Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Canon - Nikoff ahah
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
További szép napot 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
és is díjaznám ha kapnék véleményt a képemre, hogy mi nem jó, nem pedig késõbb panaszkodni, hogy csak rossz képek vannak itt. ugye szarból várat...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Direkt nem mondok most topik nevet, hogy hol történt ez az eset. Van egy hely, ahol nem említjük azokat a dolgokat, amirõl éppen a topikik címe szól. Igazából ezt sem tudom megérteni. Idegesít, hogy amirõl beszélgetünk, azt *-ozással tesszük. Nem meghívásos a topik. Utálom azokat az embereket, akiknek fáj az, hogy valaki más is tudjon dolgokról. Ebben a topikban, egy személy rákérdezett egy nagyzserûen kicsillagozott szóra. Ment is válasz neki "Hogy te mekkora egy seggfej vagy barátom". Írtam az illetõnek, hogy talán vigyázni kéne miként üti a billentyûket a klaviatúrán, mert nincs joga ahhoz, hogy egy nyílvános fúrumon akárkivel így beszéljen. A végén, még ÉN lettem leoltva ezért. Ahogy ez ITT is történt.
Emberek, tiszteljük már meg egymás munkáját, és senkit nem kellene elítélni azért amiért mer kérdezni. Inkább azoknak osztogatnám a BAN-t, akik így beszélnek, érzékeltetve, hogy õ itt az isten.
Bocs az offért, remélem Gabo barátom érveinek van alapja. Kinek jó az, hogy valakit kibeszélünk a háta mögött, egy másik topikban? Senkinek. Gyávaságnak nevezném így reflexbõl.
Üzenetemre NEM KÉREK válaszokat. Bárkinek bármilyen ellenvetése van, bökjön a "Privátra", és garantálom, hogy válaszolni fogok, nem szeretném tovább szpemmelni ezt a topikot. Köszönöm.
Öreg! Ha valami nem tetszik a képeimen vagy problémád van velem, ott és akkor mond meg, ne pedig a hátam mögött szapulj hónapokkal késõbb!
Az említett képek teszt képek voltak és ez a hozzászólásból egyértelmûen kiderült. Ha szerettél volna érdemben kritikát írni róluk akkor ott volt a lehetõség. Azért kerültek törlésre, mert az SG-s galériámnak véges a mérete és szükség volt a helyre az újabb képek számára. Ellenben másokkal nem nyitottam saját tárhelyet, honlapot, mert feleslegesnek érzem az elektronikus szemét ilyen formán való szaporítását a neten. Majd akkor sort kerítek erre, ha a képeim színvonala eléri azt a szintet, amit magammal szemben támasztok. (Lehet, hogy másoknak is ezt kellene tenni...)
A képek azért kerültek a másik topikra, mert véleményt vártam róluk. Nem pedig azért, mert az a "profi" szekció. (Soha nem volt az...) Bármily meglepõ az se meghívásos topik és bárki tehet fel fotókat. És ott számíthat is arra, hogy talán érdemben, értelmesen hozzászólnak. Szívesen fogadom az építõ jellegû (!) kritikát, mert abból lehet tanulni, általa lehet fejlõdni. (Kaptam is már hideget, meleget, csak ez valahogy elkerülhette a figyelmed.) A Te említett "kritikád" minden volt csak nem építõ jellegû. Az egyetlen dolog amit hiányoltál, hogy nem profik a képek mert hiányzik a keret. Szerinted tényleg ez a legfontosabb? Talán nem azon kellene még midig duzzogni, hogy néhányan megjegyezték, hogy csapni való keretet tettél a képedre!
Az "én vagyok a legszebb tündérkirályfi fotós" és a "de egy ilyen ne pofázzon nekem" megjegyzésedet pedig végkép nem értem. Soha nem kedveltem az önfényezést és mindig is tárgyilagosságra törekedtem. Ha kritikát írtam, akkor is. Szóval, mi is a bajod? Ha véleményed van, lehet azt alpári stílus nélkül is közölni. Én se fosoztam le a képeid és nem beszéltem rólad úgy, mint egy véglényrõl, de úgy látszik neked ez a színvonal. Ezzel pedig csak magadat minõsíted. Ezek után talán nem neked kellene beszabályoznod, hogy ki mit csinálhat vagy mit nem.
