Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Szép képek. Grt.

Ami nekem tetszik:
#5998: 2
#5999: 3
#6000: 1
#6001: 1, 2 (2-es kicsit ferde)
#6003: 2 BEST!!!
#6006: 3

Ebbõl látszik, hogy nem egyforma az ízlésünk.
Ez nem baj.

<örül> 😊)))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

desigo
Ez a három a best😊
DJ Skyline
ezeket a hugom fotózta tegnap,gondoltam bebiggyesztem ide! 😊
(nem csináltam velük semmit,csak átlettek méretezve)

Csodálatos volt köszi 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, valóban azok ;-)

Köszike, ez csak egy kis ízelítõ a közel 500 képbõl és valóban nem volt még idõm tökölni velük.

GabcsiManó
a hajók és ez a tájkép ez <#wow1> nagyonszép lehetett! 😊

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Csak örülni szabad <#vigyor3>

ezek nagyon tetszenek, a többi nekem csak sima túristaképnek tûnik (sry)

Blasta
Két hajós kép (g31, g9) teccik, a többi nem hagyott nyomot.
Gondolom sok idõd nem volt a képek kidolgozására, ha tegnap jöttél vissza, de ha már feldolgozod a HORIZONTRA illik odafigyelni, van pár ferde kép.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Aspyrin, örüljünk szimplán a görög képeknek vagy kérsz egy velõs elemzést is az összesrõl?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Doomista
<#wow2><#wow1><#merges2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ColdFire
utolso jóaz, de az szemét téker vagy 😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Tegnap jöttem meg Görögbõl, tolok fel egy pár tucat képet hátha valakinek tetszeni fog ;-)

nem off, ha kapcsolódik a fotózáshoz...

gbc csabika
Sziasztok! Mia a véleményetek errõl a képrõl?
kép
Bocs de közvetlenül nem tudom feltölteni.

szerinted ... 😞

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Roger6
Szerintem itt le is zárhatjátok a témát, mert kezd OFF lenni a dolog... Vagy nem? Képeket ide, ezerrel!!! :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gyere Kaposvárra fotózni 😉
Az elmúlt éjszaka, 23 órától 2 óráig fotóztam városom Fõ utcáját. Kb. 1/2 1-tõl majdnem teljesen elnéptelenedett minden. (Sajnos éjféltõl a közvilágítás és az épületvilágítás egy része kikapcsolt.) 1 óra körül a fõtéren egy hajléktalan, tangóharmonikával a kezében, kezdte el szemlélni, mit teszek. Késõbb pár tizenéves távozott a közeli szórakozóhelyrõl. Az egyik, miközben egy szobor fotózásán fáradoztam, a hátam mögött barátainak megjegyezte: - Nézzétek! Fókuszál. Aztán érkezett egy 30 évkörüli férfi. Bizonytalan léptekkel jött felém. Egész közel ért, amikor ránéztem. Ekkor csak elmosolyodott és tovább ment mellettem. Kissé ittasnak tûnt, de akaratlanul is elmosolyodtam a helyzeten. A lényeg viszont az, hogy senki sem akart bántani, belémkötni. A nálam lévõ dolgok (kerékpár, állvány, fényképezõ, pénz) sem kellett senkinek. Nem állítom, hogy kishazánk minden pontján elmerném sütni ezt a dolgot, de azt hiszem a nagy részén, még igen.

Jó reggelt!
339 hsz. az elmúlt 12 napban rendbontás nélkül, szép termés, köszi mindenkinek 😊

Blasta
Ebben van valami, de pl. én sem voltam soha életemben nagydarab, inkább vékony 😊
Ettõl függetlenül nem árt megnézni, hova megy az ember, hol vezsi elõ a felszkóját.

Falconer
Hat, ez testalkat kerdese 😄
Taranovtol fenyes nappal kessel fenyegetozve a mobiljat lopta el harom cigany a harmadik keruletben a 17es villamos megallojaban...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Blasta
Nézd, lakhatsz Magyarországon bárhol, de 1-2 keletmagyarországi romatelepet kivéve általánosságban biztonságos nappal mászkálni a szabadban. (legalábbis fotózás tekintetében). Bp-en élek, és néha még a híres nyóckerbe is bemerészkedek géppel a nyakamban.
Éjszaka persze nem... 😄

Én csak azt akarom mondani, hogy rengeteg fiatal és idõs ember fényképezik szerte az országban olcsó vagy kurvadrága felszereléssel, és nem nagyon lopkodják ki a kezükbõl a gépeket fényes nappal.
Biztonságos helyekre kell menni, emberek közé. Vagy menny többedmagaddal.
De szerintem butaság azért nem fotózni, mert 1x éves vagy. 😉

ColdFire
megkérdezhetem merre laksz? és azt is, hogy tudod-e hány lopás történik errefele kecskeméten?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
<#szomoru1><#papakacsint>

picigli to egom és ott sérálj 😊 viziváros, Bazilika, Bazilika frontbol meg alurlol biztos szép 😊 + ott a híd is vagy ha hülye vagy tesco -t is fotozhatod xDDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tomo15
Thx az értéklést<#wink>. A "tornyos" kép így utólag nézve elég kaki, dehát ezvan😊. A sörös dobozos képet azt direkt ilyen elgondolkoztatosra akartam csinálni. Azt, hogy sikerült-e mindenki döntse el maga😉. Hát mitne mondjak tegnap ahogy végiggyalogoltam a Dunapart egy kb. 1km-es részén 1-2 dolog kivételével csak a szemetet stb. ilyen otthagyott dolgokat tudtam témának találni<#szomoru1>. Tuti bennem van a hiba, de azért ez elég elszomoritó. Csináltam is egy pár ezzel kapcsolatos képet, hátha jó lesz még valamire, mivel környezetvédelmet tanulok😉
Roger6
Waiting for someone:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

http:///view/060907/Salfold3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3 db "/" ?
valami nem stimmel 😞

Ott még nem, de a tv-ben látottakhoz (amikor Csecsenföldet mutatják) nagyon közelítõ helyen (nyomort illetõen), már igen. Ugye még emlékszel erre a képre? Közel sem ez volt a legrosszabb hely, ahol már hivatalból jártam. <#szomoru2>

http:///view/060907/Salfold3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Amit a képen látunk, az élet egy adott pillanatát ábrázolja.
Tanulság: mindenkinek igaza volt <#idiota><#vigyor><#nyes>

ha arról van szó, akkor az nekem is...😊

Roger6
Jóvammáá! Elk*rtam! Nem kell hozzá a "pillanat", nem vagyok én kritikus, hogy ki tudjam fejezni magam! Ettõl még tetszik a kép... <#hehe><#beka2>

Blasta
Jóvan, vágtam 😊

Blasta
Voltál már csecsenföldön? <#wow1>
😊