Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gnar killer

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

ColdFire
😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Blasta
Tán csak nem anyagi? 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ColdFire
már elég régota fotozok, csak más a gond a váltással...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ch_Slater
<#idiota><#vigyor><#banplz>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Blasta
"mindig nálad elhet, ha bajba kerülnél."

Értem ez alatt, hogyha nem tudod mit hogyan fotózz.
Természetesen más bajban is segíthet egy vaskosabb fotóalbum, önvédelem pl. 😄

Blasta
Rengeteg olvasnivaló van a neten, ha tényleg érdekel, hát túrd bele magad a dokumentációkba, esetleg nem árt egy nyomtatott kiadvány beszerzése sem, az legalább mindig nálad elhet, ha bajba kerülnél.

Blasta
Igen, a fotók minõségénél számít a géped típusa, mûködésének módja.
Egy kompakt géppel készült fotó minõsége a dinamika tartományban, a képzajban és a színmélységben maradhat el a komolyabb tük.refl. gépektõl.
Aki ezt már észreveszi és zavarja, illetve nem tudja az ötleteit megvalósítani a kompakt gépével, az váltson!

Fotózni MEGTANULNI bõven megfelel egy kompakt gép.
Amikor már tudod, hogy mitõl lesznek jobbak a fotóid, ha DSLR géppel dolgozol, akkor érdemes elgondolkozni a váltáson. Addig viszont mindenképpen érdemes a kompakt géppel megtapasztalni a fotózás alapjait, szabályait, határait!

DJ Skyline
elolvasgatom õket,meg majd kipróbálom,köszi szépen!

desigo
Dettó
Nekem se sikerül 1 se
Blasta
"Este nem is lehet olyan jo képeket csinálni sajnos a fény hiánya miatt ezért jo az állvány ha álloképet akarsz!"

Butaságot írsz. Este is lehet nagyon jó képeket csinálni. A fotó állókép, a mozgókép nem fotó. Az állvány kell, ez tény.

Üdv

Blasta
Hali!
AJánlom ezeket a cikket átnézésre, van bennük szó az éjszakai fotózásról! 😉

Fotózás a városban
Természetfotózás 1
Természetfotózás 2

Egyébiránt pedig röviden:
-Manuális fókuszt kell használj, ha van ilyened, mert az autofókusz nem mûködik jól sötétben
-Állványt kell használj, mert éjszakai fotózáshoz hosszabb záridõ kell, így bemozdulhat a fotó ha nem rögzíted a géped

Üdv

soma62
Este nem is lehet olyan jo képeket csinálni sajnos a fény hiánya miatt ezért jo az állvány ha álloképet akarsz!

www.flickr.com/photos/soma62sco

ColdFire
enis irok majd adminnak hogyha offolsz 😛 😄

soma62
8. legnépszerüb téma vagyiunk irjunk sokan gyerünk!!

soma62
Nekem is Fujifilm finepix 4900zoomom van és mégis néha jobb képet csinálok mint a 300d vel söt elég sokszor apukámnak van 300D-je😄

DJ Skyline
én még máig nem tudok éjjel fotózni! valamitõl homályos,elmosódott lesz mindegyik! próbálok rájönni mit nem csinálok jól!

ColdFire
tek volt 😄
tudom, csak mondom 😄

gnar killer
de nagyon akartak a többiek képet róla szal... - és ez a lényeg -.-
amiket kiteszek a galériámba ill viszek felvételire, egyik sem ilyen....

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ColdFire
idézem:

"szar lett a minõségük mert este csináltam õket sötétben így psp-vel belenyúltam, de nagyon akartak a többiek képet róla szal... :3"

😄DDDD

gnar killer
nem szép dolog a képekbe belenyúlni (x

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

soma62
Hát azért igen van különbség dfe kicsi gép is tud jo képet csinálni de fényképezni tudni kell!!!

ColdFire
😊

desigo
Nameg a Photoshopon...
ColdFire
😄
ez igen...

nekem hidd el tökéletes ez a KM, de 350D minoségben csinál jobbat...
vagyis a képnek a minoségét noveli, nem a szépségét

Editthy
Ebben a topikban még mindig komolyan az az álláspont, h a géptõl függ, h valaki milyen képeket produkál??? Hányszor lessz még végigrágva ez a csont?

ColdFire Te tényleg azt hiszed, hogy egy 350D-vel könnyebb jó képet készíteni mint egy kisseb kompaktal???
Akkor megsúgom hogy tévedsz... minden gépnek megvannak a maga elõnyei, de ugyanakkor hátrányai is... a fotóson múlik, hogy milyen lessz a végeredmény...

www.koleszafoto.hu

DJ Skyline
nekem is kéne állvány! :|

ColdFire
nekem is vaaan 😛

gnar killer
van állványom 😄 bár régebben házikészítésû volt.. xD

ColdFire
😄

DJ Skyline
de neked nem remeg a kezed! <#gonosz1>

gnar killer
többet azért ne kerülj elém... <#hehe>

ColdFire
asszem engem itten kéremszépen elnyomnak 😄

Amse
hát olyanok is 😄

soma62
Igazad van!!😄

gnar killer
nekem nem az van d: sõt, régebbi képeim egy kis noname géppel készültek d:

gnar killer
nagymértékben 😄
aki nem ért hozzá, egy 350D-vel is kritikán alulit csinál, aki pedig ért, egy túrista géppel is nagyon jót tud csinálni (;

ColdFire
akinek hiperszuper gépe van... 😄

ColdFire
nana.... 😊

gnar killer
nem gép függõ hogy milyen lesz a kép...

Tomo15
Nézzd. Szeritnem az s5600 jobb, de mindkettõvel ugyan úgy lehet rossz, és jó képeket is csinálni. Az hogy bemozdult lehet attól, hogy be volt eléggé zoomlva a gép( így könnyebben bemozul) illetve, hogy kevés volt a fény, és hosszabb ideig exponált a gép.
ColdFire
ezt olyan mondja meg, hogy melyik a jobb, akinek egyik tipusa sincs, vagy mind2 van😊

Nem,nem vicc,nem tudom,hogy örüljek-e annak,hogy Fujim van,vagy jobb a Konica.

ColdFire
A zöcsém is egy kicsit el van kenodve ha nagyobba nezzuk...

Editthy
"A zöcsém" jó lett -érdekes a perspektíva, én részemrõl a töbit inkább nem kommentelem...
az 5159- es hsz-od pedig vicc ügye?

www.koleszafoto.hu

ColdFire
ja tileg 😄

DJ Skyline
Vissza a jövõbe címû filmben nyomultak egy DeLorean nevû kocsival

ColdFire
biztos 😄

desigo
Van egy DeLorened?
nemááá