Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak két szép cicit:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem tudom ezt ki hallana szivesen.A legoszintebb most volt Taubka,es eleg sok batorsag kell ehhez.Erdekes resz volt mindenkeppen.
Taubnak meg kezd kinyilni a csipaja,behalok azokon amiket vissza tud szolni <#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem tudja valaki annak a számnak a címét v. elõadóját ami a 80-as évek bulija alatt ment tegnap a filmben? Nem a lassú számra gondolok........
Amúgy ennél azért írhatnál szebben is, néhol vesszõket és pontokat rakhatnál.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://goo.gl/gd6Zi5
a.: drogoztatok már
b.: lesz saját gyereketek
c.: végigaszisztáltad már valakinek az utolsó pár óráját
joliejoker: bölcsész leszel
<#wave>#wave>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hányadik évadban jelenik meg 13-as?
Melyik évadban tûnik el a régi csapat?