Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Born to win
Cseppnyi sztráda:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
k750i volt a masina
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
minden esetre fura kép...
/off
(a múzeumok éjszakáját meg bojkottálnám úgyahogyvan, sokparaszt magyar ilyenkor hiszi azt, hogy trendi (ingyé) mûvellllõdni menni... broáf)
/on
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
amúgy itt a többi fotó, nekem nem tûnik úgy mintha sokat machináltak volna a képekkel. na persze nem értek hozzá annyira.
http://index.hu/gal?dir=0706/kult/muzeumok/
http://index.hu/gal?dir=0706/kult/muzeumok2/
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de jo kep, nekemis tetsz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

altphotos.com
pbase.com
flickr.com
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Szerintem ez az egyik legjobb képmegosztós oldal.
Nem tud valaki a fotozz.hu-hoz hasonlo nemzetkozi(angol nyelvu) oldalt?
Born to win
Este csináltam a Duna parton. 25mp-es expo. Ps-ben graduated orange filtert raktam rá és ez színezte be a vizet.
ez hogy készült?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Itt pedig az odunk, amibõl épp egy cinege repül ki:

legközelebb, ha az eget is belekomponálod a képbe (és fõleg, ha felhõ is van) exponálj egy picit alá, vagy spot méréssel mérj a felhõre, bár akkor meg várhatóan túlzottan alá lesz exponálva, így a manuális -0,3 -0,7 expokorrekció korrektebb eredményt hoz mátrix fénymérésnél (nyilvánvalóan utána ps-ben lehet világosítani az árnyékos részeken)
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...