Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Látod itt #3345 én is errõl beszéltem.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Elsõ a munka, délután megbizgálom 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ne fogd magad vissza és állj neki 😉

Legyen ez a kép szerkeszthetõ másoknak is.
Szívesen venném, ha megmutatnád, te mire gondoltál.
Ez az alapkép.

Roger6
Én bennehagynám a gallyakat, sejtetvén, hogy a háznak nincs lakója. Mint egy elhagyatott viskó. Csak a koszos ruha utal arra, hogy a házban van élet, illetve ez is csak sejteti, mert bárki ott hagyhatta. Kontrasztot és is kicsit megnyomnám, talán jobba nézne ki. Persze nem biztos. Meg hát mindenkinek más tetszik...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Köszi, ha már így alakult én is elmondom a véleményem 😊 A kép jobb oldaláról le(ki)vágnám a belógó gallyakat, fotosoppal állítanék a fényes/sötét tónusokon és keret nélkül hagynám 😊

Ilyen.

Komoly körülmények között él szerencsétlen :/
Keret nélkül milyen lenne?

Roger6
Ez a sötét keret elég komollyá teszi a képet. Talán nem véletlenül adtad neki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Úgy látom, a ház is elég beteg... :-)

No ezen felbuzdulva 😊

Dialízisre (mûvese kezelés) hordunk egy beteget. Õ itt lakik 😞
(és ez K750i)

Biztosan igazad van és ha lehetõségem lesz rá, majd megpróbálom. Azt viszont vedd figyelembe: Már említettem, hogy a képek nagy része munkaidõben, két mentés, betegszállítás között készülnek (remélem a fõnökség nem SG rajongó). Sok "pepecselésre" beállítgatásra nincs lehetõségem. Igyekszem a lehetõ legtöbb képet ellõni, aztán ha hazaérek, szelektálok. Sokszor már annak is örülök, hogy így sikerültek. Majd, ha vesszem a fáradtságot és elmegyek munkaidõn túl, csak azért, hogy fotózzak, talán jobb képek születnek.

Ha valaki nem ért valamihez, de látunk benne "kurázsit", nem kioktatni kell, hanem okosítani, mert ha "hajlik" a szépszóra, abból tanul.
Eddig ezt hiányoltam.

Köszönöm, hogy a hiányérzetemet csökkentetted 😉

Blasta
<#eljen><#eljen>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Roger6
Na, akkor hogy mársól is essen szó:

Sonajk, a 3279-es képedhez:

Elsõ ránézésre nagyon tetszett a kép (még most is), ügyes ötlet, jó kivitelezés. A színek stimmelnek. Hogy mit csinálnék én másképpen? Talán én nem makróban lõttem volna, hanem inkább az égre koncentráltam (fókuszáltam) volna. Hátulról az autó (vagy trakesz) lámpájával világítottam volna helyzetjelzõvel (asszem az a leghalványabb). A vaku felejtõs.Aztán állvány felállít, ugyanebben a magasságban, és hosszabb záridõt alkalmaztam volna, hogy az esetleges szél, vagy valami megmozgassa a növényeket, így azok elmosódnak, a naplemente meg frankón éles marad. Hát ezt csináltam volna én, de az az igazság, hogy én szeretem a hosszabb záridõs képeket, az elmosódott, sejtelmes dolgokat, így ez nem biztos, hogy mindenkinek tetszene. Csak így tovább!

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

aztábn nehogy erre alapozd pályafutásod mert hamar bebuksz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
köszi!

#3318 "Részemrõl a téma továbbiakban lezárva. Nem fogok és nem is akarok foglalkozni ezzel."

Ehhez tartom magam.

Blasta
"Látod, a problémám nekem is itt kezdõdik "legfeljebb nem írnak rá semmit"."
Írtam az legutóbbi képedre is, lese szartad...
Nem egyszer dícsértem már meg fotódat ebben a topikban (is), de mégis itt tartunk, hogy besértõdsz mint egy kislány...

