Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy tetszik a kép,a szélén az ablakkeretet meg kiveheted PS-el. Derûs este volt 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Roger6
Hát igen, valóban nem az. Az valami vas szerkezet, de jól mutat a képen. Nem hittem, hogy ekkora figyelmet fogtok neki szentelni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Meglepõdnék, ha az gémeskút.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

De szép a színvilága! 😊 Látom, egy gémeskút is van a közelben.

Roger6
Jaja, tényleg ott maradt az a sz@r... Majd legközelebb talán jobb lesz. Köszi!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

cenobite
A bal felsõ sarokban kcsit zavaró az a "bigyó" (ablakkeret?), de amúgy szép a színvilág. Grats!

gamertag: kenobita

Roger6
Ez meg tegnap este készült, az abalakomból:

Exposure: 3,2 s
F= 2,8
ISO=200

Roger6
Szerintem a színkorrekció még belefér. Legalábbis itt az amatõröknél biztosan.

Roger6
Szerintem kéne bele egy kis zöld szín! ¡z hiányzik belõle.... :-)

89
Amúgy ilyen volt...ez mennyire számít korrigálásnak?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Na, hogy azért témánál maradjunk 😊
Plitvicai tavaknál csináltam, kis PhotoShop "quick fix" közremûködéssel 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Roger6
Te mit keresel suliban ilyekor?

nem vagy elemedben, ezt az F1 topicban is bebuktad😊

mindig, akkor jössz rendet rakni, mikor kihunyt a tûz😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
mi van itt? elmegyek suliba ahol 1,5 órán át bombázzák az agyam és próbálom nem rájuk gyújtani az épületet erre itt is áll a bál, FLÉM OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
"elég unalmas, hogy mindent megpróbálsz(teljesen értelmetlenül) kimagyarázni."

Ez elég szomorú, szvsz mindenki érti rajtad kívül.
A topik házigazda dolgát meg hadne én magyarázzam már el. Részemrõl is off.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Te meg a másik fele, olvasd el mit reagáltam tudálékony kollégádnak és tanulj belõle. Legközelebb majd nem fogsz hisztizni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tényleg ne osztd már az észt kérlek, elég unalmas, hogy mindent megpróbálsz(teljesen értelmetlenül) kimagyarázni. Nekem nem az a dolgom, hogy mindenféle linkekbe beleklikkeljek. Vegye a fáradtságot és biggyesszen oda valamit ha már arra van ereje, hogy beszúrjon egy url-t!
A téma részemrõl lezárva.

Galy
érdekes, hogy egyedül te nem fogtad fel, hogy mirõl szól a link....
Blasta
Najó, én végeztem, "élmény" volt ide benézni ISMÉT...

Blasta
"Legközelebb talán próbáljon meg egy értelmes mondatot hegeszteni a link mellé, hogy mi célt szolgál egyáltalán, akkor talán nem lesz számomra se félreérthetõ."

Pfffff... Rákattintani kb. 100x rövidebb mint egy "magyarázatot" elolvasni. Erre való a LINK, tudja?!!!!!!! Egybõl megláttad volna, hogy mirõl van szó.

Aspyrin azért törölte, mert ki volt hegyezve a szeme Galy logójára, kész. Éppen fordítva, elõször töröltem a hsz-t indokolatlan reklám miatt majd utánna feltûnt, hogy éppen a delikvens volt a nagyszájú topikgyûlölõ (hozzáteszem, hogy privátban megindokoltam a cselekedetem, amire az úr ismét csak benyomta a linket- ilyen esetben már járna neki kapásból egy permban).
Legközelebb talán próbáljon meg egy értelmes mondatot hegeszteni a link mellé, hogy mi célt szolgál egyáltalán, akkor talán nem lesz számomra se félreérthetõ.

Roger6
Ja, az autós-motoros pályázatot? Azért van most balhé? Hát, ti tudjátok mit csináltok...

Blasta
Az oldal is amatõr, ahol a pályázat indult. Teljesen amatõr, nincs mögötte cég, vagy profi fotós egylet, ez a dolog rém egyszerû.
Aspyrin azért törölte, mert ki volt hegyezve a szeme Galy logójára, kész. A többség, az idejárók nem érdekelték, csak, hogy Galy logójával belinkelt "reklám" ne legyen itt.

Javaslatom lenne: ki kell bõvíteni a bannert: FOTÓPÁLYÁZATOKAT KÉRÜNK IDE NE LINKELJETEK!

(jut eszembe: anno nem a pixinfo.hu egyik cikkét linkelte be valaki, ami a HDR technikáról szólt és ezután mindenki nekiállt HDR fotókat készíteni?????????)

"ennek a topiknak a szinvonala (fotós szemmel) bármit is javult volna azóta"

Nézegesd a másik topic képeit pl. a 10000 hsz elõtti idõkbõl...

Galy
nem kell, hogy mindenki kedveljen...ez nem is errõl szól
Roger6
Szerintem ennek a topiknak pont ez a lényege: amatõr. Az amatõr ha fejlõdik, már nem ide szúrja a képeit. Szerintem be kéne fejezni ezt a vitát. Bár nem az én dolgom...

