Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Minek?😊

Narxxis
Nézd mg, aztán ha kedved van írhatnál egy kis összefoglalót.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

dragon11
😊 majd ma megnézem már az évadzáró részt..:S

banok
bizony akkor Szingapúrból mentek haza. A koreainak meg Keszon (talán így kell írni) betegsége volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Molnibalage
Az? Fura. Nekem semennyire nem jött be. Csak arra volt jó, hogy a 3. évadot jól felvezesse. Azon kívûl, hogy meglõtték semmire nem emlékszem belõle. Az 1 évad utolsó két része messze jobb az én szememben.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

GregSB
Egyébként szerintem is ütõs évadzáró volt, de nem a legjobb. Nálam még mindig a 2-es záró "No reason" viszi a pálmát... azt nehéz lesz überelni.

herczeg
egy ilyen népszerû sorozatot még a legszarabb író sem tud egy évad alatt kinyírni...
a hetediket mindenki biztosra veheti (100%) a nyolcadik valóban 'kérdéses'

mondjuk szerintem lauri gond nélkül lelépne ha az írók elcsesznék a dolgot, szerzõdés ide vagy oda

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

dragon11
<#idiota>

ProGabe
nem. ez "csak" annyit jelent, hogy HA lesz +2 évad (6-ik ugyebár már biztos), akkor azokban 100%, hogy Laurie szerepel majd
ha a nézettség leesne a béka segge alá (nem fog), akkor nem rendelnének be újabb évadokat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

herczeg
8. évadig van laurinak szerzõdése, szóval addig mindenképp lesz...
uána kérdés

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

kas123
lesz

MR ME
én ezt nemértem <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Lesz hatodik évad? Én a Locked in címû részt láttam utoljára, csak ezért kérdem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dragon11
Az komoly rész volt..😄 "forduljon el" kérdi a csaj miért.. mert hányi fog..😄 oda is hányt..😄

zaki
jaja, vmi olyasmi rész is jöhetne, mint mikor Cuddyval repültek, és a repcsin kellett segíteni vkin 😄

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hallucináció a hallucinációban... nagyon nagy 😄
remélem lesznek a 6. évadban benti részek is... ez a megold ott bent egy-két ügyet nem is lenne rossz 😊

Bazinga!

zaki
Hát ez tényleg odab@szós volt <#wow2>.
Mondjuk a 4. évad vége sztem kicsit jobb volt, ott az egész rész egy nagy wtf volt, itt csak az uccsó 6-7 perc, igaz az nagyon el volt találva
Mikor a zsebébõl kihúzta a Vicodinet... :p

[HUN]FaTaL
OMG ilyen évadzárót. 1 órája láttam de még mindig wtf fejjel ülök a monitor elõtt 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Flamer
sure😄

http://loal.atw.hu

tnm
Hugh Laurie amúgy otthagyja a sorozatot, amit következõ évadban már Foreteen-nek hívna majd 😄

Flamer
nagyon kemény:o

MR ME
😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OMG
mindenre számítottam csak erre nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zoliii
kösz az infót addig nézzem az 5-dik évadot magyarul

wordsworth
Gondoljátok, hogy nem fognak részeket mutatni? a legjobb lesz az egészben, remélem sok rész lesz a szanatoriumban

PSP user n\' soon ps3 user too :)

dragon11
Nee:'( õszig House nélkül..😄

tnm
hát én is még mindig hatása alatt vagyok. lehet mondani bármit, hogy unalmas a sorozat abból a szempontból, hogy mindig ugyanaz a részek szerkezete, vagy House karakteréhez nem nyúlnak elégszer, de nekem eddig se volt sok bajom vele: minden héten azt kaptam a sorozattól, amit vártam - néha több röhögéssel, néha több drámával.
viszont az ilyen részek után tagadhatatlan, hogy abszolút profik dolgoznak rajta. színészektõl az írókon át az operatõrökig. pl. nekem az is nagyon bejött, amikor a "betegeknek" a 2+1 monitoron mutatták a szavakat, és mindig úgy volt benne a fej, hogy _csak_ az "aktuális beteget" láttuk (aki megnézte már a részt az érti, aki nem, annak meg így nem spoiler)

kas123
House MD season 6
Season premiere: September 2009
Season finale: May 2010
TV season: 2009–2010

Twetr0x
ez durva volt <#wow2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

ProGabe
õsz. úgy is írhatnám, hogy 5-ik kezdete +1 év

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zoliii
tényleg nagyon jó volt ez a rész<#wow1>
A 6 évad mikorra várható?

