5975
-
#1526 pár rész és visszajön az eredeti csapat :)
ez kb olyan lesz mint a 3-ik évad első pár része,ugyebár ott nem a megszokott dokit láthattuk -
#1525 megszokott dolog a kissebb főszereplőket lecserélni de hogy az 5-ből 3-at egyszerre, érdekes
kíváncsi vagyok mi lesz :) -
#1524 hm, merész húzás House köré egy új castot csinálni
de én akkor is szeretni fogom, márcsak Hugh Laurie miatt, a többiek nem érdekelnek :P -
winnie #1523 többek között 5 új szereplő -
#1522 Hát végignéztem, 3. 24. rész érdekes volt, de mi lesz akkor 4.ben :D -
Nuki #1521 nem kell nyilvánosan keringetni. vannak ilyenek. -
#1520 nézd végig gyorsan, kíváncsi vagyok mit mondasz majd az utsó rész után :D :D :D:D -
#1519 Ahhh!!!!!!!!!!!
Megvan a harmadik evad!!! Megneztem az elso reszt es KIBAXOTT JO!!!!
Imadom ezt a sorozatot. -
#1518 Nekem megvan a magyar első évad zenéje az is massive attack csak remix -
#1517 nem bírja a szerver, meg illegális, de még gondolkodok a megoldáson:) -
Nuki #1516 az zsíros lenne! :) -
#1515 majd 09.25-én kedden New Amsterdam - 1×01 és House - 4×01
forrás:sorozatjunkie.hu -
#1514 Ma csinálok egy tesztet, feltöltök az aláírásomban lévő oldalra egy dr house részt, lehet szavazni melyiket, a 2. évadból:)
Pár napig fentlesz, ha nagoyn leterheli szerverünket leszedjük, ha nagyon nem, felkerüla az egész évad -
#1513 Én már rég leszoktam arról, hogy bármit a hazai tévén nézzek mióta van netem kivéve a jó HBO-s filemeket, de abból is egyre kevesebb van. -
#1512 Az ország 95%-a a Francia riviérán pezsgőzik,vagy éppen a Nou Campos bérletével bíbelődik.
Sztem ez a néhány "csomag",nem arra sarkalja a jó adófizető állampolgárt,hogy szétnyaralja az agyát,inkább kiböjtöli idén.
De lehet tévedek és a kisnyugdíjas is orosz kaviárt túr a fejébe Don Perignonnal. -
#1511 biztos külföldön a lesz a legnagyobb gondjuk, hogy a tv2-t nézzék szerdánként... -
#1510 Visszaolvastam.
Milyen uborkaszezon?
Sztem aki nyaral az is megnézi szerda esténként,szal még mindig nem értem miért vették le.
-
#1509 olvass vissza... -
#1508 Valaki árulja el miért ismétlik meg előlről mind a 3987624547836 részt?
Egyszer már leadták,minden hétköznap nyomtak egyet...ha ez így folytatódik idén már nem is mennek bele az új évadba :(
tv2 buzi-e -
#1507 Kulka hangja tényleg közelebb áll az eredetihez de Szakácsi a hangjátékával adott egy pluszt ami nagyon jól illik a karakterhez. -
#1506 3x04-ben a káplnás pénkodás az valami kész. Iszonyat jól figurázza ki a televangelistákat. -
#1505 Na az a vicc, hogy mindenki azt monda, hogy Szakácsi milyen jó volt House-nak. Ez igaz, csak hogy NEM az eredti House-hoz volt közel a stílusa. Tehát most először állt elő az a helyzet a magyar szinkoron történetében, hogy JÓ volt a szinkron, de valahogy mégse, mert nem az erdetit adta vissza. Kulkától csak egy fél részt láttam eddig, de ha belejön az ő hangja közelebb lehet az eredetihez.
Én beszarok a sorozattol olyan jó, bár egyes részekben kicsit túl sok orvososdit játszanak. -
#1504 befejezni?ez nem egy lost vagy egy prison break,itt nincs évadokon átívelő story-line,minek kéne befejezni?ezt nagyon nem értem -
#1503 Cuddy-t House-nak! :P -
#1502 visszatérnek 4. évadba, még összejöhetnek:) -
1Emese #1501 Látom igen sokan látogatjátok ezt a topicot.
Elárulom, hogy először amikor halottam erről a soroztról, azt hittem ilyen vészhelyzet feelinges, aztán elővettem az első évadot, és egy délután és éjszaka eljutottam a 17-ig. Nem tudtam tvább nézni, ott volt egy olyan pont, ahol akár be is fejeződhetett volna. 2 hétig nem voltam képes folytatni, nem akartam, mert a 17-esvége egyszerűen áááá, olyan szép lenne befejezésnek. Aztán rávettem magam, és megnéztem a 3. évad végéig.
Kik a kedvenceim?
NAgyrészt mindenkit utálok, de House őt pártolom, hasnolít rám. Cameron a másik, akik a szemét korkülönbség miatt milyen jó lett volna, ha 4.évad végére összejönnek, deszép lett volna, de ugye ez márbiztos nem lehet.
A 1évad 19-részében pedig imádom House leosztását vacsora közben Cameron-nak. Kicsit frankón kimondja a valóságot.
A magyar hangszínek pedig szerintem jobbak, mint az angol, ezen azt értem, hogy House hagnja nagyon jól vágna angolban is. -
1Emese #1500 Nem tudja valaki, hogy mi a magyar bevezető (intro-nak a szerzője, vagy átdolgozója, mert arra biztos rájöttetek, hogy a magyar és az amcsi intro zenéje szinte teljesen más. Azt tudom, hogy a MAssive Attack-nak egy száma az amcsi, és a magyaré is hasonlít rá, de nem ugyan az.
Nekem meg a magyar kéne, aki tud valamit ezzel kapcsolatban légyszi szóljon.
Köszi. -
#1499 visszatérnek a régi szereplők, és house újakat vesz fel, egy 40 körüli férfit, meg egy fiatal nőt asszem, valahol olvastam, de google a barátod -
#1498 Valami link, forrás, pontos info erről? Ha valamilyen útón-módon nem varázsolják vissza a szereplőket, akkor elég érdekes lesz. Igazából elég lenne Cameron-t, mert ha új pasikat raknak mellé jópofa háttérrel, lehet madj élcelődi rendesen megint. -
#1497 Lesz. -
#1496 Skacok lesz ebből negyedik évad? Az imdb.com-on nincs róla adat... -
#1495 valahogy erre nem gondoltam:D -
#1494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felé tartottak egy pisztolyt és meghúzták a ravaszt -
#1493 ok megnyugodtam:D
3/22 tetszik:)
már csak 2. évad pár része kéne, érdekel hogyan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
lőtték le
-
#1492 Akkor csak simán sok szabadidő. -.- -
#1491 3. évadot kezdtem el nézni:) -
#1490 Évad közben is vannak ekkora szünetek. Az SG-ből ha jól emlékszem iktóber és február között nem volt semmi a 9-dik évadban. A 10 és 11 rész közi szünet volt. -
Kanál #1489 attól függ honnan kezdted -
#1488 na 3. évad 12. részénél tartok 1,5 nap alatt
ez már függőség?:D -
#1487 tegnap megnéztem az első részt és furcsa volt mert nem House-os volt Szakácsi hangja, inkább olyan Segel-os :)
De jó volt nézni a kis kölyökképű színészeket :D