Lezajlott a World Cyber Games 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a S.W.A.T. 4 -et raknám be, CSAK az a baj, hogy a CO-OP on kívûl a többi néha elfajúl és CS party lesz belõle. Mi nyomjuk Lanen minden este...
(O_o)
KDOG!
Ha valamihez hülye vagy és nem érted abba minek durrogsz bele?????
Inkább menny vissza a dobókockáidhoz.
Ha valamihez hülye vagy és nem érted abba minek durrogsz bele?????
Inkább menny vissza a dobókockáidhoz.
petkogabi
téged melyik klánba nem vettek be a bénaságod miatt? 😊)))
A cikkhez annyit hogy gratuláljunk az összes magyar résztvevõnek eredménytõl függetlenül mert aki ide kijut már tud valamit.<#taps>#taps>Én személy szerint a Call of Duty -t hiányolom a WCG rõl , Európában rengetegen ûzik , Magyarországon talán még többen is mint a Counter Strike ot ( ha nem igy lenne nyugodtan javitsatok ki)
Szerintem nem az a degenerált aki ilyen szinten ûzi azt a játékot amit, hanem az aki fel se fogja ,nem is tudja mirõl beszél csak benyög egy értelmes kommentet. Fogadni merek életedben nem játszottál neten valamivel , lanparty számodra ismeretlen kifejezés hogy tudd mit jelent az a szó hogy klán nem is kérdezem. Csak igy a hazai e-sport megvédése érdekében annyit: KDOG te egy NOOB vagy.
de ez már tényleg szánalmas.
e-sport 😊
Ki ér elöbb az optikushoz szemüveget venni, és nehezitésképpen az utca tele van rakva számtechboltokkal, és 6db sli be köthetö Nforce 28 as alaplapokkal 😊
ahhhhhhhhh
sport ! 😊
Inkább enyhén degenerált népek
e-sport 😊
Ki ér elöbb az optikushoz szemüveget venni, és nehezitésképpen az utca tele van rakva számtechboltokkal, és 6db sli be köthetö Nforce 28 as alaplapokkal 😊
ahhhhhhhhh
sport ! 😊
Inkább enyhén degenerált népek
Aki hülye, haljon meg.
MENNYI KOCKA EGY KÉPEN 😊
LOL 😄
LOL 😄
Aki hülye, haljon meg.
a wcg link a végén nem jó.
A magyar induló az nfsu2-ben pedig a gyõztestõl kapott ki...
A magyar induló az nfsu2-ben pedig a gyõztestõl kapott ki...
Grat! <#worship>#worship>
Kár hogy BF és UT nem volt, elég fura így a lista...
Kár hogy BF és UT nem volt, elég fura így a lista...
Engem ez az egész WCG nem érdekel amióta az Age of Empirest kivették és helyére szar arcade játékokat és lebutított stratégiákat tettek.
Nekik nincs miért szégyenkezniük, nekünk van.
Ott sem voltam 😊
Asszem most már veszek egy számítógépet, aztán .
Ott sem voltam 😊
Asszem most már veszek egy számítógépet, aztán
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
GRAT<#taps>#taps>
Na remélem jövõre BF2 is szerepel majd WCG-n! Grat a srácoknak már csak azért is mert kijutottak!<#worship>#worship>
PT-6| Rodat
Hurrá !!
Kár, hogy nincsennek nálunk ilyenek !<#violent>#violent><#gun>#gun>
Kár, hogy nincsennek nálunk ilyenek !<#violent>#violent><#gun>#gun>
warhammerLINUX
BF volt bármilyen formában is <#nemtudom>#nemtudom>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
gratula
xbox360+komputer
Gondolom, mint mindig, most is a StarCraft döntõ volt a WCG fénypontja, ki nyerte?
grat PIAA!! 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Gratulálok a magyar csapat eredményeihez és sok sikert kívánok a továbbiakban is!
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
szakmat tevesztettem. ra kene gyurjak valami jatekra. Solitaire-bol van bajnoksag?
gyors tartok egy edzest <#bee1>#bee1>
gyors tartok egy edzest <#bee1>#bee1>
Nem baj, ha kevés dolog sikerült jól, fõ hogy helyt álltak. Szép volt skacok! <#kacsint>#kacsint>
Szép eredmény az Ancients-tõl grat!
A WCG szervezõitõl viszont nem, hogy nem volt UT!
A WCG szervezõitõl viszont nem, hogy nem volt UT!
gratulálunk nekik! Itt ül mellettem számtech órán Fop.DNA, aki 3. lett a westendben rendezett döntõn, ne tudjátok meg hogy izgult a kintiek szerepléséért.. 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!