23748
-
#11219 Neten már olvastam róla, inkább személyes tapasztalatok kellenének. :) -
#11218 Még tesztet sem találtam. :S -
#11217 Sziasztok! Most készülök megvenni a Fuji S5700-et. Esetleg valami tapasztalata nincs valakinek? Megköszönném, ha megosztaná velem :) -
#11216 Szerintem sem giccses. Inkább a "szép" jelzőt használnám. grt. -
#11215 Szerintem nem. -
#11214 Nagyon giccses? -
#11213 [center] -
Aspyrin #11212 Muszáj volt, mert van akiből előtör az erkölcsvadász egy félarcú doktornő látványától :))) -
Tresh #11211 szerkeszetted!!!!444 -
Aspyrin #11210 Szerinted mit szólt? Tiltakozott és perrel fenyegetett meg!
[ismerőse a doktornő] -
#11209 Ulloi ut-Ferenc korut keresztezodes aluljarojaban hazafele menet :D. -
CUCLI #11208 vinetúúú aluljáróban fotóztad? -
#11207 Vidám ének hangja száll... :D
-
#11206 Es a fogorvos mit szolt hozza, hogy ott fotozol? :D A masik, hogy ha ennyire direktbe fotozod akkor illik megkerdezni, hogy kirakhatod-e a netre... -
#11205 300D mint uj gep? :D
A macsek jo lett csak sajnos jopar helyen kiegett a kep (ez sajnos 300D betegseg...). -
#11204 Naneee, csak a fogorvost nee!!! -
#11203 Nem az enyém Kóbor macsek volt:S -
Aspyrin #11202 Szép macskád van, bár kicsit csipás :) -
Aspyrin #11201 -
#11200 Tegnap:) -
Aspyrin #11199 -
Aspyrin #11198 Jó estét!
Fogorvosnál jártunk asszonnyal ;)))
-
#11197 Szép az a hullámfelhő ott a naptól balra. Tegnap készült a kép vagy ma? Mert tegnap tele volt velük az ég. :-) -
#11196 Új gépemmel készített képeim!
Véleményeket várom!
-
#11195 a kaukázusi nem hasonló kiskorában? bár én csak nagyot láttam meg középúton járót a növésben. de pincsi? annak tuncsibb vagy mibb az orra. -
#11194 "14 colos monitoron látok mindent" - Hát azon inkább semmit! -
Aspyrin #11193 Lehet, egy ősrégi 14 colos monitoron látok mindent a munkahelyen. -
2Bálint #11192 ahogy látom teljesen jó az expó.
nem lehet, hogy a monitorod sötét? -
Aspyrin #11191 Nekem alulexpózottnak tűnik.. Bár gondolom a zaj miatt ;) -
#11190 Milyen kutyus ez?Valami pincsi?Nagyon aranyosnak tűnik!Meg a kép is jó!:D -
CUCLI #11189 ez nagyon jó -
efem #11188 1 a normalisabbja kozul.. egy volt tanár.. deákon szokott lenni a piros metró kijáratnál
-
#11187 Hát itt náluk inkább kerülendőek a romák. :D -
#11186 Köszi szépen az infókat! -
#11185 Nem mindegyikre igaz, hogy kerulendo. Pl. a Blahan egy cigany asszony volt velunk a legkedvesebb mig szinten a Blahan egy cigany foszer probalt meg atverni (kapott egy szendvicset aztan meg penzt is kert mikor megegyeztunk... De azert lekaptam ot is... csak utana nem fizettem neki :D szoval 1:1 :P Persze utana elhajtott... :D) -
#11184 Altalaban sokat segit ha szepen elmondod mi jaratban vagy. En azt mondtam (ami igaz is volt), hogy egy fotosorozatot szeretnek csinalni a budapesti hajlektalanokrol egy online fotogaleria szamara (ez mar kicsit loditas volt... vagyis inkabb nagyon szepen elnevezve a PBase oldalam :D :D). Persze volt aki azzal jott, hogy 200 forintert csinalhatok (aztan ezt legtobbszor sikerult lealkudni egy cigire, vagy max 50 forintra), volt olyanis aki egybol rabolintott, volt olyan aki latta, hogy a tarsat fotozom es kerte, hogy ot is... stb. De ami mindig jellemzo, hogy meg kell hallgatni a tortenetuket.
Amire viszont nagyon figyelj: sajnos a legtobb hajlektalan TBC-s igy ne nagyon kerulj kozel hozzajuk. Legyen nalad valami kezmosasra alkalmas cucc vagy valami fertotlenito. Nem egyszer akartak kezetfogni velunk amit visszautasitani igencsak lehetetlen lett volna. Ilyenkor ha mar nem latjak akkor szepen lemosod a kezed es nincs gond. Es ami talan a legfontosabb, hogy legyel veluk megerto es igyekezz nem megbantani oket :D Annak ellenere, hogy milyen helyzetben vannak a legtobbjuk nagyon onerzetes ember! -
#11183 hm -
#11182 Szerintem nem egy lehetetlen küldetés, a legtöbb örül ha valaki emberi hangnemben szóba áll velük, ha egy cigit belengetsz nekik, akkor teljesen kitárulkoznak. A cigókat viszont kerüld, gondolom ez alap. -
#11181 Haaaaaaat... az igazat megvallva nem. Csak neha elmegyek kattingatni egy iciripiciri online ujsagnak, valamint egy hetilapnak :D De ezt nem neveznem annak, hogy ott dolgozom. Az ott dolgozom az inkabb a jatekfejlesztes (volt es lesz de most nem van) :D -
#11180 Csak úgy kb. szeretném tudni, hogy lehet őket megközelíteni mit lehet kínálni, mit nem lehet nekik mondani. Én ugyanis még egy középiskolás diák vagyok, szóval sokkal jobban parázok. Itt Várdában nem nagyon találkoztam még úgymond "társsal" aki esetleg fotózna.