Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
en eddig akárhány hdr képet próbáltam összerakni, az mind teljesen természetellenes lett, ez a kép ilyen szempontbol szerintem jó.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SgtChris
Õõõ...szabadkézbõl örültem, hogy így sikerült. :-) De mint mondtam, csak ugatom a szakmát, lehet, hogy tényleg a záridõvel kellett volna játszanom. :-) Itt nem használtam vakut, mert akkor a hátsó részek túlontúl sötétek lettek volna. Van pár olyan kép is, de szinte semmi sem látszik az alakok mögötti területrõl. De köszi mégegyszer a hozzászólást, végülis az ilyen ötletek miatt jár ide az emberfia, vagy nem? :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

norbre
ha egy képet csinálsz annyi össz záridõvel mint amennyi alatt a 3 készült sztem elég fény kellett volna hogy érje az érzékelõt.. és akkor vaku nélkül is látszódnak a sötét részek.. persze ez most csak okoskodás részemrõl 😊.. és nem is biztos hogy igazam van..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

SgtChris
3 képbõl van (ennyit tud a gép), a Photomatix nevû programmal fûztem össze. Másrészt hidd el jobb, mint amit simán, vagy vakuval készítettem. Nem vagyok profi fotós, bizonyára a gépemet sem tudom maradéktalanul kihasználni, de próbálkozom. (A bemozdulással szerencsém volt...meg vártam a prédikációra, hogy mindenki áhítatba kerüljön... :-))

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

norbre
amúgy tényleg nem értem itt miért kellett hdr.. 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
milyen szoftver és hány képbõl van?.. mármint hogy nem látszik senki bemozdulni picit sem..

Lullaby
kéne egy link a bannerbe a HDR lényegérõl szerintem...

egyébként ferde, zajos és a hangsúlyt a párra tettem volna leginkább.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

SgtChris
Egy kicsi HDR-es próbálkozás egy hirtelen ötlettõl vezényelve, tudom nem tökéletes (pláne még a hivatásos fotós is ott bohóckodott a háttérben), de van valami hangulata...lehet, hogy csak a számomra?

ez szép

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Falconer
Szép kép, csak kár, hogy párás volt a levegö.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

norbre
bocsi .. rosszul írtam az uccsó két obit..
a 4 objektív:
- Nikon 50/F1.8 AF-D
- Nikon 18-200/F3.5-5.6 AF-S DX VR G IF-ED
- Nikon 28-80/F3.3-5.6 AF G
- Nikon 70-300/F4-5.6 AF G

norbre
üdv.. gondoltam berakom ide is hátha érdekel valakit..

obi téma megint.. csináltunk egy amatõr összehasonlító tesztet..

haveromnak szintén D80-a van és két jobb objektívje.. kiváncsi voltam hogy képalkotásban mennyivel különböznek egymástól.. ami azt illeti sokkal roszabbat vártam a "régi" obijaimtól, de kellemesen csalódtam..
nem elemeztük végletekig menõen a dolgot, de nem vagyok meggyõzve hogy a képminõség miatt váltanom kellene mondjuk a Nikon 18-200-ra, innen nézve meg nem tudom hogy 180e-t megér-e a VR..
hangsúlyozom amatõr szemmel hasonlítgattuk a képeket.. amennyiben valakinek van hozzáfûznivalója vagy olyan észrevétele ami jelentõsen változtatna az álláspontomon ossza meg velem pls.. 😄

a 4 objektív:
- Nikon 50/F1.8 AF-D
- Nikon 18-200/F3.5-5.6 AF-S DX VR G IF-ED
- Nikon 28-80/F3.3-5.6 AF G
- Nikon 28-80G/F4-5.6 AF G

minden kép kézbõl, full auto üzemmódban készült
a képek egy zip file-ban (43M) letölthetõek innen: obiteszt

a fájlnevek értelmezése:
- az elsõ két szám a beállítás száma
- a második a fókusztáv
- a vége pedig az obi rövidített neve

köszi a segítséget elõre is..