Narxis

Szerintem tuti lesz minimum egy rész a benti életérõl, de több is talán, itt most sok lehetõség és szál van az írók elõtt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Szerintem bent megold pár ügyet😊

GregSB
Kíváncsi vagyok, hogy a következõ évad hogy fog indulni. Mutatnak valamit House gyogyóban eltöltött idejébõl, vagy onnantól kapcsolódunk be hogy már kifele sétál 😛

Paulie
úristen ez az évadzáró<#wow2>

.

Calver
sztem pont megfelelõ hosszúságú volt wft momentum, ennél több már mondhatni idõhúzás lett volna.

btw ki tippelte be, hogy ennél a
szanatóriumba dugás pont House lesz? mert nálam spec fel sem merült, Kutner haluzásra gondoltam csak.

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
Mondjuk szerintem kevés volt a vége, egy 5 percel lehetett volna több wtf

Narxis
fél órája néztem meg de még mindig omg arccal ülök itt a monitor elõtt<#wow2> egyik legjobb ha nem a legjobb rész ever

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
hát omg

Magoo
Te jóságos ég!
Micsoda évadzáró volt ez! Hát a végén a szívem a torkomban dobogott kõkeményen.
Csodálkoztam is, hogy 1 nap alatt kilehet gyóygulni a drogfüggõségbõl! Így már tiszta a kép. Dehogy az utóbbi napokat így lekreálta az agya baszki......aaaaaaaaaaaz durva
A végén meg Kutner és Amber felvillanása...iszonyat durva. Csodálkozom, hogy Cuddy nem kísérte el House-t a pszichiátriai klinikára. Gondolom S6 ott indul, hogy House tisztultan jön ki a helyrõl és minden régi drogos múltjára emlékezteti, és stb. Gondolom elsõ dolga lesz (vagy a tudatalattiának), hogy felkutassa a régi dugihelyeit ahol tárolta a Vicodint. 😊 Mert biztos lesz olyan hogy Wilson átkutatja a házát tövirõl hegyire, de végül egy dobozka marad ami elcsábítja ismét.
Eddig Cameron ragaszkodását sem értettem a spermákhoz, de most már vili...nem kétkedés csak hát mégis a nagy szerelem utsó élõ cseppjei 😄
Egy szóval ZSENIÁLIS volt az epizód

wordsworth
nem nem érted el sztem, szegénykének elõször valami mesével kellene kezdeni, utánna áttérni komolyabb mûvekre 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Calver
hmmmm... talán a legzseniálisabb évadzáró ever? de legalábbis toplistás.
ez ütött. tényleg. nagyon. meg sem fordult a fejemben h ekkora mókával zárják le az ötödik évadot.

és dragonka egyáltalán nem fogja érteni, majd beírja ide, mi pedig egy jót fogunk röhögni. ejjdeszép az élet.
(bár ha ezzel a mondattal elértem azt h ne tegye, kapásból sokkal szebb)

"The trees move. Do you not see it?"

dragon11
ty xD

Flamer
+1 _D

MR ME
😄DDDD

kas123
én dragon-ra szavazok 😄

precision
mikor Thirteen lányokat nyaldos, ilyen kérdést... 😊

Bazinga!

banok
na váltsunk témát.
nektek melyik a kedvenc epizódotok? <#integet2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Flamer
szerintem meg fogjátok már be a pofátokat és nem lenne gond..

dragon11
lol^^

tnm
kéne egy hg...<#eplus2>