25
-
#25 Én a S.W.A.T. 4 -et raknám be, CSAK az a baj, hogy a CO-OP on kívűl a többi néha elfajúl és CS party lesz belőle. Mi nyomjuk Lanen minden este... -
gaben71 #24 KDOG!
Ha valamihez hülye vagy és nem érted abba minek durrogsz bele?????
Inkább menny vissza a dobókockáidhoz. -
Dredd #23 téged melyik klánba nem vettek be a bénaságod miatt? :)))) -
#22 A cikkhez annyit hogy gratuláljunk az összes magyar résztvevőnek eredménytől függetlenül mert aki ide kijut már tud valamit.Én személy szerint a Call of Duty -t hiányolom a WCG ről , Európában rengetegen űzik , Magyarországon talán még többen is mint a Counter Strike ot ( ha nem igy lenne nyugodtan javitsatok ki) -
#21 Szerintem nem az a degenerált aki ilyen szinten űzi azt a játékot amit, hanem az aki fel se fogja ,nem is tudja miről beszél csak benyög egy értelmes kommentet. Fogadni merek életedben nem játszottál neten valamivel , lanparty számodra ismeretlen kifejezés hogy tudd mit jelent az a szó hogy klán nem is kérdezem. Csak igy a hazai e-sport megvédése érdekében annyit: KDOG te egy NOOB vagy. -
KDOG #20 de ez már tényleg szánalmas.
e-sport :)
Ki ér elöbb az optikushoz szemüveget venni, és nehezitésképpen az utca tele van rakva számtechboltokkal, és 6db sli be köthetö Nforce 28 as alaplapokkal :)
ahhhhhhhhh
sport ! :)
Inkább enyhén degenerált népek -
KDOG #19 MENNYI KOCKA EGY KÉPEN :)
LOL :D
-
GeriQ #18 a wcg link a végén nem jó.
A magyar induló az nfsu2-ben pedig a győztestől kapott ki... -
haxoror #17 Grat!
Kár hogy BF és UT nem volt, elég fura így a lista... -
archkoven #16 Engem ez az egész WCG nem érdekel amióta az Age of Empirest kivették és helyére szar arcade játékokat és lebutított stratégiákat tettek. -
irkab1rka #15 Nekik nincs miért szégyenkezniük, nekünk van.
Ott sem voltam :)
Asszem most már veszek egy számítógépet, aztán [moderálva]. -
Atees1987 #14 GRAT -
#13 Na remélem jövőre BF2 is szerepel majd WCG-n! Grat a srácoknak már csak azért is mert kijutottak! -
warhammerLINUX #12 Hurrá !!
Kár, hogy nincsennek nálunk ilyenek ! -
#11 BF volt bármilyen formában is -
onimusha #10 gratula -
stukov #9 Gondolom, mint mindig, most is a StarCraft döntő volt a WCG fénypontja, ki nyerte? -
Mice #8 grat PIAA!! :) -
#7 Letölteni való mindenkinek:
WCG selejtező összefoglaló
WCG magyar kvalifikáció
-
stepboy #6 Gratulálok a magyar csapat eredményeihez és sok sikert kívánok a továbbiakban is! -
vincuska #5 szakmat tevesztettem. ra kene gyurjak valami jatekra. Solitaire-bol van bajnoksag?
gyors tartok egy edzest -
Alfa Of NS #4 Nem baj, ha kevés dolog sikerült jól, fő hogy helyt álltak. Szép volt skacok! -
Alkarcsont #3 Szép eredmény az Ancients-től grat!
A WCG szervezőitől viszont nem, hogy nem volt UT! -
#2 gratulálunk nekik! Itt ül mellettem számtech órán Fop.DNA, aki 3. lett a westendben rendezett döntőn, ne tudjátok meg hogy izgult a kintiek szerepléséért.. :D -
#1 nincs miért szégyenkeznünk