23748
-
#11179 Elso korben tudod mit probalj meg? Megkeresni a Menhely alapitvanyt. Ha mast nem tanacsokat tudnak adni, de meg az is lehet, hogy megengedik, hogy az egyik szoc-munkas melle csapodj. Nekem is mar felajanlotta egy szoc-munkas, hogy eljon velem egy korre es mutat nekem 'rejtekhelyeket' meg konyebben megy akkor ha olyannal vagy akit ismer, akiben megbizik. -
#11178 Médiában-e dolgozol! -
#11177 tudom* -
#11176 Hát is Szabolcs megyében, Kisvárdán lakom. Hogy itt milyen a természetük az hajléktalanoknak nem tudod. -
#11175 Megkozelites: Ha elfogadsz egy tanacsot sose menj egyedul. Ne nagyon fotozz a Nyugati es a Keleti palyaudvarnal. A Nyugatinal ne is nagyon legyen elol a gep :D A Blahasok is eleg mogorva nepseg, nekunk is csak ugy engedtek a fotozast, hogy sajtoigazolvany elo es megigertuk nekik, hogy irunk egy 'cikket' a Juli nenirol (4. kep). Ahol nagyon keszsegesek voltak az a Moricz es az Ulloi/Ferenc krt aluljaro. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek tartanak a fotozastol. A Nyugatinal tortent is egy eleg meredek eset (amikor a haver 300D-je a foldre esett) aminek ugy lett vege, hogy a rendorok vettek korbe minket, hogy a par felboszult csovit tavoltartsak tolunk. Ja es meg valami... ha alszik ne fotozd mert ha felebred akkor nagy futasnak nezel elebe :D :D :D
Obik: Valtozo. az elso egy CZJ Sonnar f2.8/180 mm a maradek pedig egy Tamron 28-105 f4-5.6. De volt meg Pentax SMC M 1.7/50 is. -
#11174 Én is gondolkodtam azon, ha meglesz a 400D-m, akkor fogok ilyen hajléktalanokkal portrét készíteni. Nekem is ilyen elgondolás jár a fejemben, hogy hogy lehetne őket megközelíteni valamint, hogy megengedjék, hogy lefotózzam őket.
Milyen obival készítetted? -
CUCLI #11173 baszki :o a 2. faszi tőlünk kb 100méterre "lakik". ferenc krt. üllői sarok. kicsi a világ -
#11172 Nehogy azt hidd :D csak megfeleloen kell kozeliteni felejuk. Altalaban ha DSLR van a nyakadban (persze csak akkor ha tudod hol nem ajanlott ez...) akkor nem egyszer ok jottek oda, hogy melyik ujsag stb. Egy kis beszelgetes egy szal cigi (en nem dohanyzom de erre a celra volt nalam egy doboz kek multi :D) es maris hajlandoak az obi ele allni. Volt olyan aki nem cigit hanem egy szendvicset kert stb. Aztan persze meg kellett hallgatni egy kis politikat is meg elettorteneteket is (amelyik kozott azert volt igencsak erdekes...). Alapjaban veve en elveztem azt az estet amikor direkt ilyen cellal indultunk utnak egy baratommal. Valoszinuleg megyunk majd meg egy kort valamikor :D -
#11171 huhh!Appám!Meglestem az oldalad....korrekt kis fotók!
Külön kiemelném a pacis-IR-képet!!Az qrrrrva király!!Imádom egyébként is az IR-fotókat, de az a kép...hmmmm 10 pont! -
#11170 Huhhhh
Kemény!Csak gratula!Nem lehet egyszerű "dolgozni" sajna a homlessekkel...és most félre ne értsen senki...csupán arra gondolok, hogy kemény meló lehet rávenni őket a fotózásra! -
mod #11169 Szépek. -
#11168 Ejj az utcsót láttam! -
Aspyrin #11167 Te jó isten, az utolsó kép bebüntetett! -
#11166 Na akkor mar en is rakok fol par kepet :D
Egy kis szocio: Hotel Demszky 2008 :D
Remelem nem szurtam el :P -
#11165 komoly ez a kép...
nem én fotóztam -
#11164 házi zoom :) -
#11163 Nem rossz, de a horizontra figyelj mert nagyon zavaró! -
#11162 Jok lettek. Csak en mar nagyon unom a naplementeket :D -
#11161 Póbálkozik a magyar.......FujiFinepix S7000
-
#11160 köszönöm -
#11159 Gyönyörű színek jól kiexponált gratulálni tudok csak!:) -
#11158 [center]
-
#11157 Fogtam az adást még időben :D -
#11156 Köszi!
Photophiltre, és neatimage amit jelenleg használok!
Az adobe-tól a cs3 volt meg a 30 naposban:-), de sajna lejárt!:-( -
#11155 szerk: yamaha tzr, és nem, fiúé. -
#11154 Ajánlom figyelmedbe az Adobe Lightroom-ot csodákra képes. Najó azért nem :D
-
#11153 Az összes nagyon jó nekem tetszik ha giccses ha nem!!:D Viszont kár hogy mindegyik ugyanugy néz ki itt arra gondolok hogy mindenhol van hagyva elötér ami éles magyarul a témája mindnek ugyanaz! remélem érthetö voltam de nekem tetszik az összes!! -
#11152 Azok:)) -
#11151 Az 1. az szuper nagyon, többi talán túlságosan giccses. -
#11150 Ezek meg ilyen szokásosak;)
-
G_ArchAngel #11149 mehet Humoros+Aranyosba:)))
nagyon aranyos kép:) -
#11148 Jajj de cuki:D -
#11147 Aranyosak :D -
#11146 :)))
-
#11145 Lala milyen géped van?
(a robogó az egyik kilencedikes csajé?) -
#11144 -
#11143 fudzsifil es klencezerhaccáz. -
ballor #11142 milyen géped van? -
#11141 Ez már láttam, de az a trabant valahogy nem jó oda, szeirntem. -
Aspyrin #11140 Passzolnak ;)