23748
-
#10815 Mi lett a hátsójával? (a beégésre gondolok) -
#10814 Jól hangzik , megveszem névnapra oszt.társnak barátnőjével közösben és majd elkérem :)) -
#10813 Csak jó dolgokat!!
Én nem vagyok cseppet sem profi,amatőrnek is kevés, de amit ebből a könyvből tanultam, azzal már beljebb vagyok egy "körrel"!
Minden van benne!A WB,beállítások,a záridőről,ISO-ról, a gépekről általában,tippek,trükkök!Hidd el az a 2500 HUF nem pénz érte!
-
#10812 Érdemes megvenni ezt a könyvet? Lehet belőle jódolgokat tanulni? -
#10811 Értem...sajna énis egy hasonló kompakttal "kínlódom", remélem hamarosan egy Sony DSC-H7 tulajdonosaként produkálhatom magam!:-) -
#10810 Kb egyszerre 15-20 kocsi jön a kereszteződésből hogyha zöld van(5-ös főút), és asziszem a két utolső két felcsicsázott Scania volt :)
Gab3sz: Nemtudom hogy mennyi a záridő, az egyik mód a fényképező tekerőgombján, nem is lehet állítani. Sajnos angol menüs, és nemrég költöztünk, nincs meg a kézikönyv még , így mindent automatán hagytam :(
Ha feltöltök menüről képeket, akkor tudtok majd segíteni, hogy mi mit jelent?
Ez lenne a masina:
-
#10809 Tegnap este kattintgattam,és próbáltam a minikompaktom egyetlen állíthatóságát, a WB-t több ponton módosítani...
Na ez sült ki belőle(mármint ez lett a legjobb)
-
Aspyrin #10808 Még mindig madár a téma: a kis egylábú. -
#10807 Figyi!Ha neten rendeled, pont annyi a kedvezmény rá, mint a kiszálítási díj!Szvsz helybehozzák a könyvet árában!
Hu de hülyén fogalmaztam!:-S -
#10806 Nem rossz...pláne hogy kezdőnek aposztrofáltad magad!
Mekkora záridővel csináltad? -
#10805 miből jött a fény? -
#10804 Daylight, Cloudy, Sunset, Tungsten, Fluorescent.Melyiket érdemes ilyen napszaknál használni? Most auto-n volt hagyva.
(Kezdő vagyok fotózás terén,ezért lehet megveszem azt a könyvet, amit előbb linkeltek , nem húzós az ára.) -
efem #10803 white balance, mint fogalom, annak korrekciojat erzem szuksegesnek -
#10802 köszi, pont valami hasonlóra gondoltam majd megnézem boltban. -
#10801 Sry, remélem így jó lesz:
-
-
#10799 Barát mutatott egy-két fotót myvipes ismerősénél, és elmondta hogyis kell ilyesmi képet csinálni. Fogtam a fényképezőt, kisétáltam utca végébe, és kipróbáltam, és ezek az eredmények születtek:
Vélemény, tetszik-nem tetszik, tippek, trükkök, stb. :)
A fotomaschine egy Konica Minolta Dimage E500 -
#10798 np , nem a bnőm , nem a fotóim......csak poénnak raktam be -
#10797 Nem akarok nagyon tapintatlan lenni ( ha a bnőd ), de ez olyan randa, hogy jobb lenne ha a kacsák lennének az előtérben, a bálna meg úszna a háttérben. -
#10796 Szép kacsás képek
2.
3.
4. -
#10795 És mijjen fincsi a kacsamell!hmmmmmmmmm nyaminyami! -
#10794 jaja, nagyon nem birnak pozolni, ez is point and shoot kép :) -
#10793 kacsás képem nekem is van :D -
#10792 Nagyon szép képek! Grat! Suliban is kb 1hónapja már a fényképezésről tanulunk!:D -
Aspyrin #10791 Engem kiidegelnek a szarkák. Amire belövök mindent egyszerűen faképnél hagynak :)) -
#10790 Tegnap madár lesen voltam, egyben az első madárfotoim :)
-
#10789 Én ezzel kezdtem...baromi sokat tanultam belőle!Ha nem kezdő vagy, akkor ennek a könyvnek van haladó,és témaspecifikus változata is!
KÖNYV -
#10787 Hali! lenne 1 kérdésem/kérésem: tudnátok könyvet ajánlani, ami segít jobb/szebb/ügyesebb digitális fotózásban? -
Aspyrin #10786 Bakter vagy? :))) -
#10785 -
AranyKéz #10784 tinypic.com-ra próbáld meg feltölteni, nekem az megy rendesen sg-vel.
-
#10783 istenem -_- szar photoblog fujfuj! -
#10782 -
#10781 Vazze!Vasútállomás a XXI. szd.-ban hogy nézzen ki??Szénraktár meg víztorony feeling elmúlt! -
mod #10780 A 3. tetszik! -
CUCLI #10779 lehet mávnál dolgoznak
szerk: uccsó kép amúgy jó nagyon :DDD -
#10778 Ne azt a kurva állomást kommentáljátokmá' a képeket kéne inkább! -
#10777 Nem spróroltak a vezetékkel -
#10776 kisvárdán. -
#10775 valahol szabolcs megyeben! :D