Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
nagyon jó <#eljen> hogy mértél fényt spot vagy szelektív?
Darkon
Akkor hogy lathato is legyen

bonuszkep

Born to win

Darkon
Ma az osszes kepembe belemasztak(hol egy kutya hol egy kisgyerek hol egy turista), meg talan ez lett a legturhetobb..

Born to win

Darkon
<#eljen>

Born to win

tugyiti
tetszik a frame <#eljen>
DoctorJohnson
az élesítéssel vigyázz, kicsit túlélesítetted sztem ezt a képed

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Roger6
Ha már esik az esõ:

Cseppnyi sztráda:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

chicco
süni
k750i volt a masina

Roger6
Ez szép lett!!! :-)))

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lacee
büntitopicból 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tugyiti
Olyan, mintha egy renderelt játékba lenne a két szereplõ beillesztve.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DoctorJohnson
hát nemtom, ha fény van, árnyék is van, még ha ultralágy és tompított, akkor is...
minden esetre fura kép...

/off
(a múzeumok éjszakáját meg bojkottálnám úgyahogyvan, sokparaszt magyar ilyenkor hiszi azt, hogy trendi (ingyé) mûvellllõdni menni... broáf)
/on

Caligo
Nem mondtam hogy biztos belevágta. Csak nekem nagyon az az érzésem, valahogy nem illik oda, de az is meglehet hogy tévedek, egyszerûen csak szúrja a szemem, és mindig átnéznék rajta.

Lacee
de miért vágta volna bele a gitárost? nem értem.
amúgy itt a többi fotó, nekem nem tûnik úgy mintha sokat machináltak volna a képekkel. na persze nem értek hozzá annyira.
http://index.hu/gal?dir=0706/kult/muzeumok/
http://index.hu/gal?dir=0706/kult/muzeumok2/

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Caligo
Oda van vágva. Szerintem legalább is. Jobb nadrágszár a térdénél el van kicsit mosódva. Az nem bemozdulás. De milyen jó kép lenne a gitáros nélkül istenem. Nem tudom miért kell elrontani így egy jó fotót. Mire kellett oda az a szerencsétlen gitáros. Abszolut nincs összhangba a képpel, sõt, a harmónikás még nem is játszik. Amugy a bal lábszáránál is látszik egy kis elmosódás

The Garrett
furi hogy a gitarosnak nincs a földön semmi vetett árnyéka, olyan mintha oda lenne vágva. :S

de jo kep, nekemis tetsz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The FlashBack
xD x)
köszi h megosztottad velem/velünk

Lacee
nem saját, de beteszem mert valamiért nagyon tetszik (index.hu, Németh Dániel)

deviantart.com
altphotos.com
pbase.com
flickr.com

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Tomo15
Köszi!
Szerintem ez az egyik legjobb képmegosztós oldal.
Darkon
Szep lett. En az eredetire is kivancsi lennek

Born to win

Darkon
Koszonom<#eljen>!

Nem tud valaki a fotozz.hu-hoz hasonlo nemzetkozi(angol nyelvu) oldalt?

Born to win

Tomo15
Köszi!
Este csináltam a Duna parton. 25mp-es expo. Ps-ben graduated orange filtert raktam rá és ez színezte be a vizet.
szép csak szerintem eléggé erõsen látszik a PS -el való belenyúlás

Pharaoh
Naplemente a vízparton meg egy kis PS. Szerintem.

Lacee
<#worship>

ez hogy készült?

<#eljen>

Tomo15

Aranyfolyó

Caligo
Nagyon jó érzéked van az ilyesfajta képekhez. A második jobban tetszik, az elsõben kicsit zavar az a sarok.

Darkon
Hopp a felso talan igy jobban latszik.

Born to win

Darkon

Born to win

The FlashBack
ez bejön x)

És egyet itthonról 😊

Ilyen az amikor az ember a munkahelyén keresi a fényképezni valót 😊

Htx 😊

The FlashBack
HBD Aspy

Köszi 😊

Lullaby
HBD Aspyrin! (o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

A kertünkben fényképeztem le.

Itt pedig az odunk, amibõl épp egy cinege repül ki:

Ez egy molylepke akar lenni, amint épp mászik fel egy fûszálra és közben a szárnyaival repked (egyensúlyozik):

Köszi a véleményed.

Caligo
Na igy vagány, a kontraszt mondjuk maradhatot volna az épületen, de ez csak az én "high contrast, low color" mániám. Az ég az tényleg bajos. Elmondom én hogy oldanám meg. Egy üres, hard light layerre feketét festenék az égre az opacity-t meg lehúznám addig ameddig nem lesz teljesen zavaró az ég, te teljesen fekete sem. Amolyan szürkés árnyalatú. Így nem vonná el teljesen a tekintetet az epületrõl. A keret most nagyon tetszik. Grat

The Garrett

2.
3.
4.
5.
6.
7.

faklyas felvonulas (vegzos egyetemistaknak hagyomanyorzo unnepsege) tegnap este

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Köszönöm a korrekt, megfontolandó technikai tanácsokat!

DoctorJohnson
így már sokkal jobb, de az a fõ gond, hogy a képedet kicsit túlexponáltad, mivel az árnyékos házakra mérted a fényt, így a felhõ sajnos kiégett. próbáltam ps-ben visszahozni némi részletet a felhõkbõl, de semmi nincs már ott amin dolgozni lehetne sajna.

legközelebb, ha az eget is belekomponálod a képbe (és fõleg, ha felhõ is van) exponálj egy picit alá, vagy spot méréssel mérj a felhõre, bár akkor meg várhatóan túlzottan alá lesz exponálva, így a manuális -0,3 -0,7 expokorrekció korrektebb eredményt hoz mátrix fénymérésnél (nyilvánvalóan utána ps-ben lehet világosítani az árnyékos részeken)

Eredeti kép, minimális kontraszttal, az általatok tanácsolt kerettel:

Köszönöm mindenkinek a kommentjeit, megfogadom és bemutatom az eredetit.