23748
  • DJ RX7
  • bp
    Ááááhhhháá..... köszi a fejtágítást, máris okosabb lettem.
    De azért nézd meg a képeket, van benne szétszínezett, agyonretusált, zajszűrt...és sorolhatnám. Semmilyen feltételt nem olvastam, ami gátolná az utómunkát. Akkor meg milyen fotóról beszélünk?

Különben pedig sosem értettem, hogy miért nincsenek kategóriákra bontva a pályázók:
    DSLR
    Bridge
    Kompakt
    Ultrakompakt

(mondjuk így)

Ugyanis a grafikai utómunka és egy komolyabb gép egy lelkes amatőr kezében többet ér, mint profi fotóséban egy ultrakompakt....
  • Lullaby
  • ivjoe
    Sztem FOTÓ-kat várnak, a FOTÓ soha nem szétfotosoppolt, a FOTÓ igényes, stb.
    Amire te gondolsz, az a kép, na nem azt várnak. :C
  • bp
    erre a kenonos pályázatra szétfotosopolt képeket várnak?
  • GregSB
    Hii

• GregSB
    Hi

• Jana93
    Ismerem már magam annyira, hogy mekkora böszme vagyok, jobb ha tényleg elhiszed, sok mindenbe belekezdtem már, többnyire feleslegesen, és nem tudtam véghez vinni a célomat, nem szeretnék 50.000-t kidobni csak úgy a semmiért...
  • DJ RX7
    nem a ruha teszi az embert...
  • tugyiti
    tudás fejleszthető,affinitás nem,gép igen,az első kettő szükséges a jó képhez az utóbbi nem feltétlenül
  • Jana93
    Már vettem egyet, de se jó gép, se jó tudás...
  • DJ RX7
    ajánlom figyelmedbe a könyveket.
  • Jana93
    Értem. Akkor szerintem itt abba is hagyom, nem veszem meg az új gépet, ez nekem úgy sem menne :( Nekem ez valahogy tetszett, de akkor inkább hagyom :S
  • Timber
    nahát! :D Izé! :D Holnap kiviszem a kertbe jó? :D Sőt még fotózom is vele :D
  • DJ RX7
    tucatfotó.

helios-ról a fotók? :D
  • Timber
    Jana no offense de szerinted ezekkel a képekkel lehet bármit is kezdeni, hogy versenyképesek legyenek? Teljesen átlagos, semmitmondó a kompozició, semmi nincs kiemelve vagy akármi. Ráadásul a képminőség is olyan csapnivaló, hogy szinte használhatatlan. Ez így még egy növényhatározóba se menne el... nemhogy versenyen. Próbálj meg először kreatívabban hozzáállni a fotózáshoz és ne versenyre akarj menni elsőként... legyen meg a képedben az amitől azt mondod "WOW"... utána ha már más is mondja akkor kezd jó lenni a dolog... és ha már mindenki azt mondja akkor gondolkozz el azon, hogy versenyre menj...
  • Jana93
    Miért? Annyira rossz? :'(
  • Tikal #12050
    szerintem ezt hiába photoshopolod....
  • Jana93
    Tehát a kép:
    Gesztenyefa
    Itt egy másik kép erről a fáról:
    Gesztenye II
  • The Garrett
    ékezetekes szóközös filenévvel nem célszerű netre feltenni semmit :) szerintem azzal kezdd hogy atirod valami egyszerubbre.
  • Jana93
    Tehát a kép:
    Gesztenyefa szépítési ötletekre vár! :)
  • Jana93
    Egy versenyre szeretnék nevezni ezzel a fával :D Tanácsokat szeretnék kérni, ezt a nyers fát hogy szépítsem meg Photoshoppal? :)
    [IMG]http://dreamsworld.extra.hu/Kép 018.jpg[/IMG]
  • Garf
    a szemét kivéve nekem is az eredeti jön be jobban.
  • Bala10
    tényleg jobb az eredeti. :)
  • BiG G
    a bőr tónusát tényleg nemnagyon sikerült elkapnod
  • VRSDM
    az eredeti sokkal szebb. ez az " utómunkált " szvsz olyan mint akinek májrákja van és besárgult a bőre.
    ráadásul ragyás is lett az arc ettől.
  • Timber
    Jessica (nagyon svéd :D)

Egyik ismerősöm kérésére összeirtam az utómunkát a képen. Remélem másnak is hasznára lesz :D
  • ffxi

• Sephirot T
    Akkor már énis

• VRSDM
    kis kompakt finepix masina. nincs jobb :( remélem nem látszik annyira...

• Aspyrin
  • Pistike 007
    Azok a magok^^omg
  • DirtyGab3sz
    A felső képen milyen tulipán van??Érdekes a 2 kidülledés az oldalán!!!
  • Aspyrin

• Aspyrin

• ivjoe
    Nagyobb nem volt? :C
  • Danman
    Sziasztok!
    Egyik ismerősöm árulja a Nikon Coolpix 5700asát 25.000 Ft-ért. Olvastam róla kritikát, egész jó gépnek találják, a gyorsan lemerülő akkujától eltekintve. 'Próbaidőre' van itt, és sajnos ezt én is tapasztalom:S Ennek ellenére mit gondoltok, érdemes rá beruházni?
    Ezek meg a családi gépünkkel készültek még régebben: (CASIO QV-R61)

• Lullaby
    én február végén voltam (O:
  • zolo
    Osztálytársam és egyben barátom ezzel a képpel nevezett:
    [link]
  • DJ RX7
    meddig lehet nevezni?