Attól, hogy valaki nem egy Robert Cappa és nem készít csúcs kategóriás képeket, attól még lehet szépérzéke, esztétikai érzéke és látásmódja. Ez pedig elég a legtöbbször ahhoz, hogy érdemben véleményt alkothasson egy fotóról. (Vagy bármi másról.) Ezen pedig talán nem besértõdni kellene.
Én a magam részérõl tiszteletben tartottam ezt a topikot azzal, hogy visszafogtam magam és nem írtam akkor se ide, mikor üvöltõ ostobaságokat írtak egyesek, vagy éppen minõsíthetetlen képeket dícsértek agyon. De ezt, bocsátassék meg nekem, nem voltam hajlandó lenyelni.
valaki régen nagyon félreértett valamit, azóta oda nem is mer senki tenni fotót😊
http://gaborszantai.co.uk/
Canon - Nikoff ahah
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Daninak valamilyen szinten igaza volt, csak kicsit durván közölte😉
Akinek nem inge, ne vegye magára...
Személy szerint én nem azért rakom be ide a képeim, mert nem szeretnék kritikákat kapni. Épp ellenkezõleg, mivel fejlõdni szeretnék.(nem ettõl a topiktól várom ezt feltétlen). Ezért is teszem fel különbözõ képmegosztós oldalakra a képeim, mert ott nagyobb az esély az olyan kritikákra amibõl tanulni tudok(tudom ez se a legjobb módszer). A másik topika (Digitális és analóg fotográfia) azért nem teszem be a képeimet, mert nem érzem õket elég jóknak, illetve az a topik véleményem szerint már elment inkább egyfajta "beszélgetõs" irányba, ami nem feltétlen rossz. Én például szívesem venném Dani, illetve a többiek kritikáját is, még ha annak abban a percben nem is fogok örülni amit ír, de ha az megtérûl a jövõben akkor már jó...
Ha nem lesz nyugi megyek, és árulkodom tovább. Ha valaki csak így ért a szóból, ám legyen.
Alapvetõen problémás hozzáállás, igénytelenség. Egy amatõr sok esetben igényesebben fotózik, mint egy hivatásos, mert nincsenek megkötve a kezei.
Canon - Nikoff ahah
Már a topik nyitásakor VILÁGOSAN KIFEJTETTEM, hogy itt nem lesz semmiféle "fejlõdés", ez nem technikai tanácsadó téma, mint ahogy azt a BANNER ALATT IS OLVASHATÓ.
Jön valaki, feltölt, megnézzük és örülünk, vagy nem, ez már mindekire rá van bízva.
Ugye világos?
nem volt a kis egysoros komment annyira sértõ, hogy Borgért kiálts😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Canon - Nikoff ahah
Ez nyilván annak tudható be, hogy képtelenek vagytok befogadni a kritikákat. El kell fogadni, hogy vannak jobb fotósok (nem magamra célzok, mielõtt reflektálnál), kérdés hogy akartok-e tanulni tõlük, vagy már elértetek a fotózás csúcsára.
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah
EGYÉBKÉNT ANNYIRA UNOM MÁR.
Nem hiszem el, két év eltelt és még mindig nem voltak képesek "tanult" kollégáid megérteni, hogy nem kötelezõ ide jönni.
kifejtenéd?
egy szóval többszörösen minõsítetted magad (Y)
Canon - Nikoff ahah
Canon - Nikoff ahah
Ezt nem értem a fajtádba, ha bebizonyosodott, hogy tévedett miért nem vonul szép csendben el, ha már annyira "tanult"..
Canon - Nikoff ahah
hogy ne tereljek:
vannak itt (nem a kiátkozottakra, hanem a topiclakókra gondolok), akik tudnának segíteni a kezdõkön, s mivel az a pár személy aki tanácsot adhatna nem kedvelt errefelé, ezért Tõlük lenne elvárható, hogy normális, építõjellegû kritikával illetik mások fotóit...
a "jaj, de szép", "ezt nagyon állat" és "jól elkaptad a pillanatot" inkább legtöbbször könyörületes hazugság, mint õszinte vélemény...
nem azért vettetek több tíz-, netán százezerért gépet, hogy csak a digitális szeméthalmazt növeljétek - vagy tévedek?
aki alkot (akármilyen formában) az vállalja a kritikát, fõleg ha a mûveit egy nyílt fórumon teszi közszemlére!
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Canon - Nikoff ahah