23748
-
#12147 Marha jó, tök olyan mintha PS lenne ahogy a sok virág összeolvad:)
De hát nem az! -
Aspyrin #12146 Egyszerűen szép :) -
Aspyrin #12145 A fekvő nagyon tetszik -
#12144 Igazából semmi művészi szándék nem volt bennem csak pont volt nálam gép és hirtelenjében megtetszett a helyzet. Magasratartott kézből készüklt a kép ezért a "beremegés". A taxikat tényleg levághattam volna viszont az egyéb utólagos foltozgatásoknak nem vagyok a híve. -
#12143 nem akartam....az árokparton derékig ért a csalán,ráadásul épp megáltam az ut szélén vezetés közben,"csiniruhában" asszony+gyerek a kocsiban üvölt...gyeremááááá....
na szép,mondhatom,jó hogy hagyják érvényesülni az embert! -
#12142 igen. a én a helyedben beljebb mentem volna picitkét. -
#12141 na most talán jó..... -
#12140 a repce ilyenkor hálás téma!:D
repcetenger -
[center]
-
#12138 dzsámi......nem bazilika...
de tényleg ráfért volna a képre egy vágás-színkorrekció-utómunkafázis!
talán legközelebb Bulba!
Semmi sincs veszve,mindenki "itt" kezdi,nézdd meg a képeim....az első belinkelt képemre énsem kaptam jobb értékelést,mint Te most!
-
#12137 ez a kép semmi többet nem vált ki az emberből mint egy elkattintott tucatfotó érzése..
a cím és a tartalom között alig van felfedezhető párhuzam mert a toronyból alig látszi kvalami. .a hangsúly a bazilikán van, rossz hogy alul belelógnak a taxik sárga lámpái, a kép is bemozdult.. már csak a dátum "hiányzik" a képről.. sry -
#12136 -
#12135 A felhőbe burkolózott TV-torony impressziója -
#12134 Pár képem a közelmultból....
good night sun
endless spring
the cemetery tree
light of deliverance -
#12133 Küld már át azt a szűrőt, ami + - 2-3 EV-nyi részletességet rak még a képekre. Köszi :D:D:D:D -
#12132 közben én itt probálgattam a hdr képeket különböző programokkal. fasság :D. egy szűrő megtesz mindent helyette. -
#12131 -
#12130 Szépek nagyon. -
#12129 Mielőtt nekem estek:
- Nem értek a fotózáshoz, nem is akarok, csak kattintgatok:)
- A képek PS-el vannak méretezve, ill. a fényeket is korrigáltam.
- A képek két 30k-s kis géppel készültek, minden extra nélkül (Lumix, és Fuji).
-
#12128 Nekem a hatos teccik....alegjobban persze!:D -
#12127 pár a hétvégéről.. véleményeket szivesen fogadok :)
Szádelő túra01
Szádelő túra02
Szádelő túra03
Szádelő túra04
Szádelő túra05
Szádelő túra06
Szádelő túra07
Szádelő túra08
Szádelő túra09
Szádelő túra10
Szádelő túra11
-
#12126 Ok, Bala, legközelebb figyelek :D -
#12125 Én Big G-nek adok igazat. Árnyékos keretet abszolút nem illik fényképhez. -
Bala10 #12124 nekem tetszik az árnyékolós keret én is használom, csak nem mind a 2 irányba vessen árnyékot, mert az úgy elég fura. :) -
Bala10 #12123 a legalsó tetszik. :)
csak arra figyelj, hogy ne középre helyezd a témát(ez ritkán jó). oszd fel 3 részre és az alső 1/3-ba próbáld meg. -
#12122 Vélemények??
Mézeskalács ház?
Pereg az idő
Nagyot esett
Banana Joe reflektorfényben -
#12121 szerintem csak a sávszélt upgradelik. :)
komolyan, olyan ismerősök küldék nekem a galériás linket mindenféle körüzenetekben, hogy csak lestem. Szerintem csak nem bírta a terhelést az oldal. Tényleg eljutott kb _mindenkihez_ hogy van ilyen, és ugye a munkahelyi unatkozás és a szép szines képek jól leterhelték. -
#12120 Milyen érdekes....
Tegnap éjjel óta nem elérhető a Canon-Megbízás oldala!!
Sejthettem volna,hogy ezis lezsírozott verseny....... -
#12119 Cseppek
Lily in white -
#12118 Kérdezd Rambót! -
Utolsó különösen tetszik!
A galériád hol lehet megnézni?Mijez a banglang? -
#12116 ezeket a szörnyű dropsedókat és kereteket el lehetne felejteni, mert amugy jók a képeid -
-
#12114 lassan abba lehetne fejezni :D -
#12113 "Ajánlanám figyelmedbe: #12040, ill. a felhasználó összes képét. Ha jól tévedek ezek egy S5600-zal készültek. :)"
Csak azt néztem meg ami a 12040-es hozzászólás alatt volt, de kérdezném tőled milyen következtetéseket szűrsz le egy exif nélküli 800 alatti felbontású képről? A legelső digitális gépemmel is ment ez a minőség, pedig az Olympus C1-Zoom minden volt csak jól sikerült digi-gép nem...
A képek szépek, különösebb gond nincs velük, de példának arra, amiről "vitatkozunk" abszolut rossz.
-
#12112 Köszi :D tényleg nagyon jó ez az obi.
ha rátészek egy sor közgyűrűt akkor még jobban tudok "makrózni"? -
#12111 Gyorsiban készített Helios képek. Van pár csak leméretezett JPGből meg van pár crop Lightroombol auto auto autoval. -
#12110 (asszem :D) -
#12109 #12105-re ment. :C -
#12108 Mindenki más meg nem fotó !=sportfotó, extrém fotó stb. :C
Ajánlanám figyelmedbe: #12040, ill. a felhasználó összes képét. Ha jól tévedek ezek egy S5600-zal készültek. :)