Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
a dió egészséges! <#smile> mást nem látok a képen!😄

😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tomo15
Erösítsd a képeken a kontrasztot.
Nem gond 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ps-el lehetne igazítani rajta.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DJ Skyline
már megint macska! 😊 lassan már egy macska állatkereskedést lehetne nyitni itt a topikban! <#idiota>

Blasta
Sony S40

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Templar75
Milyen géppel fényképezted?

Azt én is szeretném tudni. Vagy bemozgatom, vagy a vakuval lesz gond, nem?

desigo
Miért homályosak?
Sziasztok! Két hónapja kezdtem el kattintgatni és ezek a képek jól sikerültek, szerintem. Várom a pozitív és negatív kritikákat is! Köszi!

ColdFire
nyinyaaaaa <#finom><#finom><#finom>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

1ébként zoom miatt sztem sem érdemes gépet venni 😊
igaz ha nem olyan jó zoomosta veszel akkor biztos kell majd zoom de hát ez van 😄

cica sajan nem az enyém 😞

sztem nekik az anyukájuk

Jagi
^^

... vagy épp azért nem használná 😄 (ti. még 5 méterrõl is kilógna a képszéleken)

CattiBrie
#6251 😊

[/spam]&#8482;

Jagi
Szerénytelenség nélkül, hozzáértõk véleménye alapján állíthatom, hogy ha az én fenekem kéne fotózni bizony használnád a zoomot 😊
(bocs😊

Sonajk @:o)
Akkor jöhet az aligátor 😉

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

CattiBrie
nem, a zoom ma sem érdekel - nem használom

[/spam]&#8482;

Ma már érdekel?
(Ha igen, részemrõl vissza minden.)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

CattiBrie
messzirõl fotóznám.. állatkertben úgy sem lehet közel menni az állatokhoz 😊))

[/spam]&#8482;

CattiBrie
léci, olvasd el még egyszer, mert így nem értetted meg, h mit írtam

a zoom nem érdekelt engem 3 évvel ezelõtt, amikro a gépemet vettem -- éééééted?

[/spam]&#8482;

Fotózhatnál mondjuk aligátorokat (jó közelrõl) 😄D.
Talán változna az a vélemény.

DJ Skyline
akkor minek a gép,ha nem is érdekel? hogy kattintgas pár zsúrfotót,meg balatoni csoportképet?😊) tulajdonképp kérdezhettem volna azt is,hogy mennyire érdekel a fotózás,mert nekem az jön le a mondataid alapján,hogy a fent leírtakon kívül nagyon másra nem! 😊
sry, nem megbántani akartalak,csak érdeklõdök!

CattiBrie
tudom, olvastam 😊
((az én gépemet 3 éve vettem és már akkor nem érdekelt)) 😊
meg ebbõl nem derült ki számomra, h most nem érdekel téged a zoom 😊

[/spam]&#8482;

Templar75
Mondom hogy ez már 3 éve volt 😊 Akkor nem értettem hozzá, de jól hangzott 😊

CattiBrie
érdekes, h nekem a zoom a legutolsó dolog, ami érdekel egy fotógépben
ha valamit közelrõl szeretnék, akkor közelebb megyek 😊)
ha nem, megy, akkor no kép. 😊)

[/spam]&#8482;

Templar75
DecenS jól tudja 😊 Ez egy Pentax Optio MX 3. A kép Super Macro módban készült kb 1-2 cm-rõl. A gép lassan már 3 éves (ha jól emlékszem akkor kb. 80 eFt volt). Mai fejjel már nem venném meg ezt a gépet, annó amikor még vettem nem igazán voltam otthon a témában (most sem), de a 10x-es optikai zoom jól hangzott.
Lassú AF, alap ISO (100) felett már nagyon zajosodik a kép, segédfény nincs, így sötétebb fényviszonyok között már nehezen fókuszál, vakuval szinte lehetetlen jó képet készíteni vele. Éppen most gondolkodom azon, hogy lecserélem.

a fotó egy pentax optio mx-szel készült (ha yol tudom, már nem vásárolható tipus), ellenben javaslom, hogy inkább a fuji, canon, olympus háza táján nézelõdj... az amatõr kompakt (és olcsó) kategóriában leginkább ezek, amelyek a csalódás legkisebb rizikóját hordozzák magukban...

