23748
-
#20092 -
#20091 nem fun, köszi VRSDM az együttműködést :)
-
#20090 jók.. első tetszik a legjobban -
#20089 fun. :)
facebook/laszlo.bodrozsan.photography -
#20088 van néhány új.
[apro]
(tudom énis hogy közel sem vagyok semmilyen szinthez, de szívesen mutatom őket)
[center]
-
Aspyrin #20087 A negyedik nekem kifejezetten tetszik. -
#20086 Nagyon jók lettek! Gratula! Bárcsak egyszer én is tudnék hasonló minőségű képeket produkálni. -
#20085 Nagyon kis liquify már van rajta:) Csak ízlésesen...:) Nem akartam természetellenesen túlzásba esni:) -
#20084 Mi tartott ennyi ideig? :)
Mint mindig, joak. Talan egy picike liquify a hasra? :) -
#20083 Sziasztok, pár új kép és blogposzt ;)
-
#20082 flickr-en vannak a képek, csak nincs már sg-s tárhelyem:S
a portré és a drops külön kép.
kiváncsi volnék a véleményekre -
#20081 macro sunset
kutyaportrédrops
-
#20080 Tegnap este egész világos volt :)
-
DecenS #20079 sajátos műfaj...
mondjuk a "közeli celebek" bejegyzés címen kicsit felszaladt a szemöldököm... clint eastwoodot, jack nicholsont, bill murrayt ne emlegessük má' kutyaközönséges celebként (egy lapon mondjuk hilton kisasszonnyal meg mittomén) kicsit más fajsúly...
énkérekelnézést. -
Aspyrin #20078 igen :) -
Aspyrin #20077 ne szopass -.- -
#20076 néhány durvulós nem tőlem ofkorsz.
többi -
DecenS #20075 gondolom, az új 50-135-ösével :) -
#20074 hu ez nagyon jo! Ezt mivel csinaltad? -
Aspyrin #20073 -
#20072 Játszogattam RAW képpel, tényleg nagyon sok mindent lehet állítani. Ezt a képet csak linkelem, mert nem valami érdemleges :) -
#20071 köszi majd elolvasgatom meg próbálkozok aztán ha sikerül vmi jó akkor mutatom :D -
#20070 pl
RAW konvertálás-alapfokon
-
#20069 Sokat olvastam már hogy egy RAW-ként készített képből sokat ki lehet hozni. Valaki tudna egy leírás írnit vagy adni hogy, hogyan és miként lehet dolgozni egy RAW képpel? Mennyiben különbözik a JPEG-től? -
#20068 Koszi a kritikat, majd igyekszem :)) Persze ez a "HDR" tenyleg csak proba volt... A PS-CS5-el is csak ismerkedem YT videok alapjan...
Ha lesz ertekelheto kepem, majd azert beszurom ide. (Szamomra ertekelheto. Mas szamara lehet ertekelhetetlen:)))
Udv Mindenkinek!
-
#20067 Infraszuro jo, hotfilter rossz! :)
Amugy a zaj az ISO400 miatt van... Panasonic FZ50-el az mar nem az igazi... de nekem ez a zaj karakterisztika tetszik szoval ezert nem akartam szurni :) -
#20066 irigylésre méltóan rövid expó :| -
Tudom, hogy zajos de nem erdekel mert nekem tetszik a zaj :) -
#20064 mondom akkor sem esz nelkul! :) (Nekem ez mar tulzas... olyan 'difotszettinges hajkontaszt a fotomatikszban'-os... ergo ugy nez ki mint amire kb 5 masodpercet szantak a kidolgozasnal :P) -
#20063 hádéer. :)
többi kép
-
#20062 nem bantaskepp de ez borzaszto :) Teljesen feleslegesen hasznaltad a HDR-t raadasul tulhuzva mindent igy egy rakat bebukott feketeseg van a kepen. Az egyetlen pozitivum, hogy az 'egyelore'-t helyesen irtad (es nem egyenlore-t :D)
A HDR szep es jo, de egy gyenge kepett maximum 'kozepszarra' tud feltornaszni. Meg szerintem a HDR-t akkor kene csak hasznalni amikor tenyleg van ertelme... Es akkor se esz nelkul. Meg kulonben is... Egy kepes RAW-bol is iszonyat sokat ki lehet hozni szinte pillanatok alatt, akkor minek HDR... -
Elso HDR probalkozas. [ablakon keresztul] Egyelore ismerkedem az uj geppel, ill. a fotoshop-pal is. -
#20060 -
#20059 Budapesten merrefele? Ha Del-Buda akkor a Budafoki Fotoklubbot tudom ajanlani. -
DecenS #20058 írtam privátban -
csukaj #20057 A sörözés csak a mellékes, a lényeg a közvetlen kapcsolatteremtés és egymás megismerése. A közös fotózásnak pedig szerintem az az előnye, hogy tudsz másoktól tanulni, vagy esetleg másoknak segíteni. Nyilván nem minden fotózásra szeretnék "csordában" járni, de heti/havi 1-2 alkalom nagyon hasznos lehet. -
#20056 Szerintem olyan közösséget, aki szívesen sörözik, bármelyik kocsmában találsz, ám a csordában való fotózás lélektanát nem értem. -
csukaj #20055 Sziasztok,
Tudtok esetleg Budapesten ajánlani egy lelkes amatőr közösséget, akikkel időnkként össze lehet járni közös fotózásokra vagy csak beülni valahova sörözni és beszélgetni? Mivel nemrég költöztem Budapestre, sajnos nem ismerek itt senkit. Ezért szeretnék egy fotós társaságba eljárni, ahol egyrészt megismerkedhetek hasonló érdeklődésű emberekkel másrészt pedig tanulhatok a nálam tapasztaltabbaktól.
Ha esetleg számít, néhány link az eddigi munkásságommal kapcsolatban:
Újabb képeim (tükrös géppel): https://picasaweb.google.com/csukaj/PhotographyD90?feat=directlink
Régi képeim (dridge géppel): https://picasaweb.google.com/csukaj/PhotographyOld?feat=directlink
... és egy blog: http://csukaj.blogspot.com/ -
#20054 teljesen rendben is van a dolog, kevesen születnek "fotósnak", és ezt is lehet egy életen át tanulni, csiszolgatni mint minden más tudást :)
de szerintem a tanulási folyamat egyik fontos része ha meglátod a saját képeiden a hibákat, illetve hogy azokat legközelebb hogyan tudod elkerülni.. ezért kérdeztem hogy ha te végignézed a saját képeidet, akkor melyikről mit tudnál elmondani (hibát, pozitívumot, mi tetszik benne, mi nem stb)? -
#20053 saját kedvenc...