5975
-
#4295 Holnap lesz felirat. -
r4pt0r #4294 Lehet csak azért érzed így mert kicsit kevesebbet szerepelt House mint szokott (ez csak érzés, nem mértem stopperel :P). -
#4293 érdekes rész volt. voltak jó poénok, meg teljesen érthető minden tett, hiteles az egész sztori, hiszen az elmúlt X rész folyománya, stb, valahogy mégis filler érzésem volt :S lehet, hogy csak a kib*szott fogfájásom teszi :D -
#4292 tekintve, hogy megjelenés napján kéred negyed hatkor a (feltételezem magyar) feliratot, ( de ha csak angolt, akkor is igaz, hogy) meg is érdemelnél egy Epic Fail feliratot. mondjuk a homlokodra xD
[de tényleg, látom, h- fiatal vagy és tapasztalatlan*, kicsit nézz körbe, hogy mi a szokás és mit illik feliratos körökben]
*pl. májusban regisztráltad a Deleter14 -et és 14-18 között vagy, feltételezem tehát, hogy reg. időpontjában 14 éves voltál, esetleg most is az vagy. irtó ciki lesz, mikor 17 és félévesen is az lesz az adatlapodon, hogy 14-18 között és Deleter14. aki nem nézi, hogy mikor regeltél, az akkor is 14-nek fog kezelni. tapasztaltabb ember inkább írta volna a születési évének utolsó két számjegyét. az nem szokott változni -legalábbis férfiaknál nem :D
persze mindezt csak feltételezem, ha tévednék javíts nyugodtan ki.
ja és nem kötekedésből írtam a fentieket, ellenkezőleg: reményeim szerint hozzásegít ahhoz, hogy hasznos fórumozójává válj az oldalnak és így Te is emeld az itteni színvonalat.
Sok sikert! -
#4291 Ja azt nemvagom kapasbol melyik -
#4290 tess -
#4289 És a 6x01-hez van magyar felirat? Nekem csak angolt hoz ki a feliratok.hu. Van másol is? -
#4288 Estére, vagy holnap délelőtt 10re lesz felirat. -
#4287 OMG, összeáll a nagy csapat! :D -
Deleter14 #4286 Nekem az Epic Fail felirata kell. :) -
#4285 #4234 -
Deleter14 #4284 Jólvam megvan.Már töltöm,de felirat is kéne hozzá. D: Ha valaki talál akkor megköszönnék neki egy linket. -
#4283 House S06E04 promo
-
Deleter14 #4282 a linket. privibe vagy akárogy. -
Deleter14 #4281 Már fent van az új rész a 6. évadból? D: Ha igen a válasz,akkor küldheted. -
#4280 Torrenten. -
Deleter14 #4279 Hol nézted ? D: -
#4278 Ez durva rész volt. -
#4277 Ma lesz az EPIC FAIL rész. :D -
#4276 Ez se rossz :D -
#4275 Season 5, Episode 22 -
#4274 passz, én csak zaki képet linkeltem. talán az, amikor a süket sráccal szórakozik? gőzöm sincs tbh. -
#4273 ez amúgy melyik rész ? -
#4272 Hát ez a rész simén benne van a House TOP5-ben. Mivel friss az élmény perpillanat az én szembemben ez a legeslegjobb rész idáig. A Three stories, a Frozen és az 5. évad legutolsó része az, ami a közelébe érnek és talán a Last Resort és az Airborne. -
#4271 AHAH :DDD -
#4270 vagy kiderült, hogy nagyon csúnya a teste és most meg kell várni a műtéteket, meg a hegek gyógyulását.
aztán évadfináléra meg egy pár dinnyével jön vissza xD (és látjuk, hogy Chase milyen boldog...) -
#4269 akkor tehát valami vetkőzős yelentet akartak vele csak nem birják megfizetni ezért még pihentetetik. :D -
#4268 nem hal meg. az is lehet, hogy később még visszatér, sőt még az is elképzelhető, hogy addig is megmarad állandó szereplő státuszban (azaz pl. credit-ből sem veszik ki az elején)
gondolom anyagi okokból akarják pihentetni -
#4267 :DDDD
egy "rájöttem hogy a lányokat szeretem, ezért összebújok Thirteenel, de Chase rájön ezért kidob, és ezért átköltözöm Kamcsatkára" típusú búcsú tényleg jobb lenne mint mondjuk egy halál v. vmi ilyesmi snassz dolog -
Deleter14 #4266 Remélem valami szex jelenettel távozik. -
#4265 Cameron volt a beszteszt csirke :| -
#4264 nekem hiányozni fog... :( -
#4263 Jó rész volt :) már háromszor megnéztem :D.
Az a rész amikor...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elvitte a "szuperhőst" a vidámparkba, majd pedig álltak a kocsinál és a srác leugrott, elsőre nagyot ütött. arccal ültem a gép előtt. -
#4262 "sixx" írta ez nem meglepő, már több ilyen hülyeséget is olvastam tőle. A saját véleményét adja elő úgy mintha az valami egyetemes nagy igazság lenne.
Amúgy sajnos már keveset szerepelt a csaj, de lehet még vissza fog térni. -
#4261 nem sok vizet zavart más sajnos :/ -
#4260 "a rajongók által egyöntetűen és lelkesen gyűlölt Thirteen meg továbbra is"
he? egyöntetűen utált? wtf? -
#4259 Breaking: kirúgták a House egyik állandó szereplőjét
Személy szerint nem zavar engem, mióta új teamje van Housenak alig szerepelt a sorozatban. -
hapi #4258 Kövezzetek meg de nekem nem jött be ez az évadnyitó. Nekem hiányzik cuddy, cameron meg 13. Nem szeretem a sebezhető tétova house-t. Én a zseni house-t csípem amikor mindenkin felül áll. -
#4257 állat ez a House :) -
#4256 volt most ezen a héten (meg az előzőn) pár évadnyitó (heroes, supnat, himym, tbbt) de egyik sem volt ennyire jó mint ez
simán elmehetne egy filmnek is, csak kéne az elejére egy kb 3 perces "flashback" szerűség, hogy hogyan került is ide House
jöhetne már a köv rész :)