Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
PS???
PlayStation emuval😊

Fákjúal!

Sonajk @:o)
Magány

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

😮 nice ahogy markolja a botot 😮OO

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ari de olyan "homályos" vagy nemtom a szeme 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

😊))))

THX

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Pók préda

ColdFire
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

gnar killer
titaaaaa ((((:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ColdFire
ez a macska... bannerbe bele!!!! nagyon aranyos😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Igen. A PS beolvassa, de biztosan kaptál a gépedhez CD-t, azon pedig tuti, hogy van valami a RAF file konvertálásához, beovasásához, alakítgatásához.

GabcsiManó
jaaaj<#smile> gyönyörûszép ez a kismacska.... ahogy néz 😊

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Tomo15
cicás😉

Tomo15
Ha RAW-ra gondolsz, akkor pl. PS-el.
ffxi
Milyen progival tudom beolvani a raf kiterjesztésû formátumot? Csak kivácsiságból csináltam olyan képet és PC nem olvasa be, de fényképezõ igen. Csak az pici és nem látni a különbséget jpge-vel szemben.
Köszi!

Fákjúal!

Crem
Jahh!😊 Én is valami ilyesmit akartam beírni!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Amse
a kép durva, de az a keret <#wilting>

bp

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Crem
öreg tó!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ivjoe
Tatai derítõ tó?
Crem

próbaképp...

Crem

Kicsit elcsépelt tatai téma, de ha már ott voltam akkor...😊

Doomista
saját desing.
csak a falsh teccik ? a háttér,meg a galériában képek nem ?
vagy pl a zene,meg minden.
de még nem full,karbantartás,szoval lesz ennél jobb is csak már azért feldobtam 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nagyon jó az oldalad. Értesz a flashez, vagy ez csak egy design amit lehet szerkeszteni_?

Hallod! én tegnap ránéztem kint a holdra, azt hittem becsapódott valami és az egy kráter, mert nem tudtam hogy holdfogyatkozás van. 😊

? -re katt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

soma62
Doomista milyen progival csináltad a honlapot??<#dumcsi>

www.flickr.com/photos/soma62sco

Egyben :

01

02

03

04

05

törölt hozzászólás

Doomista
Egyszer igértem,hogy ha hazajövök a kirándulásbol,ahonnan a képeket csintam,berakok párat ide,mivel sok jo lett,és szr gepemmel elég sok idö lenen berakni párat is,ezért az oldalon felvan tötlve,a Fotoim-malta menünél találhatoak
Photos

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

törölt hozzászólás

ColdFire
nem látom... <#idiota><#idiota><#idiota>

Széééép.

desigo
nice <#worship>
ColdFire
nem is csesztem szét, ratyi volt a topik 😄

cép 😊 végre nem hdr

soma62
Ez igen!!!Grat

www.flickr.com/photos/soma62sco

PJack
<#taps>grat! szép lett!

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Köszönöm.

flippy
Gyönyörû!

Ma este készült

Az est színei

Falconer
Egyutterzek azzal, akinek szetcseszte a forumat 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

😊 1ütérzés rulz xD

Falconer
Hat. Legalabb nem cseszed szet mas forumjat folyamatos spammel 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ColdFire
3 bunti rulez...
csak 3 perc mulva irhatok 😄

Köszi a részletezést 😊))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Htx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Falconer
A felso egesz jo lett