Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a hetediket mindenki biztosra veheti (100%) a nyolcadik valóban 'kérdéses'
mondjuk szerintem lauri gond nélkül lelépne ha az írók elcsesznék a dolgot, szerzõdés ide vagy oda
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
ha a nézettség leesne a béka segge alá (nem fog), akkor nem rendelnének be újabb évadokat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
uána kérdés
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem lesznek a 6. évadban benti részek is... ez a megold ott bent egy-két ügyet nem is lenne rossz 😊
Bazinga!
Mondjuk a 4. évad vége sztem kicsit jobb volt, ott az egész rész egy nagy wtf volt, itt csak az uccsó 6-7 perc, igaz az nagyon el volt találva
http://goo.gl/gd6Zi5
OMG
mindenre számítottam csak erre nem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
viszont az ilyen részek után tagadhatatlan, hogy abszolút profik dolgoznak rajta. színészektõl az írókon át az operatõrökig. pl. nekem az is nagyon bejött, amikor a "betegeknek" a 2+1 monitoron mutatták a szavakat, és mindig úgy volt benne a fej, hogy _csak_ az "aktuális beteget" láttuk (aki megnézte már a részt az érti, aki nem, annak meg így nem spoiler)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem tuti lesz minimum egy rész a benti életérõl, de több is talán, itt most sok lehetõség és szál van az írók elõtt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
btw ki tippelte be, hogy ennél a
"The trees move. Do you not see it?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Micsoda évadzáró volt ez! Hát a végén a szívem a torkomban dobogott kõkeményen.
A végén meg Kutner és Amber felvillanása...iszonyat durva. Csodálkozom, hogy Cuddy nem kísérte el House-t a pszichiátriai klinikára. Gondolom S6 ott indul, hogy House tisztultan jön ki a helyrõl és minden régi drogos múltjára emlékezteti, és stb. Gondolom elsõ dolga lesz (vagy a tudatalattiának), hogy felkutassa a régi dugihelyeit ahol tárolta a Vicodint. 😊 Mert biztos lesz olyan hogy Wilson átkutatja a házát tövirõl hegyire, de végül egy dobozka marad ami elcsábítja ismét.
Eddig Cameron ragaszkodását sem értettem a spermákhoz, de most már vili...nem kétkedés csak hát mégis a nagy szerelem utsó élõ cseppjei 😄
Egy szóval ZSENIÁLIS volt az epizód
PSP user n\' soon ps3 user too :)
ez ütött. tényleg. nagyon. meg sem fordult a fejemben h ekkora mókával zárják le az ötödik évadot.
és dragonka egyáltalán nem fogja érteni, majd beírja ide, mi pedig egy jót fogunk röhögni. ejjdeszép az élet.
(bár ha ezzel a mondattal elértem azt h ne tegye, kapásból sokkal szebb)
"The trees move. Do you not see it?"
nektek melyik a kedvenc epizódotok? <#integet2>#integet2>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/