Blasta
1. azért tolja ide az arcát, mert a topikotok neve "Fotóink".
ééééés
Azért "tolja ide az arcát" MERT JOGA VAN HOZZÁ!!!!!
2.Ez a pályázat zsír új, talán félrenéztél valamit (a hétvégén lett kirakva)
3.A gond ott van, hogy Te személyes problémáidat vetted elõ, és házigazda lévén törölted a hsz-t. Pedig a dolognak semmi köze nem volt hozzád. Az a komment nem minõsült reklámnak, lévén NONPROFIT szervezõdésrõl van szó, senki egy centet nem kap azért ha ellátogat az oldalra és benevez a fotójával. Plusz ugyebár szintén gyönyörû képeket lehet látni ott is. Plusz senkinek semmi hátránya nem származott abból, ha a komment bennmaradt volna.
Arról nem is beszélve, hogy EGY PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nem ocsmánykodás. A dolgot e kezdted el, a Te "házigazdai" túlkapásod miatt megy itt az adok-kapok.

Ergo: egyszerûen DUZZOGÁSBÓL kitöröltél egy pályázati felhívást, mert anno az oldal tulajdonosa "beszólt" neked.

tudod, ezekután én sem kedvelnélek...

Galy
Az elsõ pontodra reagálva: most sem érzem, hogy ennek a topiknak a szinvonala (fotós szemmel) bármit is javult volna azóta, de az ESÉLY (mégha kevés is), hogy innen valaki értékelhetõ képet küldjön a pályázatra azért megvan.
1. Ha már annyira tudálékosnak érzed magad talán kérdezd meg a kollégád, hogy ha annyira nagyképû volt pár hónapja most hol maradt a büszkesége és miért tolja ide az arcát.
2. Az általad oly' nagyratartott páylázati felhívást már nem egyszer bent hagytam, elég ha csak az egy hónappal ezelõtti (Cat02) hsz-re visszalesel.
3. Nem hiszem, hogy a Te szereped eldönteni, hogy milyen házigazda is vagyok. Amióta megnyitottam a topikot elértük a háromezres hozzászólást, nyoma sincsen vitának, agressziónak. Gyönyörû képeket láthatunk itt aminek nagyon örülök.
Csak akkor van a gond, ha közületek valaki nem bír magával és nekiáll ocsmánykodni.

Blasta
Várom, nagyon barátom, lévén egy pillanatra sem ANYÁZTAM, sem káromkodtam, hacsak az "elmész Te a *******-be"-t nem számítjuk káromkodásnak vagy flémnek. Ezt vállalom.
Sajnos jogom van ide írni. Tehát továbbra is érdekelne a véleményed, árgus szemekkel figyelem, hogyan meséled el a többi fotósnak, hogy miért ignorálsz egy ártalmatlan fotópályázatot?!

Blasta
Tehát:

Hogy átmennyünk értelmes csevegésbe:

Galy anno nagyon régen beírt ide valamit, ami neked nem teccett. Ok.
Azóta Galy töszteletben tartotta a kéréseteket, hogy a "profik" ne irkáljanak ide.
Most betette a saját AMATÕR honlapjának, ingyenes és egész komoly díjjal járó fotópályázatát, amit Te a régi sérlemeid miatt TÖRÖLTED.
Ez pedig személyes "bosszú" ha úgy tetszik, nem fotós és nem is topikházigazádra jellemzõ viselkedés.

EZ A TOPIK NEM A TIED! Attól, hogy Te vagy a házigazda, MÉG NEM A TIED, hanem mindenkié!!!! És ezeket a fotósokat, amatõröket megilleti, hogy tudjanak egy olyan pályázatról, ami csak elõnyére szolgál minden fotósnak.

Ha te ezt a felhívást a személyes sérelmeid miatt kimoderálod, azzal magasról szarod le az idejáró többi fotóst, ergo nem vagy házigazdának való.

Voltál bizony, ha gondolod belinkelem neked. A fenyegetõzésrõl pedig annyit, hogy már rég üzentem a modiknak, hogy tegyenek valamit ellened mert azonkívûl, hogy anyázol és ocsmánykodsz semmit nem tettél még hozzá ehhez a topikhoz!

Blasta
Ha tovább törlöd a kommenteimet, ÉN fogok szólni a moderátoroknak, és elbúcsúzhatsz a topik felügyeletétõl!!!!
(csak szólnék, hogy senem vagyok obszcén, senem flémelek)

Csak csúnyán tudok nézni 😄DD De azért nem szorulok rá egy kecskére 😊

GabcsiManó
csak egy csúnyán nézés, megfogsz egy kiskecskét, és hazalopod sörhasnak álcázva <#hehe>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Naja, akkor lettek volna csak igazán "tartalmas" képek 😄

erõsebb vagy xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Köszi 😊 Simogatót kihagytam mert tele volt gyerekekkel és esélytelen volt a nagy mozgás miatt fényképezni.

GabcsiManó
áá, ezek nagyon komolyak lettem, de ez a zsiráf viszi a pálmát 😊
grat, szépek lettek.. állatsimogató? kiskecskék?

Voltam a fõvárosi állatkertben tegnap, dobok fel egy fél tucatnyi képet 😊

GabcsiManó
ha legközelebb mész, szólj 😊 valahogy sutyiba beszökök a táskádba 😊)))

reménytelen
Jó idõ volt, egy csomót strandoltunk, csak egyszer egy délután esett az esõ egy rövid ideig.
GabcsiManó
hát ez nem Balaton az biztos.... hideg volt? 😊 szép idõd lehetett ahogy a képek mutatják 😊) szépek nagyon <#wink>