norbre
na eeez durva 😄

Érdekességképpen:
A világ legnagyobb fényképe.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tomo15
Arra nem gondoltál hogy teljes vágatlan kockák? Mert azok. Nem tudom mi neked az érdekes, szerintem teljesen jók, egyedül azt sajnálom, hogy vakuznom kellett. plz kicsit normálisaiban beszélj másokkal. Ha a mifaszaértet lehagyod, akkor már oks😊
dzsuvajoe
mifaszert vágod ilyen szákre a képeidet, iszonyatosan kurva jok de mért kel igy kicsentizni h 2 mili legyen minden oldalona távolság a témátol? probalkoz érdekesebb végésokkal!

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

tugyiti
<#eljen>
Mézeskalács házikóban? 😄

Lullaby
erdõ közepén lakunk (: de ott a Laplás tó, budai hegyek, etc.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

GabcsiManó
k = n

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

GabcsiManó
k = n

GabcsiManó
<#wave> üdv a klubbak

ivjoe
Nincsennek. :CCC
GabcsiManó
Pilisbe sokat járok, na de mégsem ugyanaz hogy kimész az utcára és az Mo-ást látod meg a 10 emeleteseket, vagy ezt 😄

Lullaby: vannak azért, elvétve... vegyük például a Rákospalotai szemétégetõt <#idiota>

(na jó, nem panaszkodhatok, egy erdõ van a közelemben... )

norbre
nem rossz de az elsõ sokkal jobb.. 😊
engem zavar h ennek úgy maradt az orra le mintha csak véletlen lenne .. nyilván nem fért a kivágásba de nekem valamiért zavaróan hat..

Rakok rá még egy lapáttal ;-)

norbre
márminthogy én is hajót akartam fotózni csak nem lett igazán jó egyik kép sem.. 😊

norbre
köszi.. amúgy a tieidbõl a hajós teccik a legjobban, sztem nagyon jó.. mikor nyaralni voltam sehogy nem bírtam egy normális szöget találni hogy visszaadja rendsen.. neked sikerült 😊😊😊

Jó reggelt 😊

Rákattantam erre a széles fekete keretre sajna, tudom, hogy nem passzol mindenhová. Idõvel valószínûleg váltani fogok 😊
Nyaralás csak szeptemberben lesz (két hét Cipruson), ezek mind tavalyi görög képek.

Örülök, hogy tetszenek! 😊

Ez tetszik 😊

Roger6
Szia Aspyrin!

A képek tényleg nagyon jók lettek, de miért van ilyen vastag fekete kerete mindegyiknek? Vagy ennyire rosszul sikerült a nyaralás? :-) Nekem a hajós tetszik a legjobban, csak így tovább!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

norbre
hihi.. ez a Pilisben készült Dobogókõtõl északra a Vadállóköveknél, illetve a Prédikálószéken.. az uccsó meg útközben a vadállókövekhez.. 😊 szal egy ugrás csak bp-tõl..

Lullaby
pedig Pesten is vannak szép helyek (;

GabcsiManó
<#wow2> gyönyörû
Pesti vagyok, ilyen helyen nem sûrûn járok 😄 azért ez az eufória
de akkoris szép <#smile><#eljen>

norbre
na még egy uccsó tegnapról..😊

norbre
ez meg ma reggeli.. kicsit kiégett sajna.. 😞

norbre
egy tegnapi.. hdr, de kb ilyen volt..

ColdFire
elöször nem néztem ki hogy van ez 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Lucám 😊

Nagyon köszi mindenkinek ;-)

Falconer
Szvsz jó lett nagyon, csak a vizen kicsit világosítanék.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

The FlashBack
everbesztnek mondanám

<#alien2>

cseppet eltúloztad <#guluszem1>

Canon - Nikoff ahah