23748
  • DJ RX7
    kb. mennyibe fáj a tamron?
  • Timber
    Ja igen, a ket portre csak meretezve lett. Minden mas a gep es az obi erdeme :D
  • Timber
    a ket kep Rekarol az igen. A tobbi az nem :D
  • DJ RX7
    Hát persze, hogy azzal. :d
  • Borgi
    középen aohl az emberek vannak, ott tényleg elég összevisszaság, de amugy szerintem korrekt :$

volvo :C
  • DJ RX7
    bár a volvo beperelhet
  • Borgi
    fogbe jó? :C

amugy mér borzalmas annyira nagyon? :$
  • DJ RX7
    dokumentumnak jóa.
  • ivjoe
    Ez szörnyű. :CCC
  • Borgi
    odasüssetek :C
    ;>

néhol kicsit szellemkées/csunya, de a miénk. :C
  • norbre
    pár pacis a hétvégéről.. utólag vettem észre hogy iso1000 volt :(:(

• DJ RX7
    f/1.2-es obival?
  • Aspyrin
    A első "giccsről" megnéznék egy raw filet ha nem gond.
  • Timber
    Korabban mar volt szo Szefi/Miau/Solymosi Reka fotoirol. Alljon most ket kep rola:

Meg egy par kep a hetvegerol:
    Egy kis esti pesti giccs :D

Es egy makro 'occso kinai szetappal':

• Lunatic83
    köszönöm
  • Timber
    gepkerdesek inkabb itt :D

Ha 100-130 korul hajlando vagy raszanni akkor szerintem csak egy DSLR johet szoba. Ezen a tajekon eleg jo valasztek van es akarmelyiket is valasztod nem fogod megbanni:
    Pentax K100D Super
    Canon EOS 400D
    Nikon D60
    Olympus E410
    Sony Alpha A100

Ha autokiallitasokat is fotozol akkor az Olympus-t nem annyira ajanlom mivel igen nehez ra igazan nagylatoszogu obit talalni a 2x-es szorzo miatt. Mint azt tobben sejthetik en a Pentax K100D Super-t ajanlom mivel abban lesz kepstabid is ami jol jon eleg sokszor. Szinten jo gep a Canon EOS 400D es magas ISOnal ez zajosodik a legkevesbe. Szoval en a ketto kozul valasztanek.
    Ha nem riadsz vissza a hasznalt gepektol akkor erdemes nezni a netet egy Canon EOS 350D-t keresve mert joval olcsobban kijossz mint a 400D-vel es tudasban nem sokban kulonboznek.
  • Lunatic83
    utolsó... talán még ez, ez a lumixos izé

sorry az off topicolásért...
  • Lunatic83
    ez se rossz - talán bár én ehez olyan hülye vagyok...
  • Bala10
    nekem a H1-es van, de semmi bajom vele, viszonylag sok mindent lehet állítai rajta. én 2 dolgot nem szeretek vele kapcsolatban. az egyik, hogy sötétben nem túl jó és nagyon hiányzik a kézi fókusz állítás. de az enyém már 2éves teknika, ha nem több... szal szerintem meg leszel vele elégedve, de kb 1 év után vágyni fogsz egy jobbra. :) szal ha teheted, gyűjts egy tükörreflexes masinára.
  • Lunatic83
    sziasztok
    sorry, egy kis off-topic
    a közeljövőben szeretnék venni egy fényképezőgépet, de még mielőtt megvenném szeretném kikérni hozzáértők tanácsát , hogy mire kell figyelni/vigyázni, stb
    valami haonló készülékre gondoltam.....
    zárt térben és szabadban egyaránt használnám, autókiállításokon és társain...

előre is kösznöm...
  • Pistike 007
    :))
  • Aspyrin

• Aspyrin
  • soma62
    Szilartka mutasd a te képeid ha olyan amatuer-ek ezek!:) NE azért legyél itt hogy felvágj és veszekedj inkább mond mi a képbe a hiba és segíts másoknak!:-)
  • DirtyGab3sz
    Nem fogok...abban biztos lehetsz!
  • DJ RX7
  • Roger6
    Ez a popcornos smiley állat! (Terelem a szót...)
  • GregSB
    Kezdődik!
  • sharpshooter #11475
    villants valamit a fotoarenarol mester, had mosolyogjunk, bar lehet azok meg ide is gyengek
  • szilArtka
    srácok ezek a képek még amatőr szekcióban is gyengélkedőnek szamitanak nem?

• Tomo15

• 30Dani
    Meg gyorsabb. Meg fasza b&w konverter van benne.
  • ivjoe
    A CS3-nak jobb a kezelőfelülete.
  • ivjoe
    Akkor inkább ne linkelj többet, htx. :C
  • Roger6
    Én nem váltottam le a CS2-t. Munkahelyen is azzal dolgozom, itthon is az van. Bár nem is próbáltam a CS3-at, biztos jó az is...
  • DirtyGab3sz
    én kipróbáltam a cs3 trial verzióját!Mitmondjak,nagyon tuti, bár az elements6 valahogy kezelhetőbb volt számomra!ha megtehetném,akkor e 2 közül venném meg az egyiket!
    sajna nem tehetem meg
  • DJ RX7
    Aki esetleg CS3-at használ, leváltotta a CS2-t azt mi okból tette? Kiváncsi vagyok mivel jobb a CS3, mivel tud többet.
  • DirtyGab3sz
    Nah, hogy lássátok, nincs harag!(sőt szivesen veszem a nálam okosabbak tanácsait!)
    pár képem a flickr-en
  • DirtyGab3sz
    elrontottam...
    ne értdetek, az rendesen ne értsetek félre:-)
  • DirtyGab3sz
    vágom, át is tudnám méretezni....csakhogy nem akarom!Ha tényleg ez a probléma inkább hagyom a csudába!félre ne értdetek,nem sértődtem meg, csak nem akarok átméretezni...maradok a linkelésnél,és ezentul akkor ugy "dicsekszem"!