Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Most miért nem javaslod a Shadow/Highlight-ot? Pedig csodákra képes... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DoctorJohnson
üdv!
sajnos ez a helyzet, ha digitálissal dolgozol. a ccd-nek egyelõre még kicsi a filmhez képest a dinamikaátfogása, így az ilyen kontrasztos részeknél nem igazán lehet trükközés nélkül megcsinálni, hogy ne égjenek ki a problémás részek. vagy aláexpózod és nem lesz semmi látható a háttérbõl, vagy hdr-ezel

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

norbre
üdv.. voltunk a hétvégén túrázni és folyton azzal szembesültem hogy ahol az erdõbe besüt a napfény az a rész kiég ha az erdõ árnyékos részeibõl is szeretnék részletet láttatni..
én rontok el valamit vagy ezt nem lehet csak pl hdr-el?..
itt van például ez a kép.. a dzsekije meg az arc kiédett, és a háttér már majdnem tök sötét..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

ivjoe
És hol a dinnyehéj?

Egyébként meg WoW! :o
ivjoe
Ez ugye nem a JATE klub?
Tomo15
Nem kell benne feltétlen a valóságot keresni<#wink>
aha, tetszik bár az ég kissé festményszerû.

Tomo15
Köszi mindenkinek!😊

FFX: A gép által készített képhez képest ez egy eléggé feltuningolt változat. Én magam valami hasonlót láttam és ezt próbáltam érzékeltetni a kép utómunkájával.
ez a valóságban is így nézett ki ?

flippy
gyönyörû!<#worship>

sharpshooter
kép<#eljen>
gyászkeret<#levele>

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

BiG G
háttérkép méretben esetleg be tudnád linkelni? nagyon szép 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gyönyörû

Tomo15
Dunánál

már fenn volt egy hasonló verzió ebbõl a giccsbõl😊
Roger6
A 2. nagyon jó lett. Kézfogás, keresztben a póráz. Jól összejött.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gnar killer
5. még mosolygott is neked (o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

cenobite
Egy kiállítás - koránt sem teljes - képei. CAC 2007. Nyíregyháza:

<#integet2>

gamertag: kenobita

ppk
Bontás . . . . A füst miatt kicsit szürke a kép

Powerball!!!

Mop

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Tényleg durva, de ha a képet nézzük, én többet mutattam volna a füstbõl, szerintem felesleges az a zöld mezõ ott

DoctorJohnson
durva
a kép amúgy meg jó

sharpshooter
sajtgyár

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Darkon
Nem semmi mi ez??

Born to win

ppk

csak annyi, hogy a munkahelyem szünt ezzel meg . Bocsi, tudom nem idevaló . . .. <#rinya>

Powerball!!!

katakpult
kár 😊

katakpult
hM? 😊

Azt, hogy nem ide való.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

katakpult
http://www.partypeople.hu/uploads/user_img/mTMB_13477_1176300497.jpg
És ehhez mit szóltok 😊

hmm lehet azért írhatja azt mert a memó kártyámat odaadtam egy srácnak h nézze meg a képeket mert már ez kártya megtelet aztán gondolom átírta bár nem tom h lehet ez
Hm, csak azért mert a lenti kép még s7000-rel készült a viewer szerint.. Persze nem gond, csak ne legyen probléma belõle.

Fuji FinePix S9600
Nem szeretnék akadékoskodni, de tudod bennem motoszkál a kisördög :/ Milyen géped van?

jah ténnleg bamba vok már noh ott vannak képeim én csináltam mindent igazából ezzel foglalkozom mostanság noh itt van jól
Roger6
A linkedben felcserélted az "a" meg az "r" bet?ket..

ezt inkább partyarcokba kellett volna

egy starnight -os bulin
igen én csináltam
Ez a te saját fotód lenne?

Roger6
Szerinted én ezt komolyan írtam? (HDR)

DoctorJohnson
szvsz felesleges lett volna, jól kell komponálni, exponálni sé kész

Roger6
Ide jól gyütt vóna a HDR, mi?

norbre
hali.. elsõre:
világos kiégett ég a háttérben
a rózsa pont középen unalmassá teszi
bal oldalon többet kéne vágni mert zavaró a belógó másik virág..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

csn tamás
üdv!!! kritikát kérek!!!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Köszönöm a hozzászólásokat. A tónusokról meggyõztetek, már én is szívesebben látnám keményebb kontraszttal (csak a technikai tudásom hiányzik a részleteket megtartó megvalósításhoz, de majd gyakorlok). Az ablakot azért hagytam benne, hogy (hamis) irányt adjak a tekintetének, jelezve, hogy figyel, de nem itt jár. Megnéztem nélküle is, számomra úgy elvesztette a varázsát a kép. Mindenesetre az látszik, hogy ez a szándékom nem ment át. Köszönöm még egyszer.

fun is fun and done is done

Passz, én mindig windows rgb-re állítom.

norbre
ah.. köszi.. de hogy mikor mit érdemes használni vagy egyáltalán miért jó hogy ezt lehet állítgatni .. van erre valami jó tutorial vagy leírás?..

Azért mert te tudod beállítani, hogy milyen színhatással dolgozzon (nézet fül: proof beállítás, többek között van windows, monitor stb. opció).

Szerintem fényerõ/kontraszt-on kellene állítgatni, illetve az ablak nem passzol így negyedében.