert legalább cserélnek, ha kérjük. a viták meg mostanában nem fajzanak el annyira. ha meg valaki hülye kérdéssel jön be arra úgy is válaszolni kell, mert ha csak simán törölné valaki, akkor megint megkérdezné (vagy balhézni kezdene, hogy miért lett törölva, amikor ő "csak megkérdezte hogy, a Three Stories-ban az a beteg tényleg House volt-e, vagy most igazából mitől sánta") -
#4142 :D -
#4141 igazából mindig elmondja valaki ha "jajj kéne már egy házigazda", aztán jön a "legyen ez v. az", majd senki nem tesz semmit. errefelé ez a természet rendje, ne is bolygassuk, mert még a végén aki belepiszkál a topicba reggel egy mankóval a seggében ébred. -
#4140 akkor meg láma volt vagy nemtom, amikor én kértem akkor kb 3 nap múlva meg is kaptam annó :) -
#4139 már 5 éve folyamatosan kéri itt valaki:D -
#4138 nah ő jó arc volt -
#4137 Hmm, valamiért ha meglátom ezt a SPOILER-es kijelölést, akkor automatikusan elolvasom -
#4136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baromi nagy SPOILER, és remélem Ausiellónak igaza van. Lényeg, hogy egy régebbi szereplő visszatér a sorozatba a 7. epizód körül (azt forgatják most), de, hogy ki az, azt nem árulom el! Najó, de, csak kattintsatok (SPOILER):
Szóval, aki visszatér a 6. évadban, nem más, mint: Lucas Douglas, magánnyomozó.
Az előző évad elején ahogy jött, úgy távozott is pár epizód után. Még nem tudni, most mi lesz a története. Esetleg ő lesz a hetibeteg?