Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
összeomlásra volt tervezve 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Falconer
Meg volt tervezve az az epulet rendesen. Szoval nem veletlenul omlott ossze olyan "szabalyosan".

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Pheaper
Úgy van 😄 Sony ericsson 4ever😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Sonajk @:o)
Ha nincs neki, akkor már nem is kellene.
+ különben sem 😊
SE a király 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hogy nem lenne exif?
Ez meglepne <#fejvakaras>

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pheaper
A nokia 6280 lehet hogy azt nem jelzi! nem?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Val szeg, mert az lényegesen jobb képet csinál.
(Én már csak tudom) 😄DD

?
nem értelek...
simán feltöltöttem a gépemre, onnan meg egy képfeltöltõ serverre...
Azért +nézném én azt az eredeti képet is, mert szerintem ez messze nem az 😞
Hol van a kép exif állománya???
Az eredeti képbe beleteszi még a 6280-as is (SE K750i is).
Szóval!
Hallgatlak.

ok mester

Pheaper
Elsõnek is kezd azzal hogy KIKAPCSOLOD A NAGY BETÛT (Caps lock) másodszor fõoldal---saját galéria---képfeltõltés

ColdFire
szovegdoboz alatt ott a képfeltöltés....

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ó NAGY FOTÓ FELTÖLTÕK AVASSATOK BE !
HOGYAN TUDOK KÉPET FELTÖLTENI?
NEKEM ITT VALAHOGY EL FOGY A TUDOMÁNYOM

ja és nem vagyok beszívva... <#vigyor1>
caps lock off pls

ColdFire
hát õ, jó a szemed ghm...
jaj köcsgö vagyok má mögen 😄

ÍGY MINYÁ MÁS MÁR ISMEREM

na igen, szerinted akkor van egy képnek értelme, ha van benne fényeffekt, mikroszkópikus közelítés meg víztükör? <#idiota>
én néha a legegyszerûbb semmitmondó képekben látok meg érdekes dolgokat...
Pheaper

SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY

NEM ISMEREM

6280-as
na de mien teló? me nekem van egy n70 em és az is ien kaliberü képeket csinál nekem

ColdFire
ugye?
a kép értelme nem annyira, de a minosége jó 😄

a mobiltelós képhez csak annyit hogy nokia n-széria (szerintem) de leet hogy nagy hülyeséget beszéltem de télleg nagyon szép

Pheaper
az fix h nem sony ericsson 😊

ColdFire
nekem a sima fekete fehér életképek teccenek

2 megapixelessel, márkát most nem mondok😊
naon jó mindenki képe de sztem a leg jobbak a városi élet képek

ColdFire
huh milyen telefon? 😄

kép

kicsit életlen, mert mobiltelefonnal fényképeztem...

ColdFire
spongyabob jeeeeeeeeeeeeee 😄

Szerintem ne offoljunk ilyen szép idõben ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ColdFire
a videon a boeing alja a fekete volt, a american airlines 77 járatának szine pedig ha jól tudom fehéres szinû volt...

sok fekete szinu gépes légitárs. nincs.... maximum ha katonai célra használják a boeinget...

ezt én kb ugy tudom felfogni: boeingek becsapodnak, az egész toronyban bombák voltak minden szinten (bár azért nem mindegyiken mert az sok) és ahol a boeing becsapodott, ott elkezdték robbantani a bombákat szépen lefelé... bár csak tipp.
elvileg olyan infok is vannak, hogy a "becsapodott" boeing leszállt a tornyok dölése után.
de akkor a hozzátartozokkal készített interjúk, amiket a TV-k készítettek?
mindegyik hozzádartozot csak nem fenyegették meg, hogy hazudja azt, hogy a boeingen lévõ hozzátartozojuk meghalt...

na akkor felteszem a kérdést hogy is van ez? vagy talán csak mi bonyolítjuk?
a gép szine azért volt fekete mert épp a torony árnyékában volt? és a leomlás csak egyszerû fizika?

Ezt már lehet nem deríthetjük ki vszinüleg, az Áldozatokra meg már könnyû kitalálni mindent, õk már nem állnak ki az igazukért.

89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Hát nem tudom, számomra azért mind máig érdekes, hogy milyen szabályosan omlottak le azok a tornyok...<#fejvakaras>

Falconer
Par eve mar ez van

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Miert is fake? Szerintem max a felhon van egy kis vilagositas.

na, most már legalább virtuálisan voltam new york-ban

GabcsiManó
<#wow1>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

DJ Skyline
nem fake, ezt nézzétek! 😊 képek

ez nem fake, ezt asszem 2 ( vagy sokkal törr ) bazinagy reflektor csinálta

thx

thx

89
Ez lett a legjobb...szerintem

ColdFire
fék, de cép😊

The FlashBack
ez kvára bejön😊
Grat

The FlashBack
<#wow1>
eszméletlen fék, igen😄

dogfish
nice fake 😊