Falconer
165-175?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

csn tamás
megkérdezhetem hogy konkrétan a #6213-as kép milyen géppel lett készítve????s mennyibe kerül???néztem képeket a linkelt oldalon de azok valahogy nem olyan élesek vagy tévedek???

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

CattiBrie

[/spam]&#8482;

hol említettem én egy szóval is stúdiót? és hol említettem 500e-t...?
még átvitt értelemben sem - ugyanis az alábbi hsz-eknek épp az ellenkezõje volt a lényege...

(az állványos hozzászólás meg másnak lett címezve...)

CattiBrie
én csak megjegyeztem, hogy valószínüleg nem véletlen, hogy lehet 30 és 500 ezer ft-ért is fotógépet venni 😊 ennyi

[/spam]&#8482;

perpill nem tudok semmi fejtágító cikket... de biztos van sok.. csak keresni kell.
anno keltezett itt, az sg-n is két nagyon yo, de sehol nem találom õket sajna.
ettõl függetlenül a nagyobb fotós oldalakon megannyi kezdõknek szóló olvasmány található - keresgélj bátran 😊

CattiBrie
akkor te is 😊)

[/spam]&#8482;

félreértesz.

CattiBrie

[/spam]&#8482;

DJ Skyline
nekem egy Fujifilm E510 van,és meg vagyok vele elégedve,igaz az éjszakai képeket még gyakorolni kell! 😊

CattiBrie
de most csak fotógéprõl beszélünk, emberünk egy darab fotógépet akar venni, nem egy stúdiót 😄

még állványról sem volt szó
és lássuk be, valamire rátámasztani a gépet nem mindig van lehetõség

[/spam]&#8482;

csn tamás
köszönöm hogy elmondtad ezt! hol tudok ennek utánaolvasni?? mi mit jelent??? hát én sokmindent szeretnék fényképezni<#vigyor2>
de leginkább természetfotokat szeretnék és családi dolgok....(bnõm)

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

arról nem is beszélve, hogy sötét helyen, zajosodás elkerülésére és a bemozdulás kiküszöbölésére tök yo találmány az állvány... 😊
érdekes dolgok születnek egy 10 mp-es expoval, pl egy asztali társaság megörökítése folyamán... és még sorolhatnám.

mielõtt vásárlásra adod a fejed, javaslom olvass utána kicsit a témának - legalább olyan szinten, hogy tisztába kerülj vele, mit is jelentenek az egyes opciók, paraméterek a gépek leírásában.
és mindenek elõtt: gondold végig, mire is akarod tulajdonképpen használni a leendõ géped. természetfotó... portré és modellfotó... szocio... vagy csak a családi programok, bulik megörökítése, mûvészi és tartalmi mélységek adoptálásának igénye nélkül..
😊

Tomo15
Egyyedül a magasabb zajosodás miatt nehezebb sötétebb helyen fényképezni egy egyszerû kompaktal, de azon is van vaku. A dslr sem egy éjelátó készülék, Söt egy olyan fényerejû obijektívért, mint ami általában a kompaktokban van elég sokat kell fizetni...
én meg nem (csak) erre gondoltam.
kreativitástól, a géped és saját képességeid ismeretétõl függ, hogy mit tudsz kihozni végeredménynek.
tárgyfotókat, hangulatképeket, absztrakat (pillanat)fotókat egy teljesen low-end kategóriás kompakttal is lehet csinálni. akár csekély megvilágítás mellett is... a szobában. benne.

csn tamás
megnéztem azt az oldalt. a leírásnak a negyedét sem értem!!!!!! tudom hogy nem csak a gépen mulik egy jo kép... #6213-as kép pl marha jo!!!!<#worship>

CattiBrie
najóhát mûteremben meg minden, ahol ilyenolyanamolyan kellékek vannak..

de én csak egy "szál" gépre gondoltam 😊

[/spam]&#8482;

...miért ne lehetne?
úgy gondolod: bármilyen szobában, bármilyen megvilágítás mellett, bármi legyen is a téma...
??

Son Ice
Érdemes körülnézni a PixInfo-n. Ott találsz leírásokat, teszt-képeket stb.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;