Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Én azért szeretnék kicsit fejlõdni, hozzám jöhetnek a kritikák...
<#szomoru1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez nem az én döntésem, az tesz fel ide képet aki csak akar. Eddig még nem derült fény arra, hogy bárki is szakmai jellegû kérdéssel fordult volna a topikhoz, de ha ilyen jellegû probléma akad egészen biztos, hogy megpróbálunk a "tudásunk" szerint segíteni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

"-Ide nem "fejlõdni akaró" emberkék járnak ezt már milliószor kitárgyaltuk."

Ezt most Te döntötted el, 100%, hogy így éreznek mások is?

http://gaborszantai.co.uk/

Visszafelé válaszolok:

-Amikor a delikvensek itt megjelennek sajnos nem az ízlésvilágom miatt kell takarítanom utánnuk. Emlékezetes múltkori jelenlétük alatt nagytudású kolléga tucatnyi szídkozódását kellett törölnöm, mert képtelen volt felfogni, hogy a személyes vitákat ellehet intézni privátban is<#zavart2> és nem kell szétcsesznie folyamatosan a topikot.

-Ha nem képes valaki kultúráltan összehozni egy kritikát sem akkor ne tegye.

-Ide nem "fejlõdni akaró" emberkék járnak ezt már milliószor kitárgyaltuk.

-Itt mindenki igyekszik segíteni a másiknak.

-A topik valóban publikus, de én hoztam létre pont az elõbb felsorolt okok miatt és "kissé" talán jobban a szívemen viselem a sorsát mint más, sry.

1., Nem az én topicom, hanem publikus
2., Õk olyan amatõrök, akik már valamit felmutattak - ez persze nem jogosítja fel Õket a negatív hangnemû kommentek alkalmazására, de mindenkinél más az a türelmi és esztétikai ingerküszöb, amely átlépésével keményebben beszólnak valakinek...

én pl. nem ugatok le senkit, volt akinek MSN-en segítettem órákon keresztül, volt aki elhozott egy CD-nyi képet és itt rágtuk át...

ha olyan emberek járnak ide, akik szeretnének fejlõdni, akkor nem abból tanulnak, hogy "de szép kutya", hanem attól, ha valaki elmondja, hogy egy hangsúlyos kerettel felborítja a kép egyensúlyát, vagy a 1000. középre komponált naplemente már nagyon unalmas, vagy jobb lett volna a kép más fehéregyensúllyal...

ha vki alkot, az kritikát von maga után, amit viselni kell, fõleg egy nyílt fórumon...
az más kérdés, hogy a kritikát illik emészthetõ hagnemûvé tenni...

végül Neked/Nekem nem az a dolgunk, hogy olyan dolgokat takarítsunk, ami a személyes ízlésvilágunkba nem fér be, hanem azokat amelyek indokolatlan, fotózáshoz nem köthetõ vitákat szülnek...

DJ Skyline
ternap estére én is kész lettem teljesen,írni alig tudtam a gépem pl...elírtam dolgokat,nem találtam a % jelet,stb stb <#wilting>

Ez van akkor ha az a pár ember jelentõsen képviselteti magát a topikopdban. El kell nézned. Nálunk sosem volt és lesznek általad "antiszociálisnak" titulált emberkék mert kivágom öket a fenébe..

<#fejvakaras><#ejnye1><#nemtudom>

pár ember miatt nem kellene általánosítani egy topic közösségét...

és lehet, hogy az a pár ember faragatlan vagy antiszociális, de morgolódásukba megszívlelendõ tanácsokat rejtenek...

vagy iskolai xDDDDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GabcsiManó
elsõ 100 ban benne voltam 😛 budapesti volt asszem, vagy kerületi nemtudom..

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

és merre végeztél ? 😄

GabcsiManó
miért kéne bocsánatot kérned? 😊 elírtam, szóltál, és inkább köszönöm 😊

Sonajk @:o)
Tényleg bocs, de ma ilyen kedvem van.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

GabcsiManó
hi 😄 télleg... sry... pedig még helyesírási versenyen is jártam 😄

Majdnem az.
(Azért a csúszda mégis csak jobban illene hozzá 😉
(Bocsáss meg kötekedõ modoromért)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

GabcsiManó
csúzda 😄

A "Digitális és analóg fotográfia" topicba biztosan lehurrognának (jó esetben, mert a rosszabbikban egy szót sem fûznének a képedhez), de nekem itt, fõleg ezzel a címmel "tökre" tetszik 😉. Aranyos kis kép.

Roger6
Egy városi elefánt:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
:-)

Roger6

Az aki kifog vágni téged ha flémelni kezdesz<#alien2>

<#wow2><#eljen>

Yeltzin
.... egyáltalán, ki az az Aspyrin?...... <#fejvakaras><#nemtudom>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Köszönöm 😉 mindenkinek.

