25
  • gordonmail
    Én a S.W.A.T. 4 -et raknám be, CSAK az a baj, hogy a CO-OP on kívűl a többi néha elfajúl és CS party lesz belőle. Mi nyomjuk Lanen minden este...
  • gaben71
    KDOG!
    Ha valamihez hülye vagy és nem érted abba minek durrogsz bele?????
    Inkább menny vissza a dobókockáidhoz.
  • Dredd
    téged melyik klánba nem vettek be a bénaságod miatt? :))))
  • HöfEE
    A cikkhez annyit hogy gratuláljunk az összes magyar résztvevőnek eredménytől függetlenül mert aki ide kijut már tud valamit.Én személy szerint a Call of Duty -t hiányolom a WCG ről , Európában rengetegen űzik , Magyarországon talán még többen is mint a Counter Strike ot ( ha nem igy lenne nyugodtan javitsatok ki)
  • HöfEE
    Szerintem nem az a degenerált aki ilyen szinten űzi azt a játékot amit, hanem az aki fel se fogja ,nem is tudja miről beszél csak benyög egy értelmes kommentet. Fogadni merek életedben nem játszottál neten valamivel , lanparty számodra ismeretlen kifejezés hogy tudd mit jelent az a szó hogy klán nem is kérdezem. Csak igy a hazai e-sport megvédése érdekében annyit: KDOG te egy NOOB vagy.
  • KDOG
    de ez már tényleg szánalmas.
    e-sport :)
    Ki ér elöbb az optikushoz szemüveget venni, és nehezitésképpen az utca tele van rakva számtechboltokkal, és 6db sli be köthetö Nforce 28 as alaplapokkal :)
    ahhhhhhhhh
    sport ! :)
    Inkább enyhén degenerált népek
  • KDOG
    MENNYI KOCKA EGY KÉPEN :)
    LOL :D
  • GeriQ
    a wcg link a végén nem jó.

A magyar induló az nfsu2-ben pedig a győztestől kapott ki...
  • haxoror
    Grat!

Kár hogy BF és UT nem volt, elég fura így a lista...
  • archkoven
    Engem ez az egész WCG nem érdekel amióta az Age of Empirest kivették és helyére szar arcade játékokat és lebutított stratégiákat tettek.
  • irkab1rka
    Nekik nincs miért szégyenkezniük, nekünk van.
    Ott sem voltam :)

Asszem most már veszek egy számítógépet, aztán [moderálva].
  • Atees1987
    GRAT
  • Svindler
    Na remélem jövőre BF2 is szerepel majd WCG-n! Grat a srácoknak már csak azért is mert kijutottak!
  • warhammerLINUX
    Hurrá !!

Kár, hogy nincsennek nálunk ilyenek !
  • schrank
    BF volt bármilyen formában is
  • onimusha
    gratula
  • stukov
    Gondolom, mint mindig, most is a StarCraft döntő volt a WCG fénypontja, ki nyerte?
  • Mice
    grat PIAA!! :)
  • SLYTHOMi
    Letölteni való mindenkinek:

WCG selejtező összefoglaló

WCG magyar kvalifikáció

• stepboy
    Gratulálok a magyar csapat eredményeihez és sok sikert kívánok a továbbiakban is!
  • vincuska
    szakmat tevesztettem. ra kene gyurjak valami jatekra. Solitaire-bol van bajnoksag?

gyors tartok egy edzest
  • Alfa Of NS
    Nem baj, ha kevés dolog sikerült jól, fő hogy helyt álltak. Szép volt skacok!
  • Alkarcsont
    Szép eredmény az Ancients-től grat!
    A WCG szervezőitől viszont nem, hogy nem volt UT!
  • Darth Sith
    gratulálunk nekik! Itt ül mellettem számtech órán Fop.DNA, aki 3. lett a westendben rendezett döntőn, ne tudjátok meg hogy izgult a kintiek szerepléséért.. :D
  • QuippeR
    nincs miért szégyenkeznünk