Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
azért ha jól sejtem egy 20-30e pénzbe kerülõ fotógéppel - mondjuk szobában - nem lehet jó képeket csinálni

[/spam]™

yo képeket a fotós csinál. nem a fotó apparát...

csn tamás
Sziasztok!!!!! Megszeretném kérdeni tõletek hogy mennyibe kerül egy olyan gép (digit) amivel jo képeket lehet csinálni. Ami éles meg minden..... Teljesen kezdõ vagyok de szeretnék egy gépet amivel jo képeket tudok csinálni! elõre is köszönöm a választ!!!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

hyyb
izé

igazából elég kis százaléka fotó, de azért még nagyjából ideillik szerintem 😊

Templar75
Pedig az is ott készült fennt a hegyen, a pince elött 😊

Templar75
Szüret Etyeken - 2

ColdFire
hááát... 😄DDDD
ha a kozelbe nem volt rozsa akkor az 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

dogfish
nice!

erdekessegkent mondom: amikor meglattam a rozsat, ereztem az illatot.. nagyon beteges?
Doomista
ajajj....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Templar75
Szüret Etyeken - 1

dogfish
Aranyosak 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DJ Skyline
most néztem meg egy mutánsos oldalt, azt hittem már ez is az! 😄d

dogfish
na, akkor belovom ide a macsekomat 😊
Kép (180.1 K😎
ColdFire
😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Glpetyus
ejj,micsoda képek vannak itt,öröm nézni :o

CattiBrie
hát a galériádban lévõ képet méretezd át azt csókolom

[/spam]™

DJ Skyline
nem baj, utánna néztem! ^^

ColdFire
pestrol kecskemétre 65-75 korul mentunk 6osba, 8000es fordulaton nem bedõlve 😄
ár not public😊))

DJ Skyline
mennyivel tud menni max? <#gonosz1> és mennyibe került? árat csak akkor ha publikusnak véled!

DJ Skyline
pedig VIP vagy, átszerkeszthetted volna! :|

ColdFire
sry a masodik kepert, azt hittem átméreteztem :S

ColdFire

sry a gifért, nem tom mért ebbe mentette a resize 😄

ColdFire
RPM
x1000

dogfish
kar, hogy ".gif" kiterjesztese van, igy nem latom mi van a fordulatszam lapjara kiirva... 😞
DJ Skyline
és ez milyen bike?

ColdFire
kar h laccik a fejem...
amugy megvettuk a motorom jepe😊))

Son Ice
Köszönöm szépen.

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

GabcsiManó
nyufi <#bee1> nagyon szépek lettek a képek 😊

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

chicco
uhh a második madár naon szép.

Son Ice

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
QQCS

Son Ice
Psszt, ne ébressz fel!

dogfish
<#eljen>
CattiBrie
Ez a macs tök hasonlít a mi macsunkra!

[/spam]&#8482;

Son Ice

flippy
A gólya nagyon teccik😊

Son Ice
Elsõ próbálkozásaim:

Tomo15
Az elöbb repült el az ablakom felett😉

Roger6
Két esti kép:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ColdFire
hátha egyszer best... 😄

chicco
szerintem jó oldal
bestdigitsite

Falconer
Minek neked ahhoz nap?
Olyan ejszakai kepeket lattam azzal a geppel sima kozvilagitasnal....
A video felvetel meg a fenykepezogepeknel engem nem tud erdekelni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hosszú záridõ + állvány

Son Ice
Igen, azt is adtak hozzá. Elõzõ kérdésedre válaszolva, végül az Extreme Digital-ban jutottam hozzá.
Amit én olvastam a gép "hibájáról", hogy nem tud mozgó képet rögzíteni, meg hangot. A régi gépem tudott, mégsem igazán használtam. Tulajdonképpen ott is csak kipróbáltam a funkciót. Szóval nekem nem hiányzik.
Viszont sajnos még mindig nem tudtam igazán kipróbálni. Egyre korábban nyugszik le a nap, így elég kicsi az esélyem, hogy értékelhetõ képet tudok csinálni... talán hétvégén.

Falconer
Arnyekolot is adtak hozza nem?
Ugy nagyon atomul nez ki.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Ez nem TV csatorna, itt megmondhatod hol vetted 😄
Mindegy vegulis, nem tervezem, hogy mostanaban vennek egyet.

Rosszat ha harom negy sort irtak rola a harom oldalon, szal...

nokedli
Nagyon jó kis gépet vettél. Szerintem, kategóriájának a legjobbja.
Biztosan gyönyörû fotókat fogsz vele készíteni.

http://nokedli.fw.hu/ nézz be hozzám!

Son Ice
Helyet nem mondok, nehogy reklámnak tûnjön. 1GB-os CF Ultra II kártyával együtt 203e HUF volt. Gépre 2 év, memóriára 10 év garancia. Elsõ benyomásom az, hogy nagyon jó. 😊

én MM-ben láttam és drágább volt mint egy canon 350D kitobival és 1 GB -os CF-el.