Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
mé mondod meg? 😛
azt mondtam volna hogy jovobe latok😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

desigo
Jah visszavontam mert nagy volt a kép mérete😊
ColdFire
lol elobb válaszoltam mit a kép? ezbeszarás 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

desigo
Nah ez hol van?

ColdFire
nah ez a földön kérem 😄

DJ Skyline
sokat néztem a Mad Maxet! 😄 <#eljen>

A két Hondás kép ma készült az új géppel,a másik kettõ C-160-al,de azok is jók lettek,íme :

Honda

Honda _2

Pátka - Fejér megye

A Zöcsém

Ch_Slater
ez tényleg elmosódott...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

flippy
Az atomháború elõtt? Huh mik jutnak az eszedbe<#idiota>

Mé?

ColdFire
de jó hogy KM Z20at vettem... 😛

Bocsesz,itt van újra :

bike

89
Pl.: "I need more brightness" <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

desigo
nekem se...
89
LEhet, hogy bennem van a hiba, de nekem nem engedi, hogy megnézzem...

DJ Skyline
Az atomháború elõtt <#idiota>

Nah,megvettem az S 5600-at,zsír,csináltam is egy képet,de elmosódott,reptében készült,de jó lett volna,ha...
Íme.

flippy
Még valami ötlet?😄

Ch_Slater
mondjuk legyen DSCF0026.jpg..
<#idiota>
(bocs)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

soma62
Én se vagyok ngy cimado😄 De viszont nagyon szép kép és sorry hogy nemtudtam segíteni

www.flickr.com/photos/soma62sco

flippy

Valaki segítene ennek a képnek valami jó címet adni? Elõre is thx!<#worship>

soma62
Sztetek milyen kép lett?

flippy
A hattyú(k) tava :

😊

Semmi gond, méretezd át ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

soma62
jahj nemhittem volna hogy ekkora lesz sorry😞

Feltöltöd ide és linkelheted is.

soma62
tudsz mondani egyet??

Roger6
Miért nem töltötted fel egy ingyenes tárhelyre? Általában mindenki onnan linkeli a képeket...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

soma62
Csak az a baj hogy nagyobba nemtudtam feltenni mert ugye én nem vagyok vip tag és csak 20kb lehet max😞

soma62
Kocsibol lett fényképezve<#wave>

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

The FlashBack
ugyanezt mondtam énis.

Sonajk @:o)
Látod!
Segített a tegnapi sok jó kívánság.
(no és a bölcs döntésed)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Editthy
fent lesznek az oldalamon hamarosan... türelem 😄
Ne fotóztuk végig... úgy döntöttünk nem várunk 3 órát a második futamra... jól döntöttünk mert akkor a tüzijátékot sem akartuk volna kihagyni és akkor én is kint lettem volna az ítéletidõben...

www.koleszafoto.hu

Ma már 2x + volt 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ColdFire
intim célokra 😄

szeretem a repülöket... 😊

köccccc 😄D

Editthy
Mire szeretnéd használni?

www.koleszafoto.hu

ColdFire
2. 😄

Tudod mennyire gyors ez a "dög" 😊
Esetleg én vagyok lassú? 😞

ColdFire
😄

kicsit életlen :S

Ismét összefutottunk 😊

ColdFire
jaj lécci küldj nekem air racinges képeket! légyszi!
itt az msnem ha még van további képed!: [email protected]

Editthy
Ez 19-én délután készült az Erzsébet hídról... akkor gyakoroltak

www.koleszafoto.hu

89
Hát igen...augusztus 20-a nem a tüzijátékról kéne szóljon..<#smile>

89
Persze...persze.. fõleg, ha a gépek egy oldalról csapódnak be. És akkor jönnek azzal, hogy megolvadt a szerkezet (ami amúgy is lehetetlenség lett volna, hisz a kerozin nem ég olyan magas hõfokon, mint amilyen magason a szerkezet megolvadt volna), de ha meg is olvadt, akkor el kellett volna dõljön valamerre, mert ennyire nem olvadhatott szabályosan. Ha meg annyira jól lett tervezve, akkor nem kellett volna összedõljön..

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Helló ólz

Kis társaságban a budai hegyekben vártuk az esti tûzijátékot. Minket már 20:50 körül elért egy iszonyatos felhõ, rohantunk le a háztetõkrõl. Mire leértünk már fákat csavart ki és ágakat szaggatott le a szél.. A hazajutás a pesti oldal felé katasztrófa volt, a tömegközlekedés és a forgalom teljesen lebénult, kb. 50 méterenként léptünk át egy nagyobb gallyat, leszakadt jelzõlámpával is találkoztunk. A moszkva térrõl 10-15 percnyi felfelé buszozást most egy másfél órányi lefelé gyaloglás követte egy szál polóban miközben az emberek tömegei vártak a nem közlekedõ buszokra.. Hála az égnek leértünk mégha olyan sokára is de az biztos, hogy életem legemlékezetesebb augusztus 20-a marad.

Falconer
Nem, de egy statikusan jol megtervezett epuleten az osszeomlas is szabalyos 😊
Szoval azert nem doltek jobbra balra, meg ilyesmi.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Pheaper
<#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz