Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄
Ték

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Irfanview. Gyors, egyszerû.

Pistike 007
Tudtok ajánlani valami freeware cuccot erre? Nemtalálom a photoshop cd-jét<#buck>

Roger6
Szia Pisti!

Csak javasolni szeretném, hogy méretezd át a képeidet, mielõtt felrakod, így gyorsabb lesz a betöltés.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az ám a tempó 😄D

Pistike 007

Amikor kiszúrtam még egy hernyó-szerzet sétált a leveleken. Mire odaértem természetesen nyoma veszett... ^^'

Hálás köszönet 😊
Látod, én pedig hiába találkozom érdekes dolgokkal, az esetek nagy részében nem tudom belõlük kihozni amit szeretnék.

Roger6
Ez a kép nagyon ott van! Gratulálok hozzá. Én bezzeg nem találkozom semmivel mostanában.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Helyes ;-)

Pistike 007
Köszönöm😊
Majd mindig megosztom Veletek a mûveimet😛

Sland
Olympus Mju 780-ról van valakinek tapasztalata?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kitartás. Irígylem azokat az embereket, akiknek a munkája a hobbija is egyben, vagy legalább is közel áll a két dolog 😊

Pistike 007
Most szeretnék egy picit nagyobb gyújtótávolságú telét venni😊
Meg majd késõbb egy jobb vázat... De egyenlõre megfelel az igényeimnek.
Természetesen belemásztam, mint mindenbe😄
Munkámból kifolyólag sokat tudok majd fotózni.
Éretségi után nagy valószínûséggel hivatásos vadász, egyetem után meg valami felsõbb beosztású tag leszek ha minden összejön persze😊

Mélyebben belemásztál a témába vagy csak olyan "alkalmi" fotós vagy(már ha érted mire gondolok)?

Pistike 007
Igazad van

Engem inkább a természetfotózás érdekel, úgyhogy elõre tudom kiruccanásaim idõpontját, tehát fel tudok készülni😄

Köszönet ;-)

Oh, htx!
Hülye dolog tudom, de a gépem állandóan magammal viszem a kis tatyómban, ki tudja mit láthat az ember 😊

Lullaby
na ez odabasz (Y)

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Pistike 007
Nagyon klassz!
Ha ilyesmi témát próbál az ember keresni, sosem fogja megtalálni...
De ha éppen "melóból jön haza", találkozhat ilyenekkel😄

Még a tekintete is elgondolkozó, mintha tényleg be lenne zárva

Jövök melóból hazafelé, erre rámnyávog egy macska egy kapuban 😊

Legalább a disznók örülhettek 😊

Pistike 007
Szeritnem csak egyszerûen kiülünk disznóra...
De múltkor is ez volt tervezve, mégis a bokorból lestük a szalonkákat😊
De én mindenre lõhetek<#vigyor5>

Nem, én nem rendelkezem természetfeletti képeségekkel, csak van egy exif viewerem firefox alá ;-)
Mire fogtok vadászni, ha nem vagyok indiszkrét?

Pistike 007
Ja hogy Te ilyeneket is tudsz?😄
Köszönöm, igyekszem...
Keddtõl megyünk vadászni Bakonycsernyére, ott majd "lelövök" pár erdõlakót😉

Üdv itt nálunk 😊
Nagyon szép képeket készít ez a Pentax(no meg persze aki tartja) <#eljen>

Pistike 007
Üdv!

Tudom, tucatfotó😄 😛

ezert jo a laptop 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Saját magam sem mertem kivinni, nemhogy a gépet 😊 Egyik pillanatról a másikra jött a kereszthuzat, durr, felsõ ablak becsapódik. Na mondom oké, gép kinyom, fekvés 😊

en nem mertem kitenni a gepet, irtozatosan nagy nyitott ter van az ablakom elott, es minden szelfujast igy is erezni lehetett, borzaszto szep latvany volt ujpalotatol budaig latni h milyen vihar lesz itt, kb 5-8masodpercenkent lattam villamot..

