Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sajnos ez a helyzet, ha digitálissal dolgozol. a ccd-nek egyelõre még kicsi a filmhez képest a dinamikaátfogása, így az ilyen kontrasztos részeknél nem igazán lehet trükközés nélkül megcsinálni, hogy ne égjenek ki a problémás részek. vagy aláexpózod és nem lesz semmi látható a háttérbõl, vagy hdr-ezel
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
én rontok el valamit vagy ezt nem lehet csak pl hdr-el?..
itt van például ez a kép.. a dzsekije meg az arc kiédett, és a háttér már majdnem tök sötét..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
FFX: A gép által készített képhez képest ez egy eléggé feltuningolt változat. Én magam valami hasonlót láttam és ezt próbáltam érzékeltetni a kép utómunkájával.
gyászkeret<#levele>#levele>
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
<#integet2>#integet2>
gamertag: kenobita

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
csak annyi, hogy a munkahelyem szünt ezzel meg . Bocsi, tudom nem idevaló . . .. <#rinya>#rinya>
Powerball!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
világos kiégett ég a háttérben
a rózsa pont középen unalmassá teszi
bal oldalon többet kéne vágni mert zavaró a belógó másik virág..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
fun is fun and done is done