Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Rendben, köszönöm, jövõ héten meglátom hogyan bírok vele, aztán eldöntöm😄

Falconer
Kicsit beéget mondjuk, meg háttértöl sem nagyon válik el, de eléggé messze is volt, meg irtó borult, párás volt az idö.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ivjoe
Hmm, pentax-hoz kapható obikról/extenderekrõl gõzöm nincs, de sztem az említett topicban több segítséget kapsz.
Falconer
Rendben, majd rakok még be talán este, vagy holnap, még csak néhány van megdolgozva meg feltöltve. Mondjuk ez:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Jöhet még, ha van több.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Falconer
én is csináltam pár képet 20-án:

Pistike 007
Ja, csak kíváncsi voltam a véleményetekre😊
Pentax K100D, 80-210-es tele... És vadfotózásra szánnám. Bár a 210mm-es gyújtóval is le tudom kapni õket, de akkor le kell mászni a lesrõl stb😊
Lehet hogy ezért lenne egyszerûbb egy konverter/extender, mert az le lehet venni... De hát nemtudom😄
Jövõ héten megyek ki több napra Bakonycsernyére, meglátjuk mit tudok kihozni így a gépbõl😊

ivjoe
az 1,6x 1 blendényit vesz le, mig a 2x két blendényit a fényerõbõl és valamelyest a képminõséget is rontja, de ha leírod, h mid van és h mi lenne a cél, lehet, h többet tudok segíteni.

inkább itt kérdezõsködj ezügyben sztem
Pistike 007
Szerintetek konvertert vagy egy új objektívet érdemesebb venni? Állítólag a konvertertõl kisebb lesz a fényerõ...
Pentaxomra kéne, valószínûleg Tamron cuccot, de nem tudom mennyire passzolnak rá a többi márkák😊

dzsuvajoe
Kár h beégett a cica arce, meg valhogy furi esik rá a fény,de valami kegyetlen az akép

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Tee te unnepronot! Énn énn álllat!

Sosem jöttem volna rá 😄D

Szeretem a világot megörökíteni amiben élek 😊
Köszönöm, lesz ez még így se ;-)

Határozottan szebb, gyönyörû tónusú színek <#eljen>

Valóban <#wow2>
[gépdruszám <#wink>]

BaliBoy
Mandula?
Máskor nevezd át a képet. <#crazya>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

dzsuvajoe
nagyban

dzsuvajoe
Na mi ez?

dzsuvajoe
Aspiryn te h fotozol ennyit? Élve halva fotogép van akezedben? Kurva jol tolod!

Tomo15
Köszi!
Ahogy BaliBoy mondta a felsõ a Salamon-torony, az alsó pedig a Nagyvillámi sípálya felsõ szakaszának tetejérõl készült.

Tegnapi ff. kép színes változata:

Sonajk @:o)
Hosszú volt a záridõ (15 mp. Fuji FP S5600 <#vigyor2>), de az a villám egyszerre tényleg HÁROM helyre csapott be (nézd csak meg a középsõ toronyház jobb oldalát).

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Te jó ég, az a villám tényleg egyszerre két helyen csapott be vagy csak hosszú volt a záridõ?

Ismerõs lehet nekem az a templom? 😮

Rajongok a ff természetfotókért, a második képre kedvencet adnék da-n ;-)

Köszi 😊

Egy kompakt Fuji S5600-al 😊

SNAKE01
thx,nagyon szép hely!😊

2007. 8. 20.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

BaliBoy
Dunakanyar. Ha jól látom a felsõ a Salamon torony. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Caligo
Na, akkor már én is:

SNAKE01
hát de <#wow2>
nagyon szépek,gratta!<#eljen>
a felsõ és alsó kép hol készült?😮

Tomo15
Néhány mai:

Tomo15
Még sok ilyet!<#eljen>
Pistike 007
Ezt lessétek meg. Holdat próbáltam fotózni, és a felhõk eléggé takarták, ezért elkezdtem próbálgatni egy nyírfán a gépet. Hááát, istentudja hogyan, ez lett belõle:
Nagy záridõ, vaku, állvány... Olyan mintha két réteg lenne a képen, ráadásul a fa leveleinek még árnyéka is van!<#wow2> (ami valószínûleg a fa mozgásának tudható be)

Pistike 007
Te milyen géppel ténykedsz?😊

Most ettem egy hotdogot, már nem izgatna fel 😊

Most megyek pizzát sütni. Lefotózzam? 😄
A kép nem lenne mûvészi, de annál nyálmirigy gerjesztõbb. 😉

Meg a levegõben lévõ szennyezõdés, no és a fénytörés 😉

Pistike 007
Ja, meg van egy 80-210-es Tamron telém, de szerintem inkább múzemuba való, mint az erdõbe😄

BiG G
magyarán kitobival😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Pistike 007
SMC Pentax DA 18-55

Pistike 007
Persze!
Hiszen a "vörös fényekben gazdag" képek nagy részénél a nap tehet az elképesztõ hatásról😊

BiG G
nocsak mégegy K100D júzer? 😊 milyen obival vandálkodol? 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

A kettõ majdnem ua. Lényeg az, hogy mindkét esetben a Nap közel "ül" a horizonthoz 😄

Htx!

Pistike 007
Én meg napfelkeltének hívom😄D

Mét? 😊

Hatalmas képet sikerült alkotnod. Jól elkapott pillanat. Grt.

Lehet, hogy tucatfotó, no és a hõn szeretett giccs (bár én egyszerûen csak naplementének hívom), de nagyon tetszik.

Roger6
Vissza is vontam gyorsan... :-)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever