5975
-
#4255 :DDDD -
#4254 sárgabéka :C
[segít mer' kedves]
-
-
#4252 -
#4251 nagyon jó rész volt -
#4250 évadnyitó részek nagyon komolyak voltak
remélem,hogy lesz változás és nem onnan folytatódik ahol abbamaradt... -
#4249 5x12 -
#4248 junkie 5×12-t mond -
#4247 Tötyö -
#4246 5 közepétől folytatódik. -
#4245 igen 5. évad 13.rész -
#4244 stimm. -
#4243 Tv2n 21:25kor lesz jee :DD
De ez most hányadik évad lesz? 5? -
#4242 Haéi a magyar TV-ben mikor fog folyatódni az uj évad?
Tudja vki? -
#4241 jó rész volt nagyon, nem csalódtam a sorozatban most sem hálistennek :) -
#4240 jó rész volt nagyon, jobb volt hogy duplarész volt, mert így elmegy egy sorozatközti filmnek, ami nem kapcsolódik bele a sorozat epizodikusságába, viszont nem nyújtották túl sokáig, innentől folytatódik a normális formulával. tetszett :) -
#4239 van egy olyan érzésem, hogy még fogjuk látni ezt a helyet :D -
#4238 jó rész volt, bár sztem inkább hasonlított egy egy furcsa sorozatzáróra, mint egy évadnyitóra. -
#4237 pont azt akartam én is írni, hogy ez tulajdonképpen egy film volt. rendes főcímmel, mindennel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na most aztán tényleg eljött a változás ideje. nem pálfordulás, hiszen House még mindig tud köcsög is lenni, de most már pozitív emberi érzései is vannak :)
biztos vagyok benne, hogy az egészet nagyon jól átgondolták a készítők, hiszen már az előző évad utolsó 4-5 része óta erre ment ki a játék. kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az egészből, mert így tulajdonképpen csak egy plusz tényezővel gazdagodott a jól ismert formula
nem mellesleg működik ez a sorozat páciens nélkül is. na persze nem sokáig, ez a kb. másfél óra pont elég volt. na megy ugye volt itt is egy kis "nyomozósdi House módra", csak egyáltalán nem a megszokott módon
meg kéne már néznem a Száll a kakukk...-ot :\ -
#4236 Hát ez nagyon jó rész volt. Még filmnek is elmenne, biztosan meg fogom még nézni. -
#4235 Jah kivéve aki nem. -
#4234 HUNSUB -
#4233 itt van magyar felirat hozzá, csak este tudom tesztelni h milyen, aki megnézte az írja majd le plz h mennyire összecsapott :) -
#4232 Gibt's? -
#4231 Német felirat? :D -
#4230 a Tv2 ma fogja folytatni az 5. évadot.De szarok le vannak maradva mindenki már a 6. évadot nézi -
#4229 Huuu ez egy nagyon jo resz,a zenek pedig jobbak mint valaha.
-
Strabi #4228 Angol feliratot merre találok? -
#4227 Asszonyka csak németül beszél :| CRAP. Mindegy, majd holnap (hope so..) -
#4226 Angol van, és gondolom nem lövök le nagy poént ha elárulom hogy a diliházban játszódik ez a két rész, szal nem sok orvosi szakszó hangzik el benne, nyugodtan emésztető alap angol tudással is. -
#4225 Felirat nincs még, ugye? -
#4224 Awawawaw bocsannat, nem tudom miert nem spoiler-t írtam :SSS -
#4223 Ez egy nagyon durvan jó rész volt :DDDD Szemely szerint kedvencem lett.
[spoil] House személyisége nem változott meg. Csupán az emberekhez fűződő viszonya, a vicodin függést, emberi függés fogja kiváltani, a bunkó paraszt stilus maradni fog sztem [/spoil] -
#4222 #4093 -
#4221 igen, természetesen UTÁN :) -
#4220 őszinte, ezzel együtt ott fogja folytatni, ahol haluk előtt abbahagyta -
Deleter14 #4219 De mire az kijön D: -
#4218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes rész volt. Kíváncsi vagyok hogy fog viselkedni ezekután a kórházban. Az a mosoly a végén azt jelezte, hogy "sikerült átvernem a kecseg fődokit", vagy pedig őszinte volt szerintetek? :D -
#4217 DVD-n lesz. sőt, szinkron is. -
#4216 sztem mostani jobb. mellesleg, ha cserélünk, akkor azon legyen rajta akkor mindenki szvsz.
"kb fél órával a szezonnyitó után már fent van torrenten..."
mármint a szezonnyitó _vége_ után :D