BaliBoy
Csini kép. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

wow ez nagyon jó

Roger6
Hú, ez nagyon zsír lett!

Profi 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A képet tegnap este készítettem. A nap már "lebukott", de a háttérben még látszik narancsos fénye.

BaliBoy
Elõször muterom vette észre, hogy a nari fa tele van barna bogarakkal. Amik kb. 4 cmesek voltak. Késõbb megállapítottuk, hogy azok már csak levedlett akármik. Hát mi is megrémültünk, hogy mik ezek. Aztán szép sorjában derültek ki dolgok errõl a bogárról. Elõsször sikerült ugyebár lencsevégre kapni ahogy átalakul (bár ettõl senki sem érezte jobban magát), majd kiderült, hogy amennyire nem szép, annyira ártalmatlan. Csak is és kizárólag növényi nedvekkel táplálkozik. Mintahogy írtam lejebb, a kifejlett példányokat szinte lehetetlen megközelíteni mert egybõl elszálnak. Ezzel nemtom mi volt amit sikerült lefotózni, de engedte magát.

Erre mondják azt, hogy "annyira csúnya, hogy az már szép" 😊

Roger6
Jujj, mennyi kép lett itt tegnap óta! És milyen szépek! Hát, én nem mostanában fogok eljutni ilyen helyekre... Talán majd egyszer. Gratulálok a képekhez. Az a bogár az tényleg baromi csúnya. Inkább nem is megyek külföldre... :-)

BaliBoy
Köszönöm. 2x is! <#smile>

Csak ismételni tudnám önmagamat, azt meg minek 😉
<#eljen>

(itt 2, 4, 5, 6, 8 volt számomra kiemelkedõ)

Szépek lettek. Kicsit irigyellek a szó jó értelmébe véve. Elõször a képekért, aztán Görögországért.
Képekhez grt <#eljen>.
(1, 7, 8, 9, 10 különösen tetszik)

Szeretem a kék színt és ebben a képben van belõle bõven.
Nagyon szép kép.
Grt hozzá <#eljen>

89
kösz, a tiedid is szépek lettek, a kabócák Horvátban is támadtak, Krk szigeten egyfolytában nyomták a "csikorgásukat". Azt hittük eleinte hogy a kocsi adja ki a hangokat 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

BaliBoy
<#wow1> Nagyon szép. A kép is, meg a hely is. <#eljen>

89
ja, gondoltam, hogy az egészet kiszínezem tiszta zöldre, de aztán elvetettem az ötletet 😊

89
Ugyancsak Plitvicai-tavak:

BaliBoy
Egyik este amikor sétálgattunk, hozzánk szegõdött. Velünk jött vagy 1 órán keresztül. Utánna már a hegyen lévõ apartmanba már nem követett minket. Az nem nagyon tetszett neki, hogy hegyet másszon. 😄

BaliBoy
Csakugyan. Érdekes, hogy a dox-ra feltöltött képeket megjeleníti rendesen.

Lehet, hogy a tûzfalad védi. Nálam eddig minden linked látható.

BaliBoy
<#confused> Nekem nem jeleníti meg a saját belinkelt képeket. Csak nemtom miért.
<#nemtudom> Hüle fríveb. A köv. adagot áttettem egy másik tárra.

Nagyon szép fotók<#eljen>
<örül, mert augusztusban õ is megy görögbe>

DJ Skyline
hát ez baromi ronda egy bogár!😄

kutya cuki 😊

BaliBoy
Én meg Gögörországban jártam. 😊 És a fényképezõt sem hagytam itthon.
Szal pár kép:

Egész Go. tele van kabócákkal amik reggel 7-tõl este 7-ig egyfolytában ciripelnek a tücsköknél jóval hangosabban. Az elsõ napokon majd megõrültünk. Aki nem járt még ilyen helyen, az nehezen tudja elképzelni, hogy mennyire hangosak. Szóval sikerült elkapni amikor éppen levedli elõzõ "bõrét", amikor frissen vedlett, és amikor már teljesen kifejlett. Az utolsó képre különösen büszke vagyok mert nagyon nehéz ezeket lefényképezni amikor már kifejlettek mert ahogy az ember ha csak egy fél méterre közelíti meg õket, már el is repülnek.

Sajna a szállásunk hegyekkel volt körülvéve, ezért nem lehetett tól jól naplementét fényképezni. Ez a kép már hazafele úton készült az ablakból. Sajna csak most vettem észre, hogy mázgás volt az ablak. 😞

To be contineu...

Gyönyörû színek<#wow1><#eljen>

Roger6
Köszi!