Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
igaz ha nem olyan jó zoomosta veszel akkor biztos kell majd zoom de hát ez van 😄
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
(Ha igen, részemrõl vissza minden.)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
a zoom nem érdekelt engem 3 évvel ezelõtt, amikro a gépemet vettem -- éééééted?
[/spam]™
Talán változna az a vélemény.
sry, nem megbántani akartalak,csak érdeklõdök!
((az én gépemet 3 éve vettem és már akkor nem érdekelt)) 😊
meg ebbõl nem derült ki számomra, h most nem érdekel téged a zoom 😊
[/spam]™
ha valamit közelrõl szeretnék, akkor közelebb megyek 😊)
ha nem, megy, akkor no kép. 😊)
[/spam]™
Lassú AF, alap ISO (100) felett már nagyon zajosodik a kép, segédfény nincs, így sötétebb fényviszonyok között már nehezen fókuszál, vakuval szinte lehetetlen jó képet készíteni vele. Éppen most gondolkodom azon, hogy lecserélem.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
még átvitt értelemben sem - ugyanis az alábbi hsz-eknek épp az ellenkezõje volt a lényege...
(az állványos hozzászólás meg másnak lett címezve...)
[/spam]™
anno keltezett itt, az sg-n is két nagyon yo, de sehol nem találom õket sajna.
ettõl függetlenül a nagyobb fotós oldalakon megannyi kezdõknek szóló olvasmány található - keresgélj bátran 😊
még állványról sem volt szó
és lássuk be, valamire rátámasztani a gépet nem mindig van lehetõség
[/spam]™
de leginkább természetfotokat szeretnék és családi dolgok....(bnõm)
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
érdekes dolgok születnek egy 10 mp-es expoval, pl egy asztali társaság megörökítése folyamán... és még sorolhatnám.
és mindenek elõtt: gondold végig, mire is akarod tulajdonképpen használni a leendõ géped. természetfotó... portré és modellfotó... szocio... vagy csak a családi programok, bulik megörökítése, mûvészi és tartalmi mélységek adoptálásának igénye nélkül..
😊
kreativitástól, a géped és saját képességeid ismeretétõl függ, hogy mit tudsz kihozni végeredménynek.
tárgyfotókat, hangulatképeket, absztrakat (pillanat)fotókat egy teljesen low-end kategóriás kompakttal is lehet csinálni. akár csekély megvilágítás mellett is... a szobában. benne.
de én csak egy "szál" gépre gondoltam 😊
[/spam]™
úgy gondolod: bármilyen szobában, bármilyen megvilágítás mellett, bármi legyen is a téma...
??
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •