Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
@roger6: láttam szûkebbre vágva (msn avatarnak betéve) és ugy tényleg jobb.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hisztogram cikk
A képen található képpontok világosságértékeit ábrázolja.
X tengelyen a világosság értékek (általában 0-255), az egyes értékek felett a pixelszám.
Mi olvasható le róla?
Az, hogy a világos és sötét részek milyen arányban találhatók a képen. Jó expozíció esetén a hisztogram jobb és bal szélén nincs magasan a függvény. Ez azonban teljesen témafüggo. Pl. egy fekete háttér elott lefotózott középvilágos téma esetén a hisztogram bal szélén (vagyis a sötét képpontokat mtuató részen) eros kiemelkedés látható, de ez nem probléma, nem jelent alulexpozíciót.
Általában az alul- túlexponálást szokták hisztogramon elemezni.
/a legjobb, ha a beégett részeket a gép villogtatja is, hiszen a hisztogram nem mond információt arról, hogy a képen hol találhatók a sötét vagy nagyon világos részek. Ilyen villogtatást tudnak a Canon és Nikon felsobb kategóriás gépei).
A kép megvágása jó ötlet volt bár még lehetne belõle kiszedni ezt-azt, de én nem szeretem ha egy képet már elkedenek PS-el manipulálni. A kontraszt és élesség állítás még elmegy, de azt nem szeretem ha kitörölnek belõle valamit mert nem oda való. Olyan szögbõl kell fotózni, hogy meglelelõ legyen esetleg levágni a kép egy részét, de semmit több.
Most nézegetek új gép után és lehet, hogy ha rámszakad egy 100ezer forint akkor nézek valami közép haladó gépet. Nem tudok sok idõt foglalkozni fotózással és nem is hiszem, hogy annyira bele szeretnék menni mert ma már gombamód mindenki fotózni akar és pár kép után már úgy érzi õ tud valamit. Nekem fõleg az épületek és egyéb mûtárgyak fotózása érdekes mert építészetet tanultam és jelenleg is ezek rajzolásával foglalkozok. Valamint azért is fotózok mert érdekel a változás mennyiben alakul át egy terület ezért készítettem olyan képeket amit majd késõbb újra megpróbálok megismételni és szemléltetni rajta az átalakulást.
ill azzal vitatkoznék hogy szépen végigfut.. a közepétõl a jobb széléig elég kaotikus nekem..
akkor beszélhetünk KIégésrõl, ha a képen látható világos részek már annyira világosak, hogy nincs rajtuk érdemi képi információ, csak statikus fehér. Ez általában túlexponáláskor, vagy kontrasztos téma fotózásakor történhet.
De mint láthatjuk a képed hisztogramján is, itt szó nincs ilyesmirõl, a görbe szépen végigfut faltól falig:
tény, hogy fehér az égbolt, de nem kigett ki, ez egyértelmûen látszik (ahogy azis, hogy nem életlen a képed).
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
hol látszik? az eredetin érdekelne persze amit elõször linkeltem mert az újat átdolgozta már a psp
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Majd toltok fel kepet ha a masik gepnel leszek.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
3. Az ilyen partyfotó lenne? <#idiota>#idiota> (Nem tudom én automatikusan elfordítottam a fejem hogy kompenzáljam a megdöntést <#fejvakaras>#fejvakaras>)
törpék vagyunk
törpék vagyunk (2) ..ua mint elõzõ csak kicsit több szaturációval (csk teszt jelleggel, nem tudom javít vagy ront-e a képen)
törpék vagyunk (3).. (nem mondom el miért döntöttem, kiváncsi vagyok mi a vélemény..)
2. A profi
3. Az unatkozó
4. A fáradt
5. Hmm 😊
amúgy Parlament átnézõs és Rákóczin tükrözõdös is nice
sharpshooter: örülnék, ha nevesítenél párat, amit jónak találtál. Akár itt, akár privátban, akár a blogon megjelölve.
fun is fun and done is done
ez az amit 3D studióval vagy PS-pal is megcsinálhattál volna, kár a zárat fárasztani😊
láttam Tõled már jó képeket, ez egy izé - nem rossz textúrának, de fotónak, khmmm...
ha pl falon lógna a kép csak fekete pacákat lát az ember.. sztem nem lehet sokmindenre asszociálni belõle..