Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
büntit kéne osztogatni ezért és egybõl körültekintõbbek lennének a tagok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mov ah,4ch int 21h end
2009. 05. 22. 10:32 - Írta: winnie @ sorozatjunkie
persze ez még változhat, hiszen elég távoli, de azért be lehetne rakni banner alá
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
No mindegy, meglátjuk a következõ évadban😉
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Elképzelem, mint a következõ részben az elvonón osztja a betegeket...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem akarlak bántani,azt hiszem eddig se tettem, de ha fele ennyit kommentelnél (vagy negyedennyit), akkor 8ad (32ed) ennyiszer kötnének Beléd. és végülis, az ontopik hsz-eid száma nem csökkenne jelentõsen, if you catch my drift 😉
http://loal.atw.hu
én anno mikor egy (jó) pár támogató hsz volt már itt (#3419 utántól kezdve), akkor írtam mailt a megfelelõ címre, de nem reagáltak, aztán a moderátor kerestetik topikban egy másik kérdés mellett ezt is megemlítettem, de ott se volt válasz (sõt, a másik kérdésre is csak külön kérésre érkezett - pedig eléggé odaillõ volt)
a lényeg, hoyg továbbra is szívesen vállalnám, de ha esetleg vmiért nem vagyok megfelelõ, akkor mondják meg azt, és akkor választunk egy újat -azt hiszem egyébként, hogy ezt is írtam akkor a moderátor kerestetik-be, ezzel együtt nem érkezett válasz.
(kell egy hg)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!