Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jelenleg a macskám (a neve Egér), félig a kutya kajás táljában alszik, míg a blöki szerelõaknát ás az autó alá az udvaron...

itt a hangsúly a "pillanat" szó értelmén és hangsúlyán van: ilyen képhez nem kell az adott "pillanat", hogy jó legyen, van idõ komponálni😊

http://gaborszantai.co.uk/

Sonajk @:o)
Ettõl még a képen látott, csak egy pillanat (ha csak nem "B" volt a záridõ) 😄D

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

De 1-2 hely, sajnos nálunk is közelít hozzá.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Amse
jólvan nem komolyan mondtam ...

Blasta
Ugyammá. 😊
14 évesek dúva ipodokkal meg mobiltelókkal meg egyéb hájtek kütyökkel rohangálnak szerte mindenhol, nehogymár ezért nem megy ki vki fotózni???
Ráadásul nappal.
Azért nem csecsenföldön élünk...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Roger6
:-)))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

"jó pillanatban" - nekem van macskám, eléggé hosszú pillanatokig bír így meditálni😊))

körbe is makrózhatnám, akkor sem ébredne fel😄DD

Roger6
Macskás képen tetszik, hogy jobb harmadban van a téma, remek komponálás, jó pillanatban, 5 pont. A sörösdobozos kép inkább elgondolkodtató, 4 pont. Hát a torony... Túl nagy a kontraszt nekem, zavar. Valahogy lágyabban /talán/ jobb lenne, 2 pont.
Elnézést a pontozásért, meg minden, de így tudom kifejezni magam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A sörösdobozos és a cicás kép nagyon tetszik. A torony valamiért nem igazán fog meg.

Most az Unicum helyett a másik"...um"-ra gondolt 😊)))
(talán)

Amse
bárhova, mert 14 évesen géppel rohangál 😄

Blasta
Milyen helyre és kik vernének meg és miért???
(már ha publikus...) 😊

ColdFire
csak nem fekete fehér képeket látok?😊 favorit...

én is csinálnék brutális életképeket itt kecskeméten, csak az a gond, ha en elmennek egy olyan helyre, ugy megvernének, hogy nem tudnám ki vagyok, és még a gépemet is ellopják... :S

A pici-ség gondjai... 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Falconer
Torony!!!!!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tomo15

Tomo15

Tomo15
Akkor néhány kép:

ColdFire
romániában egyszer egy 2. világháborús temetõbe mentem, elõtte fullra töltöttem az akkut, de mikor oda értem, és kapcsoltam volna be a gépet, lemerült, vagy kikapcsolt... ...mikor visszaértem a szállóhelyre, bekapcsolt a gép...

Tudom h off de:
Tisztelet a 2. világháborús Katonáknak! <#worship><#rolleyes><#shakehead>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

89
<#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
igen, próbáltam kicsit eltalálni a hangulatot

ColdFire
régi felvételnek tûnõ tárgy😊

Roger6

Roger6
Elég lassan jelenik meg a képem... Bocs.

Roger6
Tegnap este. Szokásos megy le a nap, oszt majd lesz valami...

Roger6
Szóval: mitõl?

Roger6
A kép OK, de miõôl ilyen zajos?

ColdFire
ezjóez

89
56-os Múzeum, Kiskunmajsa:

89
szépek lettek, a 2. nagyon tetszik, csak nem kéne az a két piros izé...valami...Merre jártál?

89
sztem is 😊

chicco

ColdFire
csak 199800Ft az elsõ... 😄

de a vegen eleg olcsoak vannak, de nem egy nagy cumok mar azok

ColdFire

Blasta
Igazad van, de én nem mondtam, hogy 300 elég. 😊 Csak az alatt nem érdemes 😉

ivjoe
Háát, ugye ez '69-ben történt (37 éve). Ha elõtte valaki kihelyezett egy kellõen nagy tükröt, olyan 19 fényévnyire, akkor megoldható a dolog. ^^
az csak a szinpadon van ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DJ Skyline
USA zászló,és Armstrong lábnyoma benne legyen ám a képben! 😄

ivjoe
Sztem még a 300-as is kevés, APSC-n is. :C
300*1,6=480
Egy 400-as, vagy egy ötsázas, viszont már jobban hangzik, de ilyen még nem volt a gépemen, máég nem is tapiztam ilyet, szal tippcsak. :C
400*1,6=640
500*1,6=800
Ez azért jobban hangzik. 😄
ivjoe
Remélem a héten megyek csillagvizsgálóba. Akkor megkérdem, h beengednek-e oda csóró, fotós egyetemistát ill. hogy van-e EOS konverterük hozzá, vagy nekem kell vennem. Ha igen, kapsz holdfotót. ^^😄
breki 😊
itt

LoDMaSt
Világjárás:

@ Hellomarci

nem csak 1et 😛 xD de vhogy így utána sokkal jobb lett volna az de lehet hogy ha azt veszem akkor meg ez 😊

Blasta
És akkor mi lett volna?
Tudtál volna egy fotót csinálni a holdról? 😊
Na bumm, enélkül is lehet élni 😊

ilyenkor gondolkodok hogy nem canont kellett volna hanem oly uz-t 😊

Roger6
Millió hála és köszönet!

Amse
A Volvo S40 után a Sigma 50-500 jön nálam 😊

240e a váz, de vannak már ügyeskedõk, akik számla nélkül, de magyar garanciával adják ennél olcsóbban...

olvasgasd ezt a topicot, ide mindig beírják az aktuális árat...

Roger6
Nem tudja valaki, hogy az új EOS 400D mennyit fog kóstálni a piacon?

M42 telék 50e alatt vannak, a használt 170-500 100e alatt...
nem lehet elvárni, hogy vödör krumpliért lehessen teleobjektívet venni, mégha olyan szar is, mint a Sigma 170-500...

Blasta
Igen, de kinek mi a megfizethetõ.