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Sonajk @:o)
Az esti vihar.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

30Dani
köszönjük ezt a bejelentést

thank you for helping us help you help us all

Úgy döntöttem, hogy ezentúl ignorállak benneteket. Kötekedhettek, beszólogathattok, satöbbi, nem fogok reagálni. Nem pazarlom rátok többet az energiáim 😊
Számomra ezentúl csak üres sorok maradtok üres fejjel.
<#wave>

DoctorJohnson
legközelebb szólj idõben fiam, felírok vmi gyógyszert

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

<#alien>

Nem, Roland még nem volt ;-)

nemtom volt-e mar, de pont ideillik most <#hehe>

<#eljen>
ezt tudom, valami trükkre vagyok kíváncsi, hogy jó legyen. 😊
#9162 meg nagyon fura így látni a gépet.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Így nem szeretném látni a gépem 😊

Találtam egy idevágó sg-s cikket:

Élességállítás

Gépünk autófókusza a legtöbbször helyesen állítja be az élességet, bár kompakt gépeknél ez 1-2 másodpercig is eltarthat. Ez mozgó témáknál vagy megismételhetetlen pillanatoknál zavaró lehet. Figyeljünk oda arra, hogy ha lehet ne dinamikus élességálltást használjunk. Zavaró lehet az, mikor a dinamikusan mûködõ autófókusz témánk elõtti vagy mögötti tárgyat választva álltja be az élességet. Ezt elkerülendõ használjuk gépünket egyetlen, fixen beállított fókuszponttal, pl. a képmezõ közepén. Ez a beállítás viszont nagyobb körültekintést kíván tõlünk, ugyanis az autófókusz képtelen lesz homogén témákra célozva élességet állítani. Így ha tehetjük mindig kontrasztos témára irányítsuk gépünk fókuszpontját, és kerüljük a sima falakat vagy árnyékos részeket.

No, tényleg ne marjátok egymást.
Szerintem, aki kér véleményt, az úgy is odaírja(mit pl én), aki meg nem, annak ne véleményezze senki, vagy privátban, így elkerülhetõek a fenyegetések meg minden. 😛

Esetleg van valakinek ötlete arra, hogy az autofókuszos gépeknél hogy lehetne "irányítani" a fókusz helyét? Mert nálam sokszor azt élesít be, amit õ akar és az a gép kijelzõén nem látszik, csak ha otthon megnézi az ember. Ennél a képnél is eécsúszott. 😞

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kiállítás a metrószerelvényeken.

GregSB
Ja most vettem észre hogy ezt te a csónakos képre írtad, nem a vízesésesekre. Az valóban sárga volt 😊

Jön a szele, hül a levegõ, folyamatosan villámlik (szinte megállás nálkül), de az összes a felhõk fölött. Még egyetlen egy élesvonalú villámot sem lehetett látni. Ehhhhhh 😞

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Így igaz.

Gondolkoztam már én is rajta, csak nálam nincs olyan hely, ahová ne vágna be az esõ 😞

Megyek villámokat fotózni, mert jönnek 😉 (Kaposvár a Világ közepe!) 😄
Elõzõ ete is villámlott, de mire észbe kaptam és kitelephelyeztem álványostól, gépestõl az erkélyre, már mindenhol villámlott, csak ott nem, ahol lencsevégre tudtam volna kapni õket 😞
Szóval tegnap "csúnyán meg szívattak", de majd most 😊

The Garrett
az összes képet raw + jpeg el lõttem, pont ezért, hogy kipróbáljam 😉

így telleg elethubb 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GregSB
Érdemes egyébkén RAW-ba lõni, mert a RAW-konverziónál lehet még utólag finomítani a WB-n. Ez jobb megoldás mint a PS-es color balance állítás.

Sose mondtam, hogy nincs igazuk!
Egy idõ után már inkább válok hülyévé..

...ezért is nem reagálunk Danival...

http://gaborszantai.co.uk/