Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg okos enged...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ÉS
anti shake / VR nélkül nem lehet élni 😄
(de amugy d80 rulez 😄)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Utólag is lehet korrigálni ilyen képeken PS-ben, bár nem fogunk olyan színeket visszakapni mintha jól belõttük volna a WB-t. Van a PS-ben ha jól tudom egy Color Balance opció, ahol megtalálható a vörös-cián, bíbor-zöld és a kék-sárga csúszka. Ez a kép eltolódott zöldes-kék irányba, ezért kék-sárga csúszkát sárga irányba, a bíbor-zöld csúszkát pedig bíbor irányba eltölva lehet korrigálni rajta. Csináltam egy elõtte és utánna képet:
(mivel nincs bekalibrálva a monitorom lehet nem tökéletesre lõttem be a színeket)
Már akkor sem értették meg egyesek, hogy NEM VAGYUNK KÍVÁNCSIAK A VÉLEMÉNYÜKRE!
Ez nem a "miért szar a képed?" téma!
DE NEM FOGJÁK FEL AZÓTA SEM!
Valamelyik midig idejön és beszól!
A tököm eldurran tõlük!!! És még nekik áll feljebb, a másik meg fenyegetõzik! TE JÓ ÉG!
Ritkán tud valaki ennyire kihozni a sodromból!
Horvátországban készítettem, a gumicsónak kicsit ront rajta de egyébként szerintem jó kép lett.<#circling>#circling>
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
a tó szine stimmel (az életben is ilyen zöldessárga egyrészt a fák tükrözõdnek benne, másrészt televan algákkal), a fák lehet tényleg picit sárgábbak mint valójában, de elég közel áll a valósághoz szerintem. 😊
(hirtelen végignézem az exifet, nem volt beállítva semmi color effect, Wb meg auton volt)
Tisztelt idelátogató, egymást zríkáló, cinkelõ, béketûrésébõl másikat kihozó hölgyek és urak. Nem kellene inkább pár szemet gyönyörködtetõ, esetleg kevésbé gyönyörködtetõ képet elhelyezni itt, ahelyett, hogy marjátok egymást. (Ezen vagyok én is, de eddig nem igazán akadok publikálandó alkotásra.) Nem mondom azt, hogy szeressétek egymást, de legalább férjetek meg egymás mellett békességben.
Ha e sorokkal bárki érzéseit sérteném, ezúton kérek elnézést tõle.
Elnézést.
csak hogy flameoff legyenmar
thank you for helping us help you help us all
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Lehet hogy kicsit nyers stílusban ad tanácsokat, de ettõl függetlenül hasznosakat mond. Szóval egyedül magaddal cseszel ki, ha letojod õket...
Még jó, hogy nem hajlongani fogok a monitor elõtt, ha meglátom a nickjét.
http://gaborszantai.co.uk/
tenyleg jobban teszed ha aprora huzod ossze magad
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
Gondolkodhatnál azon, hogy még mindig nem kértem semmilyen segítséget se tõle, se mástól, csak ezt nehezen fogjátok fel!
Méghogy mit csinálsz? Töröltetsz?
Szedd már össze magad!

Kevés alapvetõbb dolgot illik ismernie annak, aki fényképez.
Dani segített, Te meg látsz ki az arcodból.
Van aki megköszöni, de Te az arroganciád miatt nem veszed észre.
Innentõl 1 húzásod van és repülsz, értve?
mely három tényezõ befolyásolja a mélységélességet?
Majd ha tudni szeretném utánanézek, addig is maradok álmodozó középszerû <#idiota>#idiota>
de nem adom fel, kihívás vagy (bár tudom, a középszerûség is csak álom maradhat számodra)
szóval hátha így jobban rá tudlak vezetni:
mely három tényezõ befolyásolja a mélységélességet?
van idõd, keress rá nyugodtan
egyszer, valamikor, sokára...
Ha életlen háttért szeretnél, akkor vegyél tükrös gépet, 20eFt-os 50/1.8 majd gyönyörûen elmosogatja a hátteredet. Kompakttal meg tudod azt tenni, hogy legtágabb rekeszen telézel; távoli, minél homogénebb háttér elé, obihoz közel állítod az alanyt. Ez így viszont gányolás. Mivel magadtól nem jössz rá, szóltam.
"az amatõr minden olyan fotós aki nem pénzért, hanem kedvtelésbõl csinál képeket"
"s így nézve ezek a fotók egyáltalán nem maradnak el a profiktól. 😊"
ez olyan mondat ami után következik a szokásos heti oldal flame 😄DDDDDD
csak én minõségi-tartalmi besorolásként szoktam az amatõr szót használni, s így nézve ezek a fotók egyáltalán nem maradnak el a profiktól. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nemtom valójában
Azthiszem a "nagykönyv" szerint amatõr minden olyan fotós aki nem pénzért, hanem kedvtelésbõl csinál képeket, a profi pedig pénzt kap értük.
Az amatõrt viszont sokan nem így értelmezik, és tényleg elég széles csoport tartoz(hat) ide.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ték