23748
-
#11259 kifutottam a szerk. idobol, de itt van nehany kep hasonlo szituaciban, szinte mindegyik képnél oda is van írva hogy hogyan készültek.
Erdemes ezt atnezegetni hogy legkozelebb tudjatok valami hasonloval probalkozni, illetve azt is jo(l) megnezni hogy 1-1 ilyen sárgabőrös kép mennyire termeszetellenes a többihez kepest. -
#11258 Adobe Lightroom -
#11257 Túlságosan hideg. -
#11256 ez rossz kifogas neharagudj :D
A szep naplemente szineit akartad lefotozni, vagy a haverodrol akartál egy ' jó ' képet csinálni a dunaparton?
Ha #1 -> akkor rendbevan igy nezhetett ki egy ember a naplementében.
ha #2 -> akkor a haverod legyen szinhelyes, ne a naplemente... Nezz meg barmilyen reklamfotot, ott a TÉMA szinhelyes és jol exponált. (amellett +ba visszaadhatja a naplemente hangulatát is) -
#11255 köszi a hozzászolásokat. máskor megfontoltabb leszek.
a WBről meg annyit, hogy nekem a sárgás jobban bejön... a valóságban is ilyen fények voltak... -
#11254 Nekem jobban tetszik az eredeti. De ízlések és pofonok... -
#11253 Szerintem sincs rendben a WB, fullon naplementében fotózták a csávót. Tudom, hogy itt mindenki nagy PS-mester, meg biztosan beállítani is jobban tudjátok a WB-t, de csináltam egy összehasonlítást, hogy szerintem melyik a helyes WB:
-
#11252 akkor Daninak van igaza, és májbeteg a srác :) -
Aspyrin #11251 Határozott, erős mozdulatokkal -
#11250 "Aztat" hogyan? -
Aspyrin #11249 Igen, jobban tette volna ha a fejére húzza! :D -
#11248 A bakelit lemez az tényleg nem jól mutat. Nem adja vissza azt a kép, hogy az illető ténylegesen DJ lenne. -
#11247 csak egy minimálisat alulexponált. a fehéregyensúly szerintem rendben van, én abba nem kötnék bele. -
#11246 jaja unatkozom a gyárban ^^ -
#11245 mi van garrett... mar megint osztod az eszt? :D :D :D
Amugy en is egyetertek a kritikaddal. A kepek alulexponaltak es tulsagosan meleg a feheregyensulya. A bakelit lemez nekem mind a ket kepen tulsagosan termeszetellenesnek es 'kivulallonak' tunik, szinte egyik kepen sincs a helyen. Pedig egy DJ eseteben epp az osszhangnak kene mutatkoznia. -
#11244 nekem egyiksem.
az a baj (többekközt) hogy mindkét kép nagyon alulexponált, el van csuszva a feheregyensuly, a bakelit - ami pedig elvileg hangsúlyos eleme lenne ugye a képnek - teljesen be van égve.
( ezt csak azert irom mert irtad hogy még próbálkoztok, ezekre (is) figyeljetek majd oda. Nem azert hogy megsertodj meg ilyenek :D ) -
#11243 Szerintem az előbbi, de egy fejhallgatóval. :D:dDD Sokkalta de jobb mivel a háttérben látszik a Duna, valamint a Napnak a fénye. Utóbbinál erősen megegyezik a háttér a srácnak a bőrszínével. Túlságosan monoton. -
#11242 igen, nem egészen gondoltuk át mit csiálunk :D majd legközelebb. kiváncsi vagyok hogy melyik lett szerintetek jobb.
az előző vagy ez?
-
#11241 Esetleg egy fejhallgató jól mutatott volna a nyakán. -
#11240 jól fejéntaláltál a szöget... -
#11239 Ahh latszik fiatal vagy es mar nem kellett oroszul tanulnod :D :D :D -
#11238 Ejj, hogy tudtam. :D -
#11237 ugyvan dizsdé. gondoltunk egyet és kimentünk a margitszigetre 2 bakelittel... lett belőle egy "sorozat" ami igencsak nem lett túl jó :D sebaj, tanulgatom... (Kto eto-ról világosits fel plix :D) -
#11236 akkor is nagyon leesik a keprol a bakelit :D -
#11235 Talán mert dídzsé? -
#11234 Nekem is furcsának tünkt először, hogy ott most, hogy is van az a mélységélesség?! -
#11233 ha' egy entert usse' ma' a kepek koze pls :D mert az utso 3 kep igencsak megviccelte a szemem igy felalomban :D -
#11232 Kto eto? :D
Amugy jo a bakelit mellette :D bar nem ertem miert van ott :D -
#11231 XD jahj... -
#11230 kicsit májbetegnek tűnik így :C -
#11229 attributált portré? -
#11228 -
#11227 Akkor énis felteszek néhány fotót
-
#11226 Kacsák(Y) -
Aspyrin #11225 Dehogy, a nyócban élek :) -
#11224 good IR -
#11223 Egy kis mai termes tolem is :D
Szentendre utcai, fotopuskavegre kapott kacsak es egy kis Panasonic FZ50 infrafoto :D
-
#11222 DEszép helyen laktok! :) -
Aspyrin #11221 Sziasztok!
Gyönyörű idő volt, hétágra sütött a nap, nem hagytuk kárba veszni. Párommal útnak indultunk Nagykovácsiból a Nagyszénáson át egészen Perbálig.
Néhány képet hoztam, hátha kedvet kap majd valaki hozzá:
-
#11220 Ezt itt is megkérdezheted. :)