Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hát Cowboys & Aliens rajongók leszünk:)
Egyébként 10/10-es lett az évadzáró:)

[merlinw.org]

kuci06
13, mi lesz velünk nélküled? ;_;

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MR ME
énis így érzem, de majd kiderûl :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt
Olivia Wilde (13) egy ideig nem lesz benne a House 7. évadban, mivel a Cowboys & Aliens címû mozifilmet fogja forgatni. Az évad elején még fel fog tûnni, majd ki fog hagyni valamennyi idõt. A Tron: Legacy után ez a második nagyszabású filmje – ha továbbra is keresett lesz, akkor…

Calver
készítõ aszondta de, nézz be sorozatjunkie-ra, van valahol interjú, lusta vagyok elõszedni.
bár nekem is jobban tetszene, ha nem az lenne.

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Ez volt az évadzáró.

Hát szerintem a vége nem az aminek látszik, de majd meglátjuk. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
még csak most fogom megnézni :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ez volt az évadzáró de sztem rá lehetett jönni:)olyan feelingje volt:)

MR ME
ez akkor most évadzáró volt vagy még jön 1 rész?

Herr Lehrer
azt azért nemkéne :D

Your suffers will be legendary even in hell!

Végre egy igazán jó rész!! :)
Magoo
En orulok hogy vegre nem azt a tipikus cliffhangert kaptuk hogy jajj mi baja lesz housenak es stb stb....
Nem. Itt vegre olyan tortent amivel akar a sorit is be lehetett volna fejezni ha durvak a keszitok...leszamitva Thirteen storyjat.

toysoldier
komoly rész volt nagyon, a vége fõleg tetszett :o

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

thanks

toysoldier
<#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

MR ME
felirat itt
de gyorsan jönnek a héten a feliratok :O

A House-Cuddy vonallal szerintem sokat lehet kezdeni. No meg ott van 13...
wordsworth
háháh mekkora rész volt

PSP user n\' soon ps3 user too :)

[HUN]FaTaL
A duplarész miatt elképzelhetõ, mert ez volt a 22. rész ha duplát kettõnek számoljuk.

Narxis
Ez durva rész volt, vége kicsit wtf. Szerintem lesz benne még valami csattanó. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

WuFraZselic
azt hittem, a vége egy haluzás lesz, hogy House újra szétesett. érdekes mindenesetre :)

ez volt amúgy a szezonzáró?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

GregSB
Szokatlan volt ez a happy endes befejezés, azt hittem megint be fogja tolni a Vicodint :D
Mondjuk így akár le is lehetne zárni a sorozatot, ezután mirõl fog szólni? House + Cuddy idilli mindennapjairól? :)

Calver
legyen már kint 720p grrr

"The trees move. Do you not see it?"

UnknownAsshole
imba egy rész volt gyerekek! :D
gabi89
Ismétlés lesz az tuti.
Tudni lehetett mert a TV2 tavasz - õsz rendszerben bonyolítja az évadokat, ha nem így tenné akkor szeptemberig várhattunk volna a 6.évadra. Már akik magyarul nézik...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zoliii
állítólag jövõ hét szerdától újra a 3-dik évad lesz mûsoron.

PetruZ
Igen, AZ a könyv (hiszen el is hangzik, hogy ki írta, és az agydoki rá is mászott a témára). :)
Narxis
Ezt nem tom, hogy sikerült, pedig úgy emlékszem ellenõriztem... :S

Sorry

MR ME
grat a spoilerhez :D

Narxis
[spoiler[Legutóbbi részben amit ellopatott House?[/spoiler]

ProGabe
milyen könyv? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PetruZ
Jó felvezetõ volt az évadzáróhoz, ahol a könyv ismét elõ fog kerülni... és a trailer-es találgatások szerint valamelyik fõszereplõvel nagy(obb) baj fog történni. (A könyves utalás miatt nem nehéz kitalálni, ki lehet az.)
[HUN]FaTaL
Thanks!

desigo
thx!
MR ME

MR ME
jó kis rész volt ez tényleg

Fényképezõgép-õrülteknek: az évadzárót Canon 5D Mark 2-vel "forgatták".

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
Évadzáró spoiler:

Cuddy, House and members of the team join forces with a searc-and-rescue team to provide much needed medical attention at the scene of an emergency.

kuci06
magyar felirat van hozzá?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

passatgt
az jobban fog ütni<#eljen>

Narxis
Jó rész volt, évadzáró feeling.

ProGabe
uhh, micsoda rész volt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
ja, nagyon eredeti^^

MR ME
House most meg alkesz lesz :/

Az évad végére nagyon belejöttek az írók:)

Narxis
lol

desigo
Narxis
Durva, máris új függõséget talált magának. :D

GregSB
Óemdzsííí, háuz elkezdett piálni. Most hogy itt az évad vége elõ kellett szedni gyorsan valamit :D

desigo
jaja
ott csodálhattuk,ahogy Hank rakja xD