Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ezt most Te döntötted el, 100%, hogy így éreznek mások is?
http://gaborszantai.co.uk/
-Amikor a delikvensek itt megjelennek sajnos nem az ízlésvilágom miatt kell takarítanom utánnuk. Emlékezetes múltkori jelenlétük alatt nagytudású kolléga tucatnyi szídkozódását kellett törölnöm, mert képtelen volt felfogni, hogy a személyes vitákat ellehet intézni privátban is<#zavart2>#zavart2> és nem kell szétcsesznie folyamatosan a topikot.
-Ha nem képes valaki kultúráltan összehozni egy kritikát sem akkor ne tegye.
-Ide nem "fejlõdni akaró" emberkék járnak ezt már milliószor kitárgyaltuk.
-Itt mindenki igyekszik segíteni a másiknak.
-A topik valóban publikus, de én hoztam létre pont az elõbb felsorolt okok miatt és "kissé" talán jobban a szívemen viselem a sorsát mint más, sry.
2., Õk olyan amatõrök, akik már valamit felmutattak - ez persze nem jogosítja fel Õket a negatív hangnemû kommentek alkalmazására, de mindenkinél más az a türelmi és esztétikai ingerküszöb, amely átlépésével keményebben beszólnak valakinek...
én pl. nem ugatok le senkit, volt akinek MSN-en segítettem órákon keresztül, volt aki elhozott egy CD-nyi képet és itt rágtuk át...
ha olyan emberek járnak ide, akik szeretnének fejlõdni, akkor nem abból tanulnak, hogy "de szép kutya", hanem attól, ha valaki elmondja, hogy egy hangsúlyos kerettel felborítja a kép egyensúlyát, vagy a 1000. középre komponált naplemente már nagyon unalmas, vagy jobb lett volna a kép más fehéregyensúllyal...
ha vki alkot, az kritikát von maga után, amit viselni kell, fõleg egy nyílt fórumon...
az más kérdés, hogy a kritikát illik emészthetõ hagnemûvé tenni...
végül Neked/Nekem nem az a dolgunk, hogy olyan dolgokat takarítsunk, ami a személyes ízlésvilágunkba nem fér be, hanem azokat amelyek indokolatlan, fotózáshoz nem köthetõ vitákat szülnek...
pár ember miatt nem kellene általánosítani egy topic közösségét...
és lehet, hogy az a pár ember faragatlan vagy antiszociális, de morgolódásukba megszívlelendõ tanácsokat rejtenek...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
(Azért a csúszda mégis csak jobban illene hozzá 😉
(Bocsáss meg kötekedõ modoromért)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
<#eljen>#eljen>
(itt 2, 4, 5, 6, 8 volt számomra kiemelkedõ)
Képekhez grt <#eljen>#eljen>.
(1, 7, 8, 9, 10 különösen tetszik)
Nagyon szép kép.
Grt hozzá <#eljen>#eljen>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
<#nemtudom>#nemtudom> Hüle fríveb. A köv. adagot áttettem egy másik tárra.

<örül, mert augusztusban õ is megy görögbe>örül, mert augusztusban õ is megy görögbe>
Szal pár kép:
Egész Go. tele van kabócákkal amik reggel 7-tõl este 7-ig egyfolytában ciripelnek a tücsköknél jóval hangosabban. Az elsõ napokon majd megõrültünk. Aki nem járt még ilyen helyen, az nehezen tudja elképzelni, hogy mennyire hangosak. Szóval sikerült elkapni amikor éppen levedli elõzõ "bõrét", amikor frissen vedlett, és amikor már teljesen kifejlett. Az utolsó képre különösen büszke vagyok mert nagyon nehéz ezeket lefényképezni amikor már kifejlettek mert ahogy az ember ha csak egy fél méterre közelíti meg õket, már el is repülnek.
Sajna a szállásunk hegyekkel volt körülvéve, ezért nem lehetett tól jól naplementét fényképezni. Ez a kép már hazafele úton készült az ablakból. Sajna csak most vettem észre, hogy mázgás volt az ablak. 😞
To be contineu...