Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondtam volna hogy jovobe latok😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Honda
Honda _2
Pátka - Fejér megye
A Zöcsém
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Íme.
<#idiota>#idiota>
(bocs)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
www.flickr.com/photos/soma62sco
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
www.flickr.com/photos/soma62sco
Segített a tegnapi sok jó kívánság.
(no és a bölcs döntésed)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Ne fotóztuk végig... úgy döntöttünk nem várunk 3 órát a második futamra... jól döntöttünk mert akkor a tüzijátékot sem akartuk volna kihagyni és akkor én is kint lettem volna az ítéletidõben...
www.koleszafoto.hu

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
szeretem a repülöket... 😊
Esetleg én vagyok lassú? 😞
kicsit életlen :S

itt az msnem ha még van további képed!: [email protected]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kis társaságban a budai hegyekben vártuk az esti tûzijátékot. Minket már 20:50 körül elért egy iszonyatos felhõ, rohantunk le a háztetõkrõl. Mire leértünk már fákat csavart ki és ágakat szaggatott le a szél.. A hazajutás a pesti oldal felé katasztrófa volt, a tömegközlekedés és a forgalom teljesen lebénult, kb. 50 méterenként léptünk át egy nagyobb gallyat, leszakadt jelzõlámpával is találkoztunk. A moszkva térrõl 10-15 percnyi felfelé buszozást most egy másfél órányi lefelé gyaloglás követte egy szál polóban miközben az emberek tömegei vártak a nem közlekedõ buszokra.. Hála az égnek leértünk mégha olyan sokára is de az biztos, hogy életem legemlékezetesebb augusztus 20-a marad.

Szoval azert nem doltek jobbra balra, meg ilyesmi.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)