Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
nem az enyém, de eszméletlen <#rinya><#szomoru1>
WTC

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sonajk @:o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Jó képek. Elsõ és utolsó képen, szegény fehér cicának, olyan bõrönd feje van 😄DD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

De be ám 😉
Tegnap körbekerekeztem a helyi "nagy" tavat (Deseda). Ez lett belõle 😊

Ma reggeli macskás képek 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Beindult a gépezet?😊

The FlashBack
ez aranyos😄

Falconer
Szerintem igy jo ahogy van. A hegyes ful nagyon elvonna a figyelmet a szemeirol, meg a pofajarol. Ha meg meg jobban le lenne vagva, akkor meg latszana a fejenek az alakja.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ColdFire
XD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tomo15
Köszi😊
A füleit nem vágtam, mert alapból így voltak😞 . Ez engem is zavar kicsit. A közelebbi vágást meg megnézem<#papakacsint>
DJ Skyline
ja<#zavart2>

GabcsiManó
lehet hogy kockafülû macska csak <#idiota>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Editthy
édi

apró észrevétel... én nem vágtam volna le a füleit vagy még közelibbet vágtam volna a pofijáról...

www.koleszafoto.hu

GabcsiManó
grat hozzá, szép cica, szép kép <#eljen>

Tomo15
Boci😊

The FlashBack
akor megyünk mi😛

Tudod mit, inkább megiszom itthon <#wave>

The FlashBack
de gyere. De te hozod a piát, mert a nagy várakozásban elfogyott az összes😄

Jaj elnézést, gondolom most már el sem érdemes indulnom 😊

The FlashBack
Szia Aspyr4in. Szerveztünk neked bulit, mindenki ottgvan, te miért nem vagy itt?😄

Off
Helló emberek, nagyon szép képeket láttam miközben le voltam "tartóztatva", nagyon örülök az új érkezõknek is. 😊
On

soma62
Én mert mindegyik más fajtaa.

www.flickr.com/photos/soma62sco

89
Miért egy vízcsepprõl ki csinál 5 albumot? <#idiota><#zavart1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
UFO!!!! 😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

soma62
Köszi a dícséreteket igen mindet szinte én találtam ki köszike.<#smile>

www.flickr.com/photos/soma62sco

dogfish
baratno lesz az!! (egy tesorol nem keszul 2 albumnyi kep szvsz) 😄DDDDD
Falconer
Ma este csinaltam. Irto erdekes alakzat.
Hamm:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Csúnya dolog "ellopni" ötletem 😞(

Aranyosak. Zorro után szabadon 😊

DJ Skyline
igen!<#vigyor5>

The FlashBack
neked még most is perec a jeled az oviben Skylány😄

DJ Skyline
no problem,csak nekem az jött le elõszõr! mind1

GabcsiManó
csak vitzelõdtem na 😛 én is Gabi vagyok 😊 csak azért..
azért a nevedbõl a CH talán sikerült volna nem?😄

Ch_Slater
akkor neked perecet idézett és nem tûzgömböt (Solero perecka).<#vigyor3>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DJ Skyline
csak azért,mert perec volt a jelem az oviban <#idiota>

Ch_Slater
GabcsiManó: háát nem hiszem. Azt a feliratot éppen a barátnõm rajzolja és õt hívják Gabinak. Az én nevemre nem lett volna elég idõ<#idiota>

Skyline: akár az is lehetne. De inkább a Neverwinter Nights-ból adott elõ egy tûzgömb idézõs jelenetet, Solero Samacca felkiáltással.. 😄

Pheaper
sztem nem volt sok 😊 az összes diszkót végig jártam minden hol voltam sõt két olyan katapultal is kilõttem magam 😛 utána meg a piától jót hánytam 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

DJ Skyline
az elsõ az egy perec akar lenni?😄

GabcsiManó
igen.. 6000.- <#szomoru1> de szereztek nekem Pöttyös relikviákat tehát <#vigyor5>

GabcsiManó
ááá köszönöm, még tt is rámgondoltál?<#idiota>

DJ Skyline
sok stílus volt ott pedig! én is mentem volna 1-2 dologra,de a 6000 sok!

Ch_Slater
bocsi fiúk-lányok, de mindig eszembe jut az itt látott képek jó részérõl, hogy: jéé nekem is van valahol egy hasonló. ilyenkor felkutatom és néha nem bírom ki, hogy be ne szúrjam én is. mint most is.
ez is Londonban készült, ott nem volt tévénk kezdetben, úgyhogy el tudtuk tölteni az idõt értelmesebben is. Bár nem tudom, hogy ez a kép az értelmes idõtöltések sorában hányadik helyen állna. 😄 😄