Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
zoliii: nem tudom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
- Dude.
- Duude...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó rész volt, na.
"The trees move. Do you not see it?"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
2010-Apr-19 House 06x17 Knight Fall
2010-Apr-26 House 06x18 Open and Shut
2010-May-03 House 06x19 The Choice
2010-May-10 House 06x20 Baggage
2010-May-17 House 06x21 Help Me
[merlinw.org]
http://goo.gl/gd6Zi5
Ami még mindig jobb mint nálunk ahol összevissza adják õsz-tavasz bontásban az évadokat. Nem tudok ki az aki tv-ben is nézi innen a House -t de most pl. decemberben abbahagyták az 5x23-nál majd most február végén 5x24 és most 6x01 6x02. Közben meg volt ismétlés.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az elején talán ilyen fél sec -es késés van, de csak az elsõ pár mondatnál
Bazinga!
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(na kössön bele valaki, hogy akkor nem a proper, ha annak is van properje 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio