23748
-
#12067 #12059 -
#12066 Ááááhhhháá..... köszi a fejtágítást, máris okosabb lettem.
De azért nézd meg a képeket, van benne szétszínezett, agyonretusált, zajszűrt...és sorolhatnám. Semmilyen feltételt nem olvastam, ami gátolná az utómunkát. Akkor meg milyen fotóról beszélünk?
Különben pedig sosem értettem, hogy miért nincsenek kategóriákra bontva a pályázók:
DSLR
Bridge
Kompakt
Ultrakompakt
(mondjuk így)
Ugyanis a grafikai utómunka és egy komolyabb gép egy lelkes amatőr kezében többet ér, mint profi fotóséban egy ultrakompakt.... -
#12065 -
#12064 Sztem FOTÓ-kat várnak, a FOTÓ soha nem szétfotosoppolt, a FOTÓ igényes, stb.
Amire te gondolsz, az a kép, na nem azt várnak. :C -
#12063 erre a kenonos pályázatra szétfotosopolt képeket várnak? -
#12062 Hii
-
#12061 Hi
-
#12060 Ismerem már magam annyira, hogy mekkora böszme vagyok, jobb ha tényleg elhiszed, sok mindenbe belekezdtem már, többnyire feleslegesen, és nem tudtam véghez vinni a célomat, nem szeretnék 50.000-t kidobni csak úgy a semmiért... -
#12059 nem a ruha teszi az embert... -
#12058 tudás fejleszthető,affinitás nem,gép igen,az első kettő szükséges a jó képhez az utóbbi nem feltétlenül -
#12057 Már vettem egyet, de se jó gép, se jó tudás... -
#12056 ajánlom figyelmedbe a könyveket. -
#12055 Értem. Akkor szerintem itt abba is hagyom, nem veszem meg az új gépet, ez nekem úgy sem menne :( Nekem ez valahogy tetszett, de akkor inkább hagyom :S -
#12054 nahát! :D Izé! :D Holnap kiviszem a kertbe jó? :D Sőt még fotózom is vele :D -
#12053 tucatfotó.
helios-ról a fotók? :D -
#12052 Jana no offense de szerinted ezekkel a képekkel lehet bármit is kezdeni, hogy versenyképesek legyenek? Teljesen átlagos, semmitmondó a kompozició, semmi nincs kiemelve vagy akármi. Ráadásul a képminőség is olyan csapnivaló, hogy szinte használhatatlan. Ez így még egy növényhatározóba se menne el... nemhogy versenyen. Próbálj meg először kreatívabban hozzáállni a fotózáshoz és ne versenyre akarj menni elsőként... legyen meg a képedben az amitől azt mondod "WOW"... utána ha már más is mondja akkor kezd jó lenni a dolog... és ha már mindenki azt mondja akkor gondolkozz el azon, hogy versenyre menj... -
#12051 Miért? Annyira rossz? :'( -
#12050 szerintem ezt hiába photoshopolod.... -
#12049 Tehát a kép:
Gesztenyefa
Itt egy másik kép erről a fáról:
Gesztenye II -
#12048 ékezetekes szóközös filenévvel nem célszerű netre feltenni semmit :) szerintem azzal kezdd hogy atirod valami egyszerubbre. -
#12047 Tehát a kép:
Gesztenyefa szépítési ötletekre vár! :) -
#12046 Egy versenyre szeretnék nevezni ezzel a fával :D Tanácsokat szeretnék kérni, ezt a nyers fát hogy szépítsem meg Photoshoppal? :)
[IMG]http://dreamsworld.extra.hu/Kép 018.jpg[/IMG] -
#12045 a szemét kivéve nekem is az eredeti jön be jobban. -
Bala10 #12044 tényleg jobb az eredeti. :) -
#12043 a bőr tónusát tényleg nemnagyon sikerült elkapnod -
#12042 az eredeti sokkal szebb. ez az " utómunkált " szvsz olyan mint akinek májrákja van és besárgult a bőre.
ráadásul ragyás is lett az arc ettől. -
#12041 Jessica (nagyon svéd :D)
Egyik ismerősöm kérésére összeirtam az utómunkát a képen. Remélem másnak is hasznára lesz :D -
-
#12039 Akkor már énis
-
#12038 kis kompakt finepix masina. nincs jobb :( remélem nem látszik annyira...
-
Aspyrin #12037 -
#12036 Azok a magok^^omg -
#12035 A felső képen milyen tulipán van??Érdekes a 2 kidülledés az oldalán!!! -
Aspyrin #12034
-
Aspyrin #12033
-
#12032 Nagyobb nem volt? :C -
#12031 Sziasztok!
Egyik ismerősöm árulja a Nikon Coolpix 5700asát 25.000 Ft-ért. Olvastam róla kritikát, egész jó gépnek találják, a gyorsan lemerülő akkujától eltekintve. 'Próbaidőre' van itt, és sajnos ezt én is tapasztalom:S Ennek ellenére mit gondoltok, érdemes rá beruházni?
Ezek meg a családi gépünkkel készültek még régebben: (CASIO QV-R61)
-
#12030 én február végén voltam (O: -
#12029 Osztálytársam és egyben barátom ezzel a képpel nevezett:
[link] -
#12028 meddig lehet nevezni?