"Nem igen óhajtok ezért, a továbbiakban ott publikálni"
Hála Istennek!

"Ellenben állatvédelembõl (bár a topic témája nem ez lenne), röktön sikerült valakinek kioktatnia."
Arról volt szó, hogyan ILLIK fotózni állatokat, ez pedig hozzá tartozik fotográfiához.

"Aztán tegnap este, szintén ue. fordult elõ."
Mégis mi fordult elõ tegnap este? Közölted, hogy "ezt gyûlölöd egyes emberekben", remek szemellenzõs gondokodásról téve tanúbizonyságot.
Aztán ha mások elmondják a véleményüket, sértõdötten elkullogsz és duzzogva irogatsz ebbe a topikba. Gratulálok! <#eljen>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

HD JOHNNIE
akkor jó, mert ha így lett volna rohantam volna a bóthba venni egyet <#nyes>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

figy nekem is a legszebb makrom (sztem) vakuval készült 😊

HD JOHNNIE
THX mindenkinek! <#vigyor0><#worship>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
ehh elfelejtettem, hogy meg lehet nézni<#vigyor>

😊
vaku: van
ezt nem tom :S
záridõ 0.017 s (1/60)
blende(ami asszem ua mint a rekesz) f/2.7
fókusz távolság 0.64m
ISO érték 100
Fehér egyensúly: Auto
Világítás forrás: vaku
Fénymérés: Center Weight (közép vagy közpre koncentrált vagy mi 😄 még angolbol nem vok pro)

Ktön válaszolok! Nem 😄

De igen, bár felvilágosítottak róla, hogy az nem az igazi. Azért ez a háttérképem azóta.
Nem vagyok én fotográfus, csak szeretem a szép képeket. Az pedig, hogy szép, mindíg az egyén ízlésétõl függ. Lehet, hogy rossz az ízlésem?

DJ Skyline
én csak az elsõ 3-at értem,a többi mind kínai nekem!😄

1ébként vakuztad nem ?

Isten éltessen és tartson meg sokáig!

Boldog szülinapot ;-)

De bizony ám 😉

Nem, nem. Az nem 750i. Ez egy hp photosmart 735, bár csak kölcsönbe van nálam.

Camera Make: Hewlett-Packard
Camera Model: hp photosmart 735
Image Date: 2006:07:16 12:05:11
Flash Used: Yes (Auto)
Focal Length: 6.0mm
Exposure Time: 0.017 s (1/60)
Aperture: f/2.7
Focus Distance: 0.64m
ISO equiv: 100
White Balance: Auto
Light Source: Flash
Metering Mode: Center Weight
Exposure: program (Auto)

http://gaborszantai.co.uk/

HD JOHNNIE
basszus és ezt egy 750i-vel???? Nagyon komoly!!! <#eljen>

Grat mindenkinek a szép képekhez!<#vigyor0>

😄D

Semmi gond, mindjárt ízekre flémelünk miatta 😊

Azért az a "röktön" a rögtön helyett csúnyán fog ott díszelegni az elkövetkezõkben 😞

Loál János
Persze, nem egyszerû ez a dolog. Én is beraktam a múltkor pár képet, amik alig váltottak ki reakciót. Ez persze nem túl jó érzés, mert nyílván azért osztottam meg a képeket, mert reméltem, hogy másból is kihoz valamit. Nem így történt. Ettõl függetlenül nem gondolom azt, hogy annyira rosszak voltak a képeim, hanem inkább arra inspirál az eset, hogy legközelebb igyekezzek mégjobbat kihozni magamból.
És sose feldjük el, hogy a fotók tetszése/nem tetszése is merõben szubjektív dolog.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Részben osztom a véleményt.
Megjegyzem, itt nem volt részemrõl vita, ezért is választom az elkövetkezõkben ezt a topicot és nem a másikat. Illetve. Ha ide beteszek egy képet, legalább mondanak róla valamit, nem úgy, mint a másik topicban (legalább "húzták volna le", de még erre sem méltattak). Ellenben állatvédelembõl (bár a topic témája nem ez lenne), röktön sikerült valakinek kioktatnia. Aztán tegnap este, szintén ue. fordult elõ.
Részemrõl a téma továbbiakban lezárva. Nem fogok és nem is akarok foglalkozni ezzel.

Roger6
Naszóval... Itt ezt most le kéne zárni valahogy nektek. Gondolom voltak beszólások, sértõdések, meg minden, de ne errõl szóljon már ez a két topic! Én csak fotózni akarok, minél jobban, és nem azt akarom olvasgatni, hogy itt, meg ott ki a szar ember. Akarok fasza fotókat látni, amibõl ötleteket nyerhetek, és kíváncsi vagyok arra, hogy ki hogyan közelíti meg az azonos témákat. Úgyhogy igen gyorsan zárjátok le, mert engem tényleg zavar ez a dolog, és foglalkzzon mindenki azzal, hogy gépébõl (és magából is) kihozza a maximumot.

"tedd be a másikba is a képeket, mint Sonajk - legfeljebb nem írnak rá semmit, de lehet, hogy igen"

Látod, a problémám nekem is itt kezdõdik "legfeljebb nem írnak rá semmit". Ha a berakott képemet "le x@roznák", még az is jobb lenne annál, hogy nem írtak semmit. Nem igen óhajtok ezért, a továbbiakban ott publikálni. Majd csak csendben olvasgatok. (Különösen érvényes ez, a tegnap este történtek után). Tök jó csapat, csak valamiért én nem kívánkozok a sok "okos" ember közé. Természetesen a hiba, lehet, hogy az én "készülékemben" van, de akkor pontosan ezért lesz jó így.

Roger6
Megint csak köszönet mindenkinek. A házakat ki kéne szedni? Valóban, igazad lehet... Majd szólok valakinek, hogy buldózerrel döntse le õket! :-) PS-el nem akarok belenyúlni nagyon, bár vághattam volna keskenyebbre is, tényleg. A másik fotós topicot is ismerem, csak oda nem merek felrakni képet, elõbb még tanulnom kellene... Úgyhogy ide is írjátok nyugodtan, hogy mit csinált volna másképp, ebbõl tanul az ember. Vagyis én. :-)

Amse
Szerintem jó, hogy ott van, mert így nekem vmi lakótelep közepén lévõ játszótéri játékot juttat az eszembe, de ha nem lenne ott nem tudom eldönteni, hogy miez.
Én talán még a felismerhetõ házakból többet komponálnék a képre...

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen>
Ismét jó lett! Ez a kék, valami veszett jó. És hogy más szín ugye nem nagyon van - na jó a "fekete" árnyak, de pont ettõl jó.
Ha kukacoskodi akarok, akkor talán a jobb alsó sarokban elõbukkanó házakat hoznám fel, de csupán ennyi.
Grats!

gamertag: kenobita

Amse
Rakd be nyugodtan azokat a képeidet a másik topicba amik szerinted tényleg jól sikerültek. Ott van az a közösség amelyik leírja szerinte miben kellene változtatni illetve mire figyelj egyes esetekben.
Ahogy megfigyeltem ebben mindenkinek minden tetszik és fõleg ez hátráltat a fejlõdésben. Kritika kell és el kell viselni, ha csak neked tetszik a kép.

G azt akarta mondani, hogy tedd be ebbe a totyikba is a fotót 😊

tedd be a másikba is a képeket, mint Sonajk - legfeljebb nem írnak rá semmit, de lehet, hogy igen😊

http://gaborszantai.co.uk/

Véleményt eddig is formáltunk, ezekután is fogunk 😊

Roger6
Erre jöhetnek a kritikák, meg minden, ami belefér (remélem jó